Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є що копіпастити, не тільки критика, як совковий принцип "Чем хуже - тем лучше!".

2. View: https://www.facebook.com/100000060541752/posts/5426098764068755/

Я не буду никого пугать. Я просто хочу напомнить, что спасением утопающих, к сожалению, придётся опять заниматься самим утопающим.

Каждый день я читаю аналитику от Evgeny Istrebin и понимаю, что осень нам покажется весёлой прогулочкой по сравнению с весной.

Поэтому без паники, спокойно, но в темпе: вспоминаем как беречь себя и близких, проводим ревизию домашних аптечек, убеждаемся что семейный есть и адекватен. Рисуем себе мысленно план действий на случай болезни. Отдельно - если легко и дома. Отдельно - если тяжело и в больнице. Отдельно - если тяжело, но мест нет.

Вспоминаем список анализов, которые надо сдать, если что. Освежаем в памяти, что УЗИ лёгких безопаснее и информативнее КТ. Что поражение ткани не меряется в процентах. Что вирусная пневмония не лечится антибиотиками. Что нормальная сатурация может быть и при чудовищной отдышке. Что ни одно лекарство нельзя пить впрок и для профилактики. Что успешно сработавшая схема для одного, может убить другого. Что гормоны и кроверазжижающие назначают не умники из интернета, а врач, знающий все анализы и все сопутствующие болячки.

Ничего не забыла?

А, да. Постарайтесь себя уберечь. Аппаратов на всех у меня нет. За прошлую партию ещё долги не вернула. Мест в больнице на всех не хватит. Коломия, Франковск и пр. яркий тому пример.

И не надейтесь, что пронесёт. Уже не понесло.
    FB_IMG_1614524804998.jpg

3. За прошедшие сутки была заполнена еще 801 койка. Всего на 28 февраля заполнено 23866 койки пациентами с подозрением и подтвержденным диагнозом Ковид.

На госпитализации пациенты с подтвержденным Ковидом - 18594 ( +807 )
    В реанимациях пациентов с подтвержденным Ковидом - 1691 (+21 ) плюс 209 пациентов с подозрением.

На ШВЛ - 631 (+2)

Средние темпы заполнения койкомест за последние 7 дней составили 601 место, неделю назад средние темпы были 261 койка в сутки. Таким образом мы видим ускорение скорости заполнения койкомест в лечебных учреждениях страны.

До выхода на осенний максимум госпитализаций, по Украине при текущих темпах госпитализаций осталось 9 дней. Как я и прогнозировал в середине этой недели, до конца наступающей недели Укарина достигнет пиковых значений по госпитализациям. А по некоторым параметрам пики будет достигнуты намного раньше, в середине наступающей недели. Речь про кол-во пациентов с подтвержденным диагнозом, заполнение реанимаций, и загрузка ШВЛ.

Детальней по областям напишу сегодня, чуть позже.
    Берегите себя.

View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10157515653152163/

4. Lanktocha

Цікаво виходить, якщо порохоботи кричать про збільшення захворюваності в Івано-Франківській області, бо Зеленський відпочивав на Буковелі, чому не кричать про велике збільшення у Вінницькій області, що Зеленський мстить вотчині Порошенка, нові методички ще не написали?

5. Про ймовірність чергового локдауна від вазелінової влади:
    Країна, якою правлять лохи і дауни - приречена на нескінченні і безглузді локдауни. Вони неминучі, як фази місяця. (Практично афоризм, дарую).
    Тому громадянам (і економіці, в цілому) потрібно готуватися до найгіршого. нічого хорошого в найближчі місяці нас не очікує.
    В загальному, все як і попереджали рівно два роки тому. Нічого несподіваного, все йде за планом. Ковід лише прискорив падіння в прірву, не більше того. Спостерігаємо.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Lanktocha

А будь такі дії від Порошенка, реакція ботів - який розумний керівник, як дбає про благаполуччя громадян.
    У багатьох багатших розвинутіших країнах є такі заходи і навіть жорсткіші, мало кого вони влаштовують, але це вимушено.

7. Черговий зелений фейк про "виробництво американських вертольотів у Одесі" виявився мулькою від зелених аферистів і потенційно небезпечною схемою розграбування потенціалу України.

"Американський партнер" за словами Гусєва, якого при Порошенку тихо поперли із МО, буде нам в Одесі будувати гелікоптери UH-1 Iroquois. Справжній виробник вертольотів про це ні сном, ні духом. Насправді історія проста, як все у зелених схемщиків. Єдиний "американський партнер", з яким "з 2017 велися переговори" про складання вертольотів на Одеському авіаремонтному заводі це така собі Aviastar Invest Corp з начеб-то офісом у Віллінгтоні, штат Делавер. В 2018 ЗМІ повідомляли про зустріч очільника львівської ОДА Синютки з віце-президентом цієї Aviastar Invest Corp, яким тоді був нєкто Григорій Шимширьян... із Одеси.
    Відома "американська компанія" має аж цілу сторінку у Linkedin, де вказано, що керує компанією з 2017 року Генадій Креймерман. Йому також належить ТОВ "Авіастар Інвест Україна", яка зареєстрована у житловому будинку у Києві, а також ТОВ "Авіапромінвест" з Одеси. Уже смішно.

ЗМІ декілька років тому писали, що "відома американська компанія" з "Авіа-" у назві насправді, "По данным из открытых источников, созданная в 2015 году американская Aviastar Invest Corp. Inc. (Уиллингтон, штат Делавэр) специализируется на финансовом консалтинге, а также экспорте-импорте легкой авиатехники и продукции агросектора."

Авіабудівники із агросектора.

Очевидно за попередньої влади служба безпеки Укроборонпрому спрацювала, як треба, і там зрозуіли, що справу мають з аферистами. Але потім до влади в нашій країни прийшли другани цих креймерманів, і ось тема сплила знову.

В 2014, коли почалася війна, всі аферисти світу зрозуміли, що на жертві агресії можна хапнути - на все життя вистачить. У нас вони себе представляли реформаторами за 70 днів, випускниками гарвардів, чесними журналістами із лондону і парижу, і патріотичними олігархами. Останній навіть упер в нас цілих 200 мільярдів і втік у Ізраїль. Бабок вистачило поділитися навіть з нашим клоуном, який на награбоване в нас набудував собі вілл в Іспанії і ще багато де. Вони попризначали своїх самокатчиків і акціонерів Газпрому на всі хлібні посади в Україні і всі разом вже обвалили ВВП. Навіть американцям вже боляче на це дивитися і вони ввели санкції проти Коломойського. А в Україні не ввели. Ось тому і схеми ці в нас знову цвітуть і пахнуть.

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ковід - тільки інструмент в руках провідіння, що виконує волю Бога. Я вже майже 5 років попереджаю про те, що не добре буде для людей, навіть якщо і гадають, що можуть щось змінити. Ні! Нічого змінити не можливо, навіть, хоч кричіть та ридайте тому, кого вибрали. Всі будуть страждати... Через страждання прийде каяття.
    А зараз в інете блогери такі вже розумні, що аж дивуюся, наскільки вони впевнені, що змінивши когось наверху, чи підрехтувавши закони, можна зробити дське життя( Ні!
    Але ми на шляху до загального очищення людства від паразитів, злодіїв тощо. І це чудово! Бо Бог дасть нам того, хто допоможе побудувати нове товариство без грішників, але всі, як одна родина)

9. Господи , яке воно дурне.

10. Сегодня в магазине дедушка такой:
    - Доллар падает, а цены растут. Как же так? Начинаю объяснять. Не понимает. Объясняю на пальцах. Нет - не в коня овес. Спрашиваю:
    - Вы за кого наменерены голосовать?
    - За ОПЗЖ.
    - Тогда вы не поймете, как ни старайся.
    - Это почему же?
    - И этого обїяснения вы не поймете.

Так вот. Почему-то люди необразованные (именно такие за ОПЗЖ и голосуют, если исключить сознательных любителей Путина и "Русского мира") считают, что цены в Украине зависят от курса американского доллара.
    Это, уважаемый "электорат" ОПЗЖ, - трагическое заблуждение.

Вот вам пример.

Январь 2019, у власти "барыги" во главе с Порошенко, которого вы так ненавидите. Курс доллара примерно равен нынешнему. Округлим до 28.
    Цены:
    Масло подсолнечное - 24 грн или по курсу - 86 центов.
    Крупа гречневая - 14 грн (50 центов).
    Сахар 13 грн (46 центов).

Январь 2021, у власти "новые лица" во главе с актером фильма "Слуга народа", которых вы выбрали "по приколу". Курс доллара округлим до тех же 28.

Масло подсолнечное - 47 грн (1 доллар 68 центов).
    Крупа гречневая 34 грн (1 доллар 21 цент).
    Сахар 20 грн (71 цент).

Как видите, в долларовом еквиваленте цены подскочили, причем очень некисло. И хотя в долларах при нынешней средней (для тех, кто в танке - средней, єто статистика!) зарплате в 13 тысяч украинец получает больше ($464) , чем при Порошенко (средняя зарплата 9220 или $329) купить подсолнечного масла он может меньше, чем во времена "барыг" - 277 литров против 384.

Это все называется "скрытая инфляция", когда национальная валюта относительно доллара стабильна, а ее покупательная способность - количество товара, который можно приобрести за 1 гривню - обваливается.

Потому, что фискальной, кредитной, монетарной, налоговой, экономической политикой сейчас рулят дилетанты. На которых вы променяли (наслушавшись брехни ангажированных олигархами и Кремлем "недорогеньких") Гонтареву, Порошенко, Гройсмана, Турчинова, Смолия, Кубива...

Такая же ситуевина, любимые мои любители ОПЗЖ, наблюдалась в 2013-м и в начале 2014 года, когда у штурвала стояли Виктор Федорович с Мыколою Яновичем, а на палубе резвились веселые матросы из Донецкой и Луганской областей. Помните знаменитый "доллар по 8"? Помните...

Тогда тоже изо всех сил "держали" этот самый курс "по 8", еженедельно бросая в топку сотни миллионов долларов золотовалютных резервов. Но цены в гривне росли, сиречь ее покупательная способность падала.

Сейчас несколько другая ситуация. Потому, что нынешняя власть не продает валюту из резервов, а берет в долг в валюте, причем одалживает колоссальные суммы, которые заходят на валютный рынок и заставляет доллар "проседать". Но результат для "электората" тот же - снижение покупательной способности его зарплаты.

Если кто не понял: лучше получать в долларах 329, как при барыгах" и покупать гречку по 14, чем получать в долларах 464 и покупать ту же гречку по 34.
    А по 8 доллар или по 28 - дело третье. Японская иена стоит менее 1 цента и что?

Если кто-то не понял еще одной простой истины: менее чем за два года "команда новых лиц", усиленная лицами из команды Виктора Федоровича и Мыколы Яновича умудрилась подорвать позиции гривни, раскрутить скрытую инфляцию, набрать долгов под 30 миллиардов долларов и надуть огроменный "пузырь", который рано или поздно лопнет.

И вот когда (не если, а - когда) он лопнет - треск будет оглушительный. Провалимся все. Как пьяный люмпен в гнилой деревянный сотир.

P.S.
    "Народ, який не знає, або забув своє минуле, не має майбутнього" (Платон).

Від себе додам: такий народ приречений ходити по граблях, причому по колу.

Павло Бондаренко
    FB_IMG_1615071090377.jpg

11. Коммунарец

Не дурне, а блажене))
    Щоб вам добра не було, а якщо буде, щоб воно вам боком вилізло, за ваше паскудство.

• Тупо Тупо x 1
  12. Коммунарец

Не дурне, а блажене))
    Щоб вам добра не було, а якщо буде, щоб воно вам боком вилізло, за ваше паскудство.

13. Lanktocha

Метод той самий, що от у совку ковбаса була по 2.20, смачний і натуральний пломбір...

14. От і вся релігйність комуняки.

• Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Отож. При тому самому Порошенко ціни з 2014 до 2018р в кілька разів побільшали. Залишається додати його улюблене: яке ж воно дурне.:)))

16. Коммунарец

Ні, не вся(
    Тренуюся боротися з паскудниками , щоб не заважали будувати світле майбутнє). Якщо не дурік, то не зли мене(

17. Моя релігія
    Насправді, я глибоко віруюча людина. Однак, між мною і звичайним вірянином є одна фундаментальна різниця. Звичайний вірянин намагається втиснути Бога в прокрустове ложе свого світобачення. І наскільки воно примітивне, настільки й «попроще» Божок виходить. Тому серед звичайних вірян є ті, що вірять в сивобородого дідка, який підглядає за ними із-за хмар і ті, хто вірять в надістоту всесвітнього масштабу чи світовий рухач. Я ж навпаки, намагаюся розширювати своє світобачення у бік абсолютної нескінченності Бога. Нехай ніколи не досягну точки повного пізнання, але саме цей рух є моєю ціллю. Я радію не тому, що обрубавши руки й ноги Абсолюту, нарешті «пізнав» Бога, а тому наскільки мій світогляд став ширшим і ближчим до його пізнання. Воно ж будується на повторюваному досвіді спостережень за реальністю, тому дивлюся на «одкровення» людей, які заявляють, що пізнали Бога та тих, хто сліпо їм вірить, із скептицизмом і співчуттям.
    А ще я глибоко релігійна людина, адже вибудовую свої життєві принципі на своїй вірі. То чи можу називати себе атеїстом? Ні, тому що маю віру і маю релігію – який з мене атеїст? Крім того, я дотримуюся релігійних ритуалів, прямо успадкованих від моїх предків, як частини культури мого народу та читаю релігійні книги, як віддзеркалення пошуків абсолютної Істини давніми авторами. Хтось назве це філософією, хтось згадає про мавпу між двома шеренгами… Кожному своє.
    Іван Хомяк.

P.S. Чим більше знаєш, тим менше віриш в Діда з сивою бородою. Хоча теж дотримуюсь ритуалів своїх пращурів

18. Коммунарец

Я так розумію, що той Іван Хомяк є ваш кладезь натхнення і гуру вашої нової релігії, якщо ви його тут цитуєте і поділяєте його позицію.
    Хотілося б почитати, як ставиться ваш вчитель до світської влади і до самого Зеленського? То він вас натравлює, чи то ваша індивідуальне бачення розвитку вчення, аби перерости духовного батька?
    Бо я не записаний у соціальних мережах і більше намаґаюся писати свої думки, натхненні небом, бо до святості і мудрості Ісуса мені далеко, але може настає час чавити нове молоде вино за новим рецептом, якщо старе вже прокисло і не до смаку?

а де твій аватар? :)