Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Що і належало довести:
    У Зе!команді два стандарти. Їх біда в тому, що вони посилають одразу кілька меседжів у різні сторони.
    Зе!віруючим відправляються відосики на тему: «Найвеличніший дбає про тебе».
    Тим, хто сумнівається: «Всьо харашо, прєкрасная маркиза»
    Байдену: «Нє вінаватая я, он (Деркач з плівками) сам прішол».
    Спеціалістам в Посольствах та бізнесу, експертам (ну тим, хто афігєває від ситуації) Шмигаль, врешті проговорився, про план Б:
    - На внутрішньому ринку зайняти до кінця року 50-60 мільйонів гривень.
    - Зовнішніх запозичень (коротких, на пів-року) – близько мільярда доларів, тобто ще майже 30 мільярдів.
    Ну, вони ще думають, що МВФ оголосить дату приїзду, що навіть без траншу відкриє вікна можливостей для запозичень.
    Тобто, покривати недобор у касі будуть короткими запозиченнями.
    Я на Еспресо днями зчепився з однією депутаткою від Слуг, яка якраз і доводила, що «всьо харашо…».
    А я якраз і казав, що очікуваний розрив у Казначействі, який потрібно покривати до кінця року і на який немає грошей – якраз і складає близько 70-100 мільярдів.
    А ось Шмигаль і сам про це розповів.
    Просто у них різні слова для різних аудиторій.
    Вони постійно брешуть. А правду можна дізнатися лише читаючи між рядків.
    P.S. Шмигаль заявив, що облігації будуть розміщуватися під 10-13% річних. Дорогі облігації тоді, коли немає співпраці з МВФ.
    МВФ дає під 3%. Правда у баксах. Та все ж на мільярдному займі (через те, що вони злажали і траншу МВФ немає) за пів-року держава втратить 5%.
    У гривнях: Один мільярд чотириста мільйонів гривень. Майже скільки, скільки нам коштує весь уряд Шмигаля.
    Е – ефективність уряду.
    Віктор Бобиренко

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

3. Справа Роттердам+ розвалилася після "висновку фінальної комплексної експертизи СБУ, яка 11 серпня не підтвердила збиток від дії формули".
    Срава "контрабанди на крові свинарчука" розвалилася за відсутністю доказів проти нього, а сам Гладковський повигравав суди проти родича працівників ГРУ - Бігуса.

А от що не розвалилося в суді це справа проти підлеглого Зеленського - люстрованого мусора Татарова. Венедіктова просто заблокувала цю справу власним підписом.

Зелень розвели как котят і обібрали нові обличчя Ігоря Валерійовича. Коломойська ОЗУ вирвала з м'ясом кишені остолопів і ще навіть не збирається збавляти.

Ось і віце-прем'єра зі стратегічних галузей Уруського помітили під час візиту у офіс досточтімого бізнесмена Кауфмана. У нас вже віце-прем'єри бігають до якихось фунтів. Просто лол. Нова епоха Володі Зеленського збиває з ніг своєю чесністю.

Зелені 73%! Вас кинули. Прийміть той факт, що ви лохи. Лише здатність це зробити відрізняє просто лоха від лоха по жизні.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Уряд дозволив в новорічну ніч роботу закладів громадського харчування до 7-ї години ранку 1 січня. Відповідні зміни внесено до вже чинних карантинних обмежень, які діють по всій території України з 19 грудня. :sarcastic_hand:

Кабінет Міністрів України - Уряд послабив у новорічну ніч карантинні обмеження, які діють з 19 грудня 2020 року на всій території України

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо обмежиться однією "Варфоломіївською ніччю" ще пів біди, потім локдаун не пропаде даром. Потім ще буде, а чому на Різдво тоді не можна піти до церкви, піти колядувати чи запросити гостей?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хто казав, що на Різдво не можна піти до церкви, піти колядувати чи запросити гостей?

7. Lanktocha

Офіційно не заборонено, але є певні обмеження та методи безпеки.

8. MayorMayor

9. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

11. Борислав Береза:
    Володимир Зеленський, це називається турбота про своїх громадян і виконання своїх обов'язків. Саме це - результат роботи компетентного лідера держави, який пам'ятає про свої обов'язки перед народом, що його обрав. Тож коли розпочнуть вакцинацію в Україні? В якому році? У 2022? Або у 2023?

Кожен померлий від того, що його не вакцинували, буде на Вашій совісті. На совісті Вашого уряду і депутатів ВР, яких Ви привели до влади. Ви не справляєтесь. І Вам пора це зрозуміти, визнати та зробити висновки. І після цього, або Ви покличете на допомогу тих, хто дійсно може виправити ситуацію, або Вам треба йти у відставку. Негайно! Хоча в будь-якому випадку відповідальність на Вас, за кожного хто не доживе до початку вакцинації після того, як в світі вже почався процес вакцинації, а в Україні її все ще немає.

Так коли почнеться вакцінація? Мене не цікавить коли вакцинацію пройде ваша родина, ваши друзі та ваши колеги. Не цікаво мені і те коли вакцинують ваше оточення в ОП з їх родинами, ваших депутатів з їх родинами, міністрів з їх родинами та ваших прокурорів з суддями. Мене цікавить коли зможуть пройти вакцинацію всі українці, кому вона необхідна та хто хоче захистити себе від COVID-19? Я хочу жити в цивілізованій державі. Завдяки Вашому керівництву, Володимире Олександровичу, мы скоро перетворимось на мікс з кладовища та провінціалтної теріторії. Це не кінець епохи бідністю. Це може стати кінцем України.
    Так що будете робити, пане Зеленський та коли почнеться вакцінація в Україні???

12. Lanktocha

Дуже ймовірно, зараз багато чекають - не дочекаються вакцини, а буде вакцина, більшість буде уникати щеплення. А для порохоботів, все одно буде винен Зеленський.

13. Ні, ні, я не голосував за віслючка.

14. MayorMayor

Дурачок, вопрос всеобщей вакцинации решается на раз-два. Несколькими постановами Кабмина.Школьники и дошкольники не имеют права посещать школы и детсады без прививок.Аналогично- прием у педиатра.И эти группы вакцинируются полностью.То же касаемо пенсов- побегут, теряя тапки.Ну и про взрослое население- все тот же прием у врачей.- и 80% взрослого тоже уже бегут.А оставшиеся 20- вычисляются и "вычищаются" в течение одного года- при приеме на работу, при протчих действиях, связанных с "засвечиванием" манюпаса.И неохваченными" остаются только бомжи.Но и тех можно отлавливать в пунктах выдачи еды и ночлежках.Как видишь- все решается, при условии наличия руководства с четкой целью, а не обоссыша с видосиками.
    Кстати, Италия.Не самая богатая страна ЕС.Численность населения- 60 миллионов человек.Количество доз вакцин, планируеміх к закупке в 2021 году- 202 миллиона.Но єто "тупіе капиталисті"."Мудрому украинскому нариду" хватит видосиков от хрипатого обрезанца.

15. Lanktocha

Поки що не всі впевнені у якості і доцільності вакцини, дехто хоче переконатись у ефективності на інших, а тоді самому... Може дія вакцини буде такою ж, як у антитіл у перехворівших, ставалися курйози з вакцинацією, як у Німеччині, неправильне зберігання, передозування... У моєму стані, напевно, прийдеться консультуватись із лікарем, про доречність вакцинування.

16. MayorMayor

Ну ты точно дурачок: я ведь все выше расписал.Но до тебя "не дошло".И еще- на тебя лично начхать и растереть.Как и на твои личные "консультации з врачом".Для выживания популяции в целом- жизнь отдельного индивида похер.

17. Lanktocha

Я ж писав не раз, якщо 10% буде не вакциновано, хворобу, за рахунок щеплених 90% переможуть. Не те, що мені страшно, мені не рекомендували повторно щепитися від дифтерії, а тут про що ще говорити, якщо вакцини і нема.

а де твій аватар? :)