Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Демократичні вибори Ви вважаєте "цирком від порохоботів"?
    Ось бачіте, як добре що не вся країна зебілоїдне бидло. Инакше була би диктатура.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яке ставлення до когось, таке буде і до тебе, потім, чого таких культурних інтелігентних порохоботів так не люблять?
    Мене не влаштовував ніхто із учасників ІІ туру, викреслив обох, які порушення і ким виявлені? Знову видавання бажаного за дійсне?

3. Blaberus

Слід з"ясувати, хто не любить порохоботів? Ви? Придуркуватий циган? Дегенерат з мавпою на аватарці? Тупа харківська зебілка?
    Відкрию Вам таємницю, мій молодий друже: бидло завжди ненавиділо, ненавидить та буде ненавидіти інтелігенцію.
    Ви можете хоч геніталії намалювати на белетені. Це Ваше право.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це точно... Тому то ви і ненавидите Бубочку.
    Свинорилий - Народився 26 вересня 1965 року в Болграді Одеської області. Батько Олексій Порошенко (1936—2020) на той час працював з міською сільгосптехнікою, мати Порошенко Євгенія Сергіївна (1937—2004) — головним бухгалтером в управлінні сільського господарства.
    Зеленський - Батько Олександр Зеленськийдоктор технічних наук, професор, завкафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту[20], мати Римма працювала інженером

5. Blaberus

Сонечко моє! Навіть академік може бути тупим бидлом. Згадайте Проффесора.
    падлокловун наїв собі непогану пику. В тому числі під час вигаданої хвороби.
    Ви читали інтерів"ю з цим дегенератом?
    Це та тупа бабка, яка голосуючі за свого виродка висказала впевненість що вони тепер будуть жити кращє і сподівання що кращє буде жити також і нарід?

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Грошей на пенсії немає.
    Грошей на боротьбу з ковідом - немає.
    Траншу від МВФ - немає.
    А депутатський чартер на Мальдіви - є!!! Перемога!!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша-Тормоз, хто його усуває?

8. Lanktocha

Ай-ай-ай... Тактика, що всі погані, тільки ми хороші, на всіх гавкати та обкидувати болотом, нічому не навчила, часто не понижує рейтинг конкурента, а відштовхує від себе. Скільки ще має бути неудач, скільки ще не досягти бажаного.
    Напевно, Папа Римський не допускає Садового очолити засідання.

9. Blaberus

Добре.
    Що хорошого зробив падлокловун?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, я рано чи пізно звільнюся. Може візьме те мене на роботу?
    Електрик 5-і кваліфікаційної групи, водій чотири категорії, вільне володіння Майкрософт Офісом, пофіг що. Англійська, польська, російська. Зварювальник, авто механік, електро монтажник, вода, каналізація, світло, цегла, бетон, столярка, шлюсарка...
    Скіко даште зарплати?

11. О, ще один тракторист широкого профілю. Тяп, ляп, просто, криво, аби живо. Можу копати, а можу не копати.

12. 2018. Саакашвила
    -Как только уйдет барыга Порошенко,до конца года пенсии вырастут в 3 раза,а через год 7-8! Экономика расцветёт, исчезнут коррупция и кумовство.Зеленскага!
    2020
    Саакашвила
    - Украину при Зеленскам ждёт экономическая катастрофа, больше чем в 90-х.
    Сдачи давать нечем

13. Lanktocha

В який раз доведено, при власній вигоді із ангела зроблять чорта і навпаки.
    А ви, батєнька, СТРІЛОЧНИК. Тут йшла мова про інше.

14. В КПК є стаття саме на цей випадок: службова недбалість. Зелені поци мають не в інтерв'ю розповідати, як "вони пропустили проблему з киснем", а давати свідчення своїй 200% Генпрокурорші: хто конкретно з вас, злочинців, коли і при яких саме обставинах пропустив.
    Бо коли вам треба було вкрасти 40 мільярдів на дорогах, ви не пропустили цю проблему.

Одне з двох: а) вони розумово неповноцінні, б) вони безсовісні покидьки, які прикидаються розумово неповноцінними. Типу якщо сказати: "ми пропустили цю проблему", то це якась магічна фраза, після якої все прощається. Та ні! Через те, що "ви пропустили", померли люди. Батько, який помер, бо віддав кисень сину, бо кисню на двох не було, це пздць.
    За все це, що "ви пропустили", має відповідати конкретна службова особа.

І з'їжджати на "інші країни", типу у всіх проблема, це знову робити з усіх ідіотів. Ви мали вивчати досвід інших країн і виявити проблему на підходах. У вас є ресурси РНБО, розвідка, Інститут стратегічних досліджень і взагалі ви дуже всі розумні.

Немає ніякого "пропустили цю проблему". Є стаття 367 ч.2. Від 2 до 5 років позбавлення волі. І ви всі обов'язково по ній підете, щойно вилетите з кабінетів.

15. Lanktocha

Брак медичного кисню є не тільки у нас. Навіть я, в інших цілях, міг пройти курс барокамер, наситити організм киснем, важлива функція якого, очистка крові, вплив на роботу нервової системи... Таке зараз обмежене, балонами з киснем, які могли використати на мене, нехай скористається хтось інший, є люди, хто більше таке потребує. На здоров'я! За таке не збираюсь себе героїзувати, у стилі порохоботів клясти Зеленського, що таке допустив чи ридати за Порошенком, що такого би не допустив.

16. Кілька днів тому:
    - До кінця 2021 року середня зарплата лікаря досягне позначки в 22-23 тисячі гривень...

Лунають здравіці, догори злітають чепчики, старі шкарпетки, - слався фофан!!!

Сьогодні:
    У проекті Держбюджету-2021 не передбачено збільшення видатків на медицину...

Чутно поодинокі голоси: какжіжтак?

А так: время тіжелоє, на всіх не напасєшся, і до того ж:

- Нові штори нада? Нада!
    - Кахель обновить пора? Пора!
    - Майку новую без плям купити треба? Треба!

От і весь бюджет. Остальноє кріси с'єлі.

17. DenMir

DenMir New Member

:haha:І сміх, і гріх, але про шорти з кахелем Ви добре так сказали:)))

Начитав на днях
    Я про те, що недовго нам залишилось перебувати в незнанні, куди ж саме наші податки підуть: на кахель, чи на майку з шортами:)

18. Шо то кацалапий перестав хвалитися скільки вкрав. Шо, не має вже що красти?

МВФ відмовив уряду Зеленського в екстреній фінансовій допомозі.

Ніхто не дає гроші крадіям.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)