Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так на вас і розрахована.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні. розрахована саме на вас: це Ви її повторюєте, а не я

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пояснюю докладно ще раз. Нікому не бажаю, але хочеться захворіти на коронавірус чи якесь неврологічне захворювання, при чому застосовується згаданий "Дексаметазон"? Принагідно, цей препарат рекомендований ковідним хворим, хто у реанімації чи з важкою формою. Призначає лікар, а не Зеленський, препарат гормональний, одна з побічних дій - підвищення цукру у крові.
    Будьте простіші, в Україні не двопартійна система і світ не чорно-білий, будь вибір Порошенко чи ЗаЖОП, тут видно "більше зло", а так...

4. Blaberus

Лікар, який радить приймати при інфекційному захворюванні імунодепресант, напевно голосував за падлокловуна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Препарат "Дексаметазон" дослідили та запропонували при складному перебігу коронавірусу британські медики.
    Хто за кого голосував?

6. Blaberus

Надайте, будь ласка, посилання на цих медиків.

7. Lanktocha

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Лещенко:
    В связи с решением Дарницкого суда по поводу книги о Медведчуке я все жду комментария Петра Порошенко в духе "при моей власти Медведчук ничего не мог получить в Украине".

Но такого заявления нет, потому что именно Порошенко восстановил власть Медведчука. Именно при Порошенко были приняты решения подконтрольных ему органов - СБУ, Антимонопольного, Нацсовета по телевидению - которые позволили Медведчуку нарастить свое влияние на рынках дизеля, сжиженного газа, телевидения.

ДОКУМЕНТ 1

Решение Антимонопольного комитета за 2015 год. Близкая к Медведчуку швейцарская фирма получает контроль над нефтепродуктопроводом "ПрикарпатЗападТранс". Антимонопольный комитет находился под полным контролем Порошенко - в его состав входили люди зама главы администрации президента Алексея Филатова (Терентьев, Нижник) и соратника президента Игоря Кононенко (Вовк). Последний - начальник департамента корпоративных прав "Укрпроминвеста".

Через два года, в 2017, люди Медведчука будут контролировать каждый второй литр дизеля, завезенного в Украину от Роснефти по этой трубе. А Кононенко будет регулярно приезжать к ним на сверку объемов дизеля, которые прокачали. Наверное, не с целью комиссионных, а с целью еще более решительной "борьбы" с экспансией Медведчука.

Именно благодаря этой трубе и финансируются путинские каналы - за путинские деньги. Потому что дизель Медведчука не облагается в Росси пошлиной, т.е. Медведчук имеет возможность получать в Украине сверхприбыль.

И я прошу откликнуться тех, кто верит, что сам Порошенко не получил долю от этих сверхприбылей. Такое может быть??

• Подобається Подобається x 1
  9. Я. Але прошу перше назвати конституційні обов'язки президента. Тоді можна про щось дискутувати. А так дискусія позбавлена сенсу.
    Гамноїдам тільки б накинути гімна на вентилятор.

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Порохоботи у своєму тупому стилі, щось хороше, таке не відноситься чи мінімально відноситься до президента, бачите, заслуга Порошенка, щось погане, при явній присутності і впливу президента - але це не ми.

Є і кардіологічний центр по Кульпарківській, але дурневі, хоч з кривого пальця посміятися.

11. Прочитав сьогодні (текст іронічно-сатиричний, але запам'яталася одна фраза):

"В регресуючій країні дурнів стільки ж [% дурнів у суспільстві майже незмінній], але серед верхівки спостерігається зростання частки дурних бандитів, а серед решти населення - наївних простаків. Така зміна розкладу незмінно підсилює деструктивні наслідки дій дурнів, і вся країна котиться під три чорти" .

12. Lanktocha

І далі та сама платівка.
    Не влаштовує Зеленський, його недоліки видно і без ниття порохоботів, далі що?

13. А ти нам скажи що далі. Може щось розумне ляпнеш.

14. Lanktocha

А що хочуть почути? Заклики на майдан і я вже не буду провокатором, "рукою Москви", що роблю заворушення у час війни?

15. Дійсно ляпнув. Все, но що ти здатен.
    Вчора віслюк хвалився, що два майдана організував, сьогодні появився ще один "вождь" з палати номер 6.

16. Lanktocha

У тому, що Зеленський організував майдан мови не було. Якщо я чогось не почув - оригіфнал розмови де?
    Учасник - хто був на барикадах, хто на сцені майдану чи фотографувався з беркутнею.

17. Кожен божий день я бачу в себе в стрічці що люди просять допомогу на боротьбу з раком.. Серце крається на дві половинки коли хворіють діточки. Не можливо дивитися на ці муки.. І я не раз просила у вас допомогу на лікування.. А ці пі@араси забирають гроші на дороги.. Хочеться бути толерантним але не годен..Щоб вам курва руки покрутило сволочі..Сука жріть зелебоби нещасні

View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/3511552478924266/?substory_index=0

18. Lanktocha

Проклинати когось не вихід.
    Була обіцянка доріг, виконується - добре, але за рахунок чого, серйозне захворювання онкологія, тут мало самому якісь таблетки пити.

а де твій аватар? :)