Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А як ви хотіли? Не всі полюбляють лайно.
    Я, коли вперше побачів похабну пику гніди Зеленсткого, задовго до президентської кампанії, зрозумів що ніколи не зможу простити цієй потворі самого факту його існування.
    Дивно, чому Ви вважаєте просту констатацію того факту що кловун є дегенератом, якого обрало тупе бидло, якесь лизоблюдство та вислуговування? Можливо Ви, як зебуїн, не уявляєте собі інших стосунків?

Останнє редагування: 12 жов 2020
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може вам, дядьку, потрібне щось заспокійливе, антидипресанти та щось від буйності?
    Я не виборець і не прихильник Зеленського, але не бачу підстав харкати жовчю на всіх, хто думає не так, як я.
    Нарвані порохоботи, викликають відразу не меншу.

3. Blaberus

Тоды, будь ласка, надайте характеристику прихильникам Зеленського. Якшо вважаєте що вони інтелектуали надвисокого культурного рівня, так і напишіть.
    А яка ваша думка про зебуїнів?

4. Blaberus

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Ще один "грамацєй". Була серед його виборців не одна людина з науковим ступенем.
    Лизоблюд, що гавкає по команді "Фас!" - інтелектуальніший?

Може не подобатися Зеленський - нормальна річ, треба всім лизоблюдствувати перед Порошенком, виходити на майдан і все одно, що у цей час російські танки можуть штурмувати Харків?

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Уже придумали: за дровосеков! (демократичну сокиру)

7. Blaberus

Я розумію що Ви, напевне, з пролетаріату. Тому вважаєте що наукова ступінь автоматично робить людину чимось богоподібним. Така ось форма лмзоблюдства.
    Повірте, серед людей що мають вчені ступіні є багато придурків, зебуїнів та покидьків. Згадайте Проффесора.
    Цікаво, кого Ви маєте на увазі?
    Нян-ням дімєдрольчік(С)

• Тупо Тупо x 1
  8. Anton Senenko
    Друзі, щодо коронавірусу.

Я, якщо чесно, давно стежу за усією ситуацією впівока. Все, що я міг сказати, зробити, написати, бути почутим тими, хто хотів почути, – я сказав, зробив, написав, був почутим.

Адекватні люди вже переконалися, що ковід-дисиденти – ідіоти, Степанов – просто неповносправний ідіот, що сяде за грати, уряд – зграя злочинців, що під шумок попиляли купу грошей на асфальт, а не надали надбавки медикам, і вони теж сядуть за грати, слуги народу, які досі публічно продовжують виправдовувати в радіо- і телеефірах будівництво доріг замість закупівель кисневих концентраторів, – такі ж самі одноклітинні потвори, як їхні колеги, які на початку пандемії казали, що це фейк.

Ніхто ніколи так цинічно не дерибанив кошти, що мали б рятувати життя.
    Кінець епохи бідності настав…
    Для асфальтових заводів.

А поки тримайте свіжий прогноз від науковців.

Вони ще не підводили підсумок, хоча попередній, як виявилось, був занадто оптимістичним. Він просто не міг передбачити концерти полякових і купу неляканих ельфів з масочками на підборідді. Так само цей не передбачає ідіотські ідеї проведення футбольних матчів в Києві, де мер цього ж міста просить допомоги в Уряду на боротьбу з епідемією.

Є дві хороші новини:

1. Летальність від коронавірусу повільно знижується. Тобто ймовірність “витягнути коротку соломинку” і проїхатися по новій асфальтованій дорозі на кладовище, збудоване в рамках президентської програми “Великий похорон”, зменшуються.
    2. Кількість людей, які одужали, зростає.

Але є й погана новина:

Темпи розповсюдження хвороби перевантажать вже найближчими тижнями нашу медичну систему, яку уряд мав підготувати 65-ма мільярдами гривень за півроку часу ціною тотального карантину і наших нервів.
    Бо наступного тижня вчені нам прогнозують вже понад 6000 випадків на день і 90 смертей.
    На чиїй совісті ця сотня людей на день – уряду, шмигаля, зеленського, зеопарку, тіньових клованів, що ведуть переговори з олігархами, поки сонцесяйний піариться на будівництвах – підкресліть потрібне.

Чи буде 10 тисяч на день і біс зна скільки смертей – питання, бо залежить виключно від пропускної спроможності лабораторій і чесності звітів влади.

Але ж ми розуміємо, що правду вони вже не приховають.
    Цікаво, як вони будуть шукати, хто винен у ситуації, що склалася, і як будуть тикати один в одного пальцями.

Будьте здорові.

Деталі прогнозу тут:
    Прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні на 9–16 жовтня 2020 року («Прогноз РГ-23»)
    від Робочої групи з математичного моделювання проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 в Україні (базова установа – Інститут проблем математичних машин і систем НАН України)

Якщо цікаво стежити за поточною статистикою і брехнею влади про те, як вона успішно контролює ситуацію, раджу читати Evgeny Istrebin

9. Lanktocha

Blaberus

Когось ідеалізувати, робити з когось божка - риса вашого кодла.
    Я добре вчився, міг йти на аспірантуру і здобуття наукового ступеня, почав займатися іншим та підвело здоров'я. Не добилися бажаного, нічого не залишається, як гавкати зі злості, далі всі погані, якими би не були, ми хоч "дірка від бублиика" - кращі всіх і мудріші від всіх.

10. Blaberus

Тоді чергового разу прошу Вас надати характеристику зебуїнам. Чого Ви не бажаєте цього зробити?
    Це, часом, не Ваш диплом?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Принаймні тут таких не бачив. Бачив мавп-бабуїнів, що можуть тільки харкати жовчю на тих, хто думає інакше.

12. Blaberus

Наприклад Сілвер Баллет, Циган, ВасМТ обо дурень що вивчає турецьку мову, як Макар Нагульнов вивчав інгліш
    Хіба ця зебілоїдна погань не харкає жовчю на тих, хто думає інакше?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо вже мене згадали, відреагую.
    Мені глибоко фіолетово хто і що думає.
    Мене кумарить, коли такі, як Ви, видаєте свою думку за Істину і навязуєте її іншим. Типова поведінка "правильного українця".

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, а ты уже перестал воровать?

15. Lanktocha

Не зауважив у жодному з них якоїсь ідеалізації чи ліплення ідола із Зеленського.
    Є приказка "Какой привет - такой ответ", якщо гавкають такі як Хомчин до тих, хто "Богу душу не винен", мирно слухати і хлопати ухами ніхто не буде.

16. Прочитал про Хуавей.

А денек-то сегодня ничего. Кажется по отношению к США Офис Президента решил применять ту же тактику, что и по отношению к нам.

Просто нужно совершать новый зашквар еще до того как успели отреагировать и разахуеть от предыдущего. Ты даже возмутиться не успеваешь, просто стоишь с открытым ртом и фалломорфируешь.

упд. Для тех кто не в курсе добавил скрин. Хаувей и 152 связанные с ней компании находятся под санкциями в США. Причина - США считает Huawei органом государственной слежки Коммунистической партии Китая.

Госспецсвязь это наши правительственные коммуникации.

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв'язку) — є державним органом, який призначений для забезпечення функціонування і розвитку державної системи урядового зв'язку, Національної системи конфіденційного зв'язку, формування та реалізації державної політики у сферах технічного та криптографічного захисту інформації, кіберзахисту, телекомунікацій, користування радіочастотним ресурсом України, поштового зв'язку спеціального призначення, урядового фельд'єгерського зв'язку, а також інших завдань відповідно до закону.

View: https://www.facebook.com/100010869428369/posts/1188970394808597/

17. Дві новини:
    .
    Кабмін виділив 46 млн грн на закупівлю препарату Ремдесивір.
    .
    Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) визнала неефективним препарат Remdesivir на показник смертності або на перебіг захворювання COVID-19 впродовж 28 днів у госпіталізованих пацієнтів.

18. Lanktocha

Для кожного підходять інші ліки, що ідеально підійшло одному хворому, не факт, що допоможе іншому.
    Найефективнішим визначили розпіарений "Дексаметазон", він не дорогий, навіть, якщо купувати самому.

19. Lanktocha

І прочитавші це, ватні виборці, які у якості "меншого зла", у порівнянні з Порошенком обрали Зеленського, тепер ще в лишній раз переконаються, що крім "своїх" на них наїзджають і ворожі порохоботи, без вагань, проголосують за ЗаЖОП, гарно стараєтесь, корисні ідіоти!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)