Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так. Дебільне стадо зебілів дуже нашкодило країні.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мовчали би!
    Давно Бойко був би на нарах і перетворений на політичний секонд-хенд, якби Порошенко не уклав із ним договорняк та не тягнув його, як зручного спаринг-партнера для себе.

3. Blaberus

Звідки Вам відомо про договорняк? Ви прибиральниця на Банковій?

4. Lanktocha

Для чого аж бути працівником на Банковій. Недоторканість Бойка - очевидна річ.
    Про щось говорить політтехнолог Ігор Гринів?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) так вот оно что, да?

6. Blaberus

Дебільність виборців падлокловуна теж очевидна річ. І що?
    А що з ним не так?

7. Blaberus

Дивно. Падлокловун Вас не лякає, а Бойко лякає.

8. Lanktocha

А хто не виборець Зеленського?
    Дістало вже перед такими оленями оправдовуватись.
    Ігор Гринів - політтехнолог Порошенка, поменше би його слухав, переміг би, зарікався, що Порошенко, однозначно перемагає на виборах.

9. Blaberus

Я.
    Він помилився стосовно розуму пересічного громадянина. Я теж вважав що в Україні немає стільки дегенератів.

10. Lanktocha

Багато тут таких, але лизоблюдів і ботів менше.
    Не зовсім. У Порошенка був би вищий рейтинг, заведи реальні кримінальні справи і реальне покарання для меріів-сепаратистів, а не договорняк із ними, сподіваючись, що у своїх регіонах забезпечать відповідну кількість голосів.

11. Blaberus

Тупе бидло обожнюе Лі Куан Ю. Наче він "служіл в КВНє" та теж грав хєром на роялі. І порівнює з ним Порошенко.
    Але я не випадково актентував увагу на тому факті що бидло тупе. Бо воно якось не звертає уваги на те, що Лі Куан ю проводив реформи 30 років, маючі при цьому диктаторські повноваження.
    І означене бидло чомусь не вважає за потрібне надати подібні повноваження Порошенко на 30 років.
    А Ви хотіли надати будь-кому подібні повноваження на протязі означеного терміну?
    Але це лірика. Як я натякнув, повноваження Порошенко не були диктаторськими. А якби навіть були? Пересаджав би він все що ворушиться і далі що? А далі довелось би їм виплачувати компенсації згідно відповідним рішенням Європейських судів. Як Корбану.
    Що стосується договорняків, я не виключаю що вони мали місце. Це необхідне зло.

12. Lanktocha

Тут або ти, або тебе.
    Пожалів Ющенко кучмістів, а потім вони Луценка, Тимошенко не пожаліли.
    Дав ефект договорняк із Гепою, Трухановим? Напевно при їх реальному покаранні рейтинг у Порошенка був би вищий, зараз не гавкали би боти, що "Тупе бидло, не так проголосувало".

13. Blaberus

Ви пам"ятаєте що таке ПіСУАР?
    Ви пам"ятаєте, що відбулося в Феодосії у березні 2005 року?

14. Lanktocha

Якщо не помиляюсь, незаконно увійшов руснявий бойовий корабель і міг висадитися російський десант.
    До чого тут це? Знову "Не бунтуйте, бо Путін нападе!"? Протестів проти Зеленського, підбурювання до мітингів - це не стосується?

15. Blaberus

Ось Ви ставите запитання і намагаєтесь відповісти на нього, не очікуючі моєї відповіді. Хіба це дискусія?
    Дуже добре. Тобто, що таке ПіСУАР Ви не пам"ятаєте.

16. Lanktocha

Ймовірну відповідь опонента здогадуюсь.
    Всіх нюансів не знаю.
    До чого вся розмова "Не арештовуйте, не бунтуйте, бо Путін нападе!"?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Путіну і нападати не треба. Він свої гештальти закриває інакше.
    Я вчора на Харків-форумі спецом зайшла на вечір в "гарячу тему" - "Зеленський.Отзывы", куди крім порохоботів нікто майже і не заходить (треба мати сміливість) і трохи там протрималася проти справжньої свори собак) Які напочатку, поки були поодинокі, не гавкали, а тільки коли прийшли їхні корифеї, почали відповідати.
    Свора десь з 5-6 осіб.
    Я трималася спокійно і чемно, чемно як тільки могла, підкопуючись під екс-президента, проводячи думку, що вони оба не ідеальні, але ж вони наші, українські президенти). І я виявилась для них справжнім ворогом - спочатку вони ох*ли, потім викидували мене звідти як могли)).
    Такий розбрат в суспільстві, друзі, такий накал ненависті - це що - не гібридна війна? Ясно, що там перша скрипка - кремлівські ідеологи, які під фальшивими образами патріотів організовують корисних ідіотів.
    Вони працюють денно і нощно на розкол суспільства. Новоросія не пройшла - а це проходить на ура.
    Таким чином і справжніх патріотів виводячи за рамки потрібного в нашій країні. А потім дійсно прийде капєц - реванш, а реванш спишуть на кого? Та на Зеленського, а на кого ж. Він головний колаборант.

18. Blaberus

Якшо Ви з цього привіду переріжете собі кравоносні судини, на буду Вас відмовляти: чим більше передохне зебілив, тим чистіше стане світ.
    І, до речі, Ви помітили що відвертих зебілів декілька голів, не більше чотир"ох? При тому що всі вони ясраво виразені проросійсьські дегенерати.
    Як Ви хотіли? Не всі українці дебіли, які повзають навколішках перед тупим кловунячим лайном.
    Не треба було дурню лізти туди, де йому не місце. Грав би хером собі і далі на роялі. Бидло би від нього перлось, а розумним людям було би на ньго начхати.

Останнє редагування: 12 жов 2020
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Blaberus

Не знаєте.
    ПіСУАР, Південно-східна Українська республіка була проголошена в Сєвєродонецьку на з"їзді ригів після Майдану 2004 року. Там були присутні Овоч та Лужков. Більше за всіх там відмітився Кушнарьов.
    Стосовно договорняків: це бидлякі, яких бидло наділило владою Безумовно, з ними були потрібні договорняки для врятування територіальної цілостності країни.
    Він вже напав.

20. Lanktocha

Скільки жовчі та ненависті. Прямо, як дитина, яку за непослух закрили у кімнаті та не пускають гуляти, буде щось рвати, трощити, дутись на батьків..., аналогічна поведінка у порохоботів, бо бачте, владу відібрали, від корита відігнали, деяких речей не пробачили...
    Я не прихильник і не виборець Зеленського, але когсь обзивати чи на когось кидатися, комусь вислуговуватись і лизоблюдствувати - це вже занадто.

а де твій аватар? :)