Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є довгоочікуване перед виборами "Чем хуже - тем лучше"?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тищенко це, часом, не мій слуга?

3. Lanktocha

Не хвалю і не ідеалізую.
    Але запобігання коронавірусу - тільки наше завдання, ні Зеленський, ні Порошенко не будуть за тобою ходити і нагадувати вдягати маску.

4. "Зелений" тариф

-Газ + 45 %
    -Електроенергія + 86%
    -Вода + 47%

А шо спісанія камуналкі ні будіт?

5. Чиню значит машинку в магазине сегодня. Заходит дядька пенс. Сидае на стульчик возле дверей, видимо постоянный клиент. Ну и отдышавшись, давай с ходу на цены жаловаться.
    - Ну вот почему все дорожает? Как это понимать? Ну невозможно же терпеть. Вот кто мне объяснить сможет, почему все так дорого?
    Тут у меня из рук аж плоскогубцы выпрыгнули и давай "ржать" на полу..
    А дядька видимо меня только в этот момент заметил, и уже ко мне обращается.
    - Вот вы можете мне объяснить что происходит? Куда все дорожает?...

В этот момент я понял что чувствуют львы, перед самым броском на свою жертву...
    Спокойно поднимаю с пола "ржущие" плоскогубцы. Говорю
    - Конечно же знаю, а как же?
    Ну чтобы посильнее заинтересовать жертву. И видя как он расплывается в нетерпении, говорю
    - Эпоха бедности же закончилась еще полтора года назад. Все, говорю, нищих и обездоленных не осталось никого, а раз все богатые, то и цены правильно растут.
    И пока он глотал воздух от неожиданности, я продолжил.
    Вот вы, говорю, помните как при советском строе было? Партия сказала что все счастливы, и все до сих пор блеют от мороженого по 20 копеек. Вот вам вернули снова то же самое счастье, а не будете радоваться, приедут зелёные человечки и научат вас партию любить и кричать ура на демонстрациях строевым шагом.

Разворачиваемся значит мы с плоскогубцами дальше работу работать, в ожидании ватного визга от осознания всей системности и профессионализма моего тролинга, а там тишина, как будто все мертвые стоят, да еще и с косами.
    Я даже снова плоски на пол кинул, чтобы посмотреть в чем дело. Вдруг они с косами уже меня косить идут. Но нет. Смотрю старик с распахнутым ибалом на улицу выбежал и что то бормочет себе под нос. А владелец магазина стоит, в пол уставился.
    Я ж минут десять назад ему прямо из интернета новые прайсы на запчасти показывал, а там цены почти в два раза повышены.
    Вобщем веселый сегодня у меня денек был.
    Жаль что не получилось свою партию отрекламировать, я просто испугался что у них сердце остановится.
    Пусть пока так бомбят пердаками...

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/4456296811108047/

6. Олексій Гончаренко:
    Немає нічого більш цинічного в українській політиці, ніж те, як Сергій Лещенко відробляє замовлення, ще й за російські гроші.
    Вчора він запропонував представити до державної нагороди голову тарифного регулятора Валерія Тарасюка. Так, окрім того, що він отримує 300 тисяч у місяць в Укрзалізниці нічого не роблячи, Сергій ще займається пропозиціями про державні нагороди. Талановита людина)) Що тут сказати.

Але чому Сергій, пропонує дати державну нагороду Тарасюку? Чиновнику, який регулярно відвідував Роcію, і втретє за рік намагається підняти тарифи на електричну енергію для промисловості.
    Друзі, все просто. Саме Тарасюк виявився основним спонсором виборчої кампанії Лещенка. У липні 2019 року майбутній голова НКРЕКП вніс на рахунки кандидата Лещенка двома траншами майже півмільйона гривень, що склало 60% усіх надходжень. Це майже вся офіційна зарплата Тарасюка за 2019 рік. І це тільки офіційна частина, яка відображена у звіті НАЗК.

Так за що ми повинні нагороджувати Тарасюка, за те що він давав гроші Сергію Лещенку?
    І ким взагалі був Тарасюк, коли фінансував Лещенка? Це колишній топ-менеджер російської бізнес-імперії VS Energy, який, як викрили народні депутати регулярно відвідував Москву в 2016-2018 рр. Тобто вже після початку війни, вже після того як він був чиновником нової української влади, який мав доступ до дуже сенсативної інформації як член НКРЕКП в 2014-2016 рр.

В мене нема питань, чому ця людина з очевидними зв’язками в стані країни-агресора, очолила усю енергетику при цій владі, але чому раптом вона фінансує головного українського «антикорупціонера». Це питання.

Олена Монова:
    От власне і практично все пояснення, чому СерЛєщ публічно і безсоромно лобіював імпорт балалайної електроенергії.
    Нагадаю ще, що в жовтні 2019 року Тарасюк наказом Зеленського був призначений членом НКРЕКП, а в листопаді був обраний її головою. Якщо, звісно, слово «обраний» може відобразити правдивий стан речей.

Ну і якщо ми пам’ятаємо, то саме від часу продавлювання Тарасюка на цю посаду в українській енергетиці почалося суцільне пекло, догосподаоювалися практично до дефолту, вже на порозі стояли. Навіть завжди прибутковий Енергоатом почав показувати збитки, які за півроку дійшли до 2,6 млрд грн.

А лаптям настала лафа, бо в нас досі, якщо хто не знав, об’єднана енергосистема з країнами СНД. І якщо у нас піке, то ми входимо в залежність від Росії. Знову. І можна буде поставити хрест на планах влитися в європейську об’єднану енергосистему ENTSO-E.

Натомість СерЛєщ намагався (і досі намагається) впарити суспільству думку, що Тарасюк робить правильні і корисні для України речі. Але тепер ми принаймні знаємо справжню причину - бабло.

7. Прем'єр Шмигаль підірвав залишки мізків зелебобов, заявивши, що через 15 років пенсій в країні не буде, бо не буде грошей на них.
    Так, маленька соціальна залишиться. А решта починайте збирати. Бажано в українському банку і в гривнях. Якраз, коли заробите, або гривня обвалиться, або банк лопне, або спритні Коломойський, Зеленський і партнери їх виведуть за кордон.
    Пацани навіть не шифруються перед виборами і всіх відкрито посилають. Ну просто красені. Грошей немає, але ви держітесь.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Погано, звісно. Але як традиція: у нас з очевидними зв’язками в стані країни-агресора навіть сам президент був - невістка, свати, онуки.
    Підозрювати Лещенка в проросійщині - дурість..

9. 20201004_162120.jpg

10. Lanktocha

Може нетравильний хід і не факт, що так буде. Хоч нема явної брехні перед виборами, як закінчення війни за години чи долар по 10.

11. Брехати, брехати, брехати..........

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/5421157524577123/

12. Blaberus

Слово "Свати" треба писати в лапках: це назва гівносеріалу, що зняв дебіл для дебілів.

13. Blaberus

Як Ви виправдовуєте банду кловунів! Ви впевнені що ви саме ἰδιώτης, а не зебіл?

14. Lanktocha

Напевно я міг махнути чарівною паличкою і далі президент Порошенко, не ревуть порохоботи, маємо Асоціацію і без.віз на біс.
    Я говорив реальний сценарій, не помилився, а тепер ридання... Порошенку тепер логічніше думати не про помсту і реванш, а про одужання.

15. Blaberus

Про який? Що банда Зеленського не розкраде пенсійний фонд?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Знову зовсім інше.
    Не потрібно заговорювати зуби.
    Я писав перед ІІ туром виборів, що враховуючи розрив між кандидатами після І туру, ймовірні виборці від якого кандидата можуть у якості "меншого зла" перейти до Порошенка - майже не помилився.
    Свої помилки ще нічому не навчили.

17. Blaberus

Про мєнше зло я вже писав: дуже детально пояснив, для якої категорії населення Порошенко є максимальним злом.

18. Lanktocha

Не всі так думали і не всі деякі вчинки Порошенка пробачили.

Зауважив: деколи на мазь купляю дешеву горілку, ніби із президенством Зеленського така зникла, тепер в алкоцентрах знову появилась, говорили, видно Зеленському, відповідні люди портфель із грішми принесли, а може бачить, що недовго зможе бути і максимально наживляється, вірю, що недовго, але чи знову Порошенко?

19. Blaberus

Після падлокловуна мене навіть Бойко не лякає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Lanktocha

Може бути все навпаки, якщо Зеленський захоче бути далі, у ІІ тур, за кучмівським сценарієм, можуть витягнути Бойка, ідеальна кандидатура для "більшого зла".

а де твій аватар? :)