Cьогодні вечір перестає бути томним для декого, сподіваюсь, він буде млосним. View: https://www.youtube.com/watch?v=WF8sFyBOu1o Втім, як воно буде насправді, і чиї голови прикрасять чудєн Днєпр прі тіхой пагоде завтра, побачимо. Хотілося б, щоб тим, хто дорвався до корита і не знає міри, затягнули в писок дрота, щоб не дуже рили. Можливо, завтра вся порохбратія сміятиметься з мене - романтика. Не виключаю. Хотілося б, щоб не лише вигнали з крісел, але щоб ті, що ніяк не нажеруться, повернули гроші назад в скарбницю. Є куди витрачати і без тих борзих.
Зеленський мусить нарешті карати і ставити на місце своїх ставлеників. Бо інакше: - вони сядуть йому на голову - Зеленський швидко втратить довіру тих виборців, котрі на нього розраховують як на реформатора зі також трохи проясниться на рахунок Гончарука. Бо язики плещуть, що у нього імунітет, бо за ним стоїть Сорос. Подивимося...
Може помиляюсь, але жоден із президентів у нас ще не був покараний, як Кучма за вбивство Гонгадзе, так і не розслідувані злочини майдану.
Не думаю, що Кучма розпорядився вбивати Гонгадзе. Те, що він його матюкав, не означає, що давав розпорядження. В Вашому оточенні також повно чоловіків, які говорять по-простому. Заочно навіть можуть начальника послати: "Якщо він мене ще раз викличе на килим, я його пошлю наююю" А в дійсності - йде вислуховує начальника мовчки і намагається не огризатися.
А на маєш! За всю незалежність був тільки один перепис населення, і от знову нас ніби порахували Уряд встановив кількість населення України, дані електронного перепису оприлюднять наступного тижня
саме насолоджуюся (для тих, хто не в курсі - хтось злив у мережу аудіозапис) діючі особи: прем'єр Гончарук, економічний блок уряду і керівництво Нацбанку зміст розмови: 1)юрист Гончарук намагається зрозуміти макроекономічну ситуацію, щоб потім простими словами доповісти президенту, 2)фахівці-економісти обговорюють ситуацію і майбутнє View: https://www.youtube.com/watch?v=obXePIggvdU View: https://www.youtube.com/watch?v=Diz3hhavd_s
на мою думку, - прикольно, але це звичайнісінька робоча нарада журналістам нічим зайнятися, роблять сенсацію з нічого
це брєд некомпетентної людини... у Гончарука в кабінеті сиділи керівництво Нацбанку і міністри... наприклад, Милованов викладав економіку в американському університеті і т.д. тобто люди дуже фахові... одні з кращих в цій країні... --------------------- а завдання Гончарука - їх всіх організувати... направити... а це вже не економіка, не математика... а політика... цінності... вони будують зв'язок між складними макроекономічними показниками і... тими словами, які Зеленський каже людям по телевізору... ЦЕ - РОБОТА...
ще раз... 1) український народ захотів бачити президентом клоуна Зеленського... 2) є фахівці-економісти, які думають формулами, але не вміють спілкуватися... а Гончарук - налагоджує зв'язок між ними саме цей процес і можна почути на аудіозапису!
Ага, кабинет министров проработал меньше полугода и его меняют. Это точно положительно скажется на экономике. Женская логика на марше.
Основна метода порохоботів - роздувати муху в слона. В українській владі має місце рух - динаміка (δυναμική). І так і повинно бути. Не повинно бути ніякого застою, тут я повністю погоджуюся з @Lanktocha (який не голосував за Зеленського, нагадую зайвий раз тим, хто його в цьому звинувачує). В Росії двадцять років в кріслі президента одна і та ж людина, яка перетворилася в старого пердуна, а Айфона поміняла лише з метою продовжувати залишатися на вершині влади. В Україні немає недоторканих, включно із Президентом. Звичайно, ті, кому пощастило зайняти міністерське крісло, "кують залізо, поки гаряче" - намагаються вирішити свої власні фінансові проблеми. Наприклад, міністр фізкультури чи як його там, який і нафіг не потрібен зі своїм міністерством. Уже одне те, що Кабмін очолює не Завгар - проффесор з двома "фф", а юрист - це великий плюс. І не Гройсман - людина без освіти, але - земляк Порошенка. Юрист не може розбиратися глибоко в економіці, так само як економіст - глибоко в юридичних питаннях. Універсальних людей немає. Тому порохоботи краще б помовчали зі своїм генпрокуроромкумомпорошенка-електриком. І я згадую попередників не тому, що "сам дурак", а тому що нинішня політична ситуація набагато краща в Україні, ніж в попередні роки. Має місце відкритість, гласність, критика (інколи - конструктивна, інколи - консеруктивна). Тому все йде і відбувається нормально. Дочекаємося п"ятниці - звіту Кабміну у ВР. Льоха Гончаренко від ПЄСа буде в ударі. (не подумайте лише, що я - пошановувач Гончаренка)