Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, Ви не начинайте, бо нині неділя;
    Ви з сказали "Знаю не із чуток"

А те, що говорили навіть у деяких мед.закладах дуже змахує на чутки.
    Признавайтеся - звідки Ви знаєте про якість спирту на теренах львівщини?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нема вже баригів!!!!! То тепер ваші торгують.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє, нє...
    Я того баригу знаю. Він ще при Йушченку спирт торгував.

• Смішно Смішно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

:good::yahoo:
    А что, когда-то глава ФСБ с главой администрации президента России дрались?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є докази, що такий і такий спирт чистіший та більше цінується для медичного використання - сперичатись не буду.

7. Gyppsy

Де є докази?
    Давайте їх сюди

8. Gyppsy

Ну от, пішла жара...

Нікто нє хотєл умірать!

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Докази чого?
    Не маю доступів до якихось служб, що здіфснюють такі переврки.
    Відгуки про продукцію ГП Рава-Русский спиртовой завод

10. Gyppsy

Всьо, прошу пана, вже проїхали...
    Ви дуже довго збираєтеся з думками;

11. Gyppsy

Всякі тіпа хлопи другий день обмовляють Клітіну, знаючи, що вона не має можливості відповісти.
    Покидьки, шо нє? :bad:

12. Gyppsy

13. Good man

Good man Обычный человек

Глядя на уровень грамотности её переписки с Джокером я полностью поддерживаю тех, кто считает получение должности исключительно результатом ей профессиональных качеств. В переписке мы увидели и ум и богатый лексический запас и полное отсутствие орфографических, пунктуационных и иных ошибок.

14. Как насс@ть на лицо Европейскому Банку Реконструкции и Развития - мастер класс от зиц-премьера Гончарука

"Сегодня в высших эшелонах [власти] Украины нет коррупции. И я убежден, что в ближайшем будущем у нас вообще не останется коррупции..." (Гончарук на Саммите Восточного Партнерства)

- Кумы, сватья, соседи по подъезду и прочие "близкие" Зеленского или Коломойского на почти всех ключевых должностях.
    - Трубагейт - президент ЛИЧНО отдает правоохранительным органам поличические заказы. Кого и как кошмарить.
    - Депутаты близкие к президенту (Юзик) крышуют полицию Кривого Рога.
    - Депутаты получают "черным налом" в конвертах от $5000 до $30.000 в месяц - о чем заявляют экс-участники фракции.
    - Глава комитета ВР (Богдан Яременко) вызывает прямо на работе пр@ституток (и он ДО СИХ ПОР глава комитета)
    - В "турборежиме" сворачиваются проевропейские реформы (судебная, децентрализации, реформа питания ВСУ...)
    - У местных бюджетов отжали 150.000.000.000 гривень
    - Коломойскому простили ДЕСЯТКИ миллиардов гривень задолженности перед государством.
    - Политические "посадки" по беспределу
    - Кошмарят оппозиционные / независимые сми - от телеканала "Прямий" до "Суспільного" и "РадіоСвобода".
    - Возвращаются кенты Януковича (Богатырева, Портнов) - и прекрасно себя при "не коррумпированной" власти чувствуют.
    И это еще далеко не полный список.
    Ну, конечно, какая же это коррупция.

Думаю, после Гончарука должны выступить Туркменбаши и Ким Чен Ын с речью "В наших странах победила демократия".
    И Аятоллы с заявлением "У нас в стране свобода вероисповедания и настоящее гендерное равенство".

View: https://twitter.com/PMHoncharuk/status/1197828021069209601

15. Gyppsy

16. Gyppsy

У кишенях нелегальних АЗС щорічно осідали мільярди: експерти оцінили зусилля влади у боротьбі з "тіньовиками"

17. Gyppsy

18. Так они же уже подняли уровень жизни людей до польского.
    Как, "нет"?

Mykola Kniazhytsky
    @Mykolakn

Я погоджуюся з тим, що депутати і міністри мають отримувати гідні зарплати. Але чому вони мають бути вдвічі вищі, ніж у Польщі - не розумію!!! Ця ініціатива влади і зарплати, які вони пропонують узаконити і вже собі виплачують - ганебні.

19. Gyppsy

Премії, надбавки, матеріальна допомога та оздоровчі - хто з міністрів отримав більше всіх у грудні

А от чому Міністр з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда за місяць заробила 159 тис. гривень, Міністр соцполітики Соколовська /217 тис. грн/, Міністр юстиції Малюська /226 тис. грн/, а Міністр оборони Загороднюк лише 97 тис. грн?

Непорядок... тре Загороднюку добавити, шо нє?

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Iгорку,тре вже з факелом,як Тягнибок...та до Зєлі в кабінет йти і хріном по-столу,як по-піанінку стукати,мол,шо то сі робить?!:yes:
    Шо,не смішно?:nea:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Ovg7LVtxoNU

а де твій аватар? :)