@Lanktocha, Ви не начинайте, бо нині неділя; Ви з сказали "Знаю не із чуток" А те, що говорили навіть у деяких мед.закладах дуже змахує на чутки. Признавайтеся - звідки Ви знаєте про якість спирту на теренах львівщини?
Оце я розумію по-кацапськи: UAPORTAL.COM Журналіст: Баканов побився на Банковій з Богданом і вибив йому зуб Журналіст: Баканов побився на Банковій з Богданом і вибив йому зуб
Є докази, що такий і такий спирт чистіший та більше цінується для медичного використання - сперичатись не буду.
Докази чого? Не маю доступів до якихось служб, що здіфснюють такі переврки. Відгуки про продукцію ГП Рава-Русский спиртовой завод
Всякі тіпа хлопи другий день обмовляють Клітіну, знаючи, що вона не має можливості відповісти. Покидьки, шо нє?
Глядя на уровень грамотности её переписки с Джокером я полностью поддерживаю тех, кто считает получение должности исключительно результатом ей профессиональных качеств. В переписке мы увидели и ум и богатый лексический запас и полное отсутствие орфографических, пунктуационных и иных ошибок.
Как насс@ть на лицо Европейскому Банку Реконструкции и Развития - мастер класс от зиц-премьера Гончарука "Сегодня в высших эшелонах [власти] Украины нет коррупции. И я убежден, что в ближайшем будущем у нас вообще не останется коррупции..." (Гончарук на Саммите Восточного Партнерства) - Кумы, сватья, соседи по подъезду и прочие "близкие" Зеленского или Коломойского на почти всех ключевых должностях. - Трубагейт - президент ЛИЧНО отдает правоохранительным органам поличические заказы. Кого и как кошмарить. - Депутаты близкие к президенту (Юзик) крышуют полицию Кривого Рога. - Депутаты получают "черным налом" в конвертах от $5000 до $30.000 в месяц - о чем заявляют экс-участники фракции. - Глава комитета ВР (Богдан Яременко) вызывает прямо на работе пр@ституток (и он ДО СИХ ПОР глава комитета) - В "турборежиме" сворачиваются проевропейские реформы (судебная, децентрализации, реформа питания ВСУ...) - У местных бюджетов отжали 150.000.000.000 гривень - Коломойскому простили ДЕСЯТКИ миллиардов гривень задолженности перед государством. - Политические "посадки" по беспределу - Кошмарят оппозиционные / независимые сми - от телеканала "Прямий" до "Суспільного" и "РадіоСвобода". - Возвращаются кенты Януковича (Богатырева, Портнов) - и прекрасно себя при "не коррумпированной" власти чувствуют. И это еще далеко не полный список. Ну, конечно, какая же это коррупция. Думаю, после Гончарука должны выступить Туркменбаши и Ким Чен Ын с речью "В наших странах победила демократия". И Аятоллы с заявлением "У нас в стране свобода вероисповедания и настоящее гендерное равенство". View: https://twitter.com/PMHoncharuk/status/1197828021069209601
Володимир Зеленський 6 год · Ціни на газ зменшились, а тарифи – ні. Чому так? View: https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2394761580774204/ зі А ці міністри-президенти такі прикольні шо капєц - беруть і щось видумують))) За газ гарно сказав ще у далекому 2013 році великий Яц View: https://youtu.be/iMtqFh606Kk
У кишенях нелегальних АЗС щорічно осідали мільярди: експерти оцінили зусилля влади у боротьбі з "тіньовиками"
"Надбавка за зростання ВВП". Зарплати топ-чиновників в міністерствах різко зросли до 200-400 тисяч гривень на місяць. Як це відбулося?
Так они же уже подняли уровень жизни людей до польского. Как, "нет"? Mykola Kniazhytsky @Mykolakn Я погоджуюся з тим, що депутати і міністри мають отримувати гідні зарплати. Але чому вони мають бути вдвічі вищі, ніж у Польщі - не розумію!!! Ця ініціатива влади і зарплати, які вони пропонують узаконити і вже собі виплачують - ганебні.
Премії, надбавки, матеріальна допомога та оздоровчі - хто з міністрів отримав більше всіх у грудні А от чому Міністр з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда за місяць заробила 159 тис. гривень, Міністр соцполітики Соколовська /217 тис. грн/, Міністр юстиції Малюська /226 тис. грн/, а Міністр оборони Загороднюк лише 97 тис. грн? Непорядок... тре Загороднюку добавити, шо нє?
Iгорку,тре вже з факелом,як Тягнибок...та до Зєлі в кабінет йти і хріном по-столу,як по-піанінку стукати,мол,шо то сі робить?! Шо,не смішно? View: https://www.youtube.com/watch?v=Ovg7LVtxoNU