Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. shelev

shelev Well-Known Member

Мені здається, що про Саакашвілі - навряд чи його реально розглядають до уряду хоч кимось.
    Чогось мені здається, що такими "вкидами" тестують суспільну думку та реакції населення стосовно можливих політичних кроків.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пробують "на дурака",як з-землею...для звіту перед Соросом і МВФ.:dance4:

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Аж два рази здається? о_О

Тут десь нова пані запрошувала на якісь карти Таро. Ніби воно від того помічне...

зі
    во, я знайшов тоту паню
    Valeryana

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чесно кажучи, Ви вже трохи задовбали цим чіплянням до слів "здається".
    Або Ви тролите, або... Я не знаю. Мені здається, що Ви дещо вже загралися з цим "мені здається".
    Люди висловлюють свої думки в коректній формі. Для цього використовують, зокрема, слова "мені здається"
    Чи Вам більше до вподоби ІМХО?
    ЗДАВАТИСЯ – Академічний тлумачний словник української мови

От вона, та шановна пані, висловила припущення, свою думку. Без хамства, без матюків. Без образ співрозмовників.
    А Ви зразу налаштовуєте порядну і чемну жінку проти себе.

Ну, це так. Лірика. Мені здається, що на даному форумі нікого ні в чому переконати неможливо, а тому не варто тратити час і нерви на тролів, порохоботів, материнщиків, релігійних фанатиків та флудистів, які засмічують кожну тему, провокуючи співбесідника на пусті перепалки.

А стосовно Кабміну.
    Виявляється, Саакашвілі не можна включити до складу Кабінету Міністрів. Є стаття.

Яка сама по собі - дуже чудова. Тепер Росія може в своєму Басманному суді порушити кримінальні справи проти всіх міністрів, замміністрів та інших працівників КМУ, які згідно посад можуть підпадати під цю статтю, за два-три дні (ну, нехай за тиждень чи два) засудити їх (адже ті, що посилаються на цю статтю, кажуть, що судимість Саакашвілі, яка була визначена в Грузії, також діє) і розформувати наш кабмін.
    Басманний суд може, про всяк випадок, засудити всіх громадян України, щоб не було з кого формувати Кабмін. А погасити судимість в тому ж Басманному суді лише тим, хто вигідний. Медведчук, Рабінович, Бойко, Шуфрич і так далі.

Решение грузинских судов по Саакашвили имеют законную силу в Украине, - документ

5. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а Ви чо пхаєтесі?
    Може я так залицяюся? :blush:

зі

@medwedo berlogsoni, от Ви коли залицяєтеся до представниць кращої частини людства - Ви про що говорите?
    Невже про тоту формулу з математики, чи про свої переводи?

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Міністр юстиції України Денис Малюська вважає засуджених до довічного ув'язнення "найінтелігентнішою і найцікавішою категорією засуджених" і був би готовий взяти таких людей на роботу.

"Величезна кількість "довічників" - це вкрай стримані, розумні, інтелігентні, начитані люди.
    Це абсолютно, принципово інші люди, не такі, якими вони потрапили до в’язниці. Я таких готовий брати на роботу. З ним можна спілкуватись про безліч різних речей. Вони найакуратніші, найобережніші й не бачили іншого світу.

Потрібно, щоб суспільство зрозуміло, що це безпечно, ці люди адекватні, їх можна поетапно, вибірково, після ретельного аналізу психологів, поступово випускати. І немає сенсу витрачати бюджетні кошти на їхнє утримання".

Шкода Толя Онопрієнко не дожив. Чи Серьога Ткач. Могли б в Мінюсті працювати.(С)

7. По-перше - чудова зарплатня. Одна тисяча долларів за те, щоб контролювати всі податки в країні. За те, щоб контролювати податки Ахметова. За те, щоб контролювати податки Фірташа. За те, щоб контролювати податки Пінчука.

За тисячу доларів це буде надзвичайно мотивована людина. Людина з фантастичним рівнем готовності протистояти викликам. Людина з високим рівнем відповідальності, зібрана, концентрована, підготована.

Для такої людини зібрати і подати документи на посаду з п'ятниці на понеділок - не виклик, а просто ще одна рутинна задача. Така людина впорається. Така людина не те, що за два вихідних впорається, а і я впевнений, впоралася одразу. І не просто одразу, а ще задовго до оголошення конкурса впоралася, настільки це професійна людина.

Тому що на кону не просто податки Ахметова, Фірташа і Пінчука. На кону ще й одна тисяча доларів.

View: https://www.facebook.com/100010869428369/posts/1052920675080237/?d=n

8. MayorMayor

Ухайдохали УЗД [​IMG]

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що перше завдання нового голови "Укрзалізниці" — це порятунок компанії від можливого технічного дефолту.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для тих, хто на бронепотязі: питання технічного дефолту УЗ піднімалося вже неодноразово. В т.ч. і за часів вашого улюбленого Вальцмана

Докерувалися Вальцманоїди... УЗ добили до ручки, а тепер ЗЕ у них в цьому винуватий.
    P.S. Забув...Вишенька на тортик: а хто там у нас за часів Вальцмана з поляків УЗ керував? На прізвище БАЛЬЧУН... Музикант, гитарист... І сиділи мовчечки плескали в долоні. І все вальцманоїдів задовільняло. А тут якась дівка в оборонці засвітилася і вже почалося гівнометання. А чому тоді гімно на Пєтьку не метали?

Останнє редагування: 26 кві 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То може Ви і до мене залицяєтеся, коли звертаєте увагу на моє "мені здається"?

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

12. MayorMayor

Министерство финансов составило список слов, которые запрещено употреблять чиновникам в публичных коммуникациях на тему о государственном долге. Их перечень содержится в рекомендациях по коммуникациям от министерства в адрес чиновников.
    Согласно этому документу, копия которого имеется в распоряжении Українських Новин, под запрет попали слова и фразы: дефолт, технический дефолт, реструктуризация репрофайлинг, отмена национализации Приватбанка, компромисс с бывшими владельцами Приватбанка, рецессия и некоторые другие.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із таким жалітися не нам, а Папі Римському чи кому ще хочете.

14. Good man

Good man Обычный человек

Быстрее открой свою почту, может в новых методичках есть указание для тебя меньше писать на львовском форуме.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Від кого?
    Знову свої риси приписуєте комусь.

16. MayorMayor

Зебилятки, а Бубачька всех долбо@обов Украины на должности рассадил, или пропустил кого-то?

У Фінляндії можуть відмовитися від українських сезонних робітників після суперечливих заяв з Києва про те, що Україна прагне "зберегти заробітчан" і "докладе для цього максимум зусиль".

"Я сподіваюся, що виробники швидко відреагують на цей меседж. Ми не зможемо більше залучати людей з України, принаймні найближчим часом. Нам потрібні швидкі рішення, тому що скоро розпочнеться весняний збір врожаю", - сказала постійний секретар міністерства сільського господарства Яана Хусу-Калліо у коментарі Maaseudun Tulevaisuus.

17. MayorMayor

Посол Естонії в Україні Каймо Кууск у коментарі естонському виданню ERR розповів, що Фінляндія цієї весни планувала привезти з України близько 14 000 заробітчан, але зараз український уряд призупинив чартерні рейси.
    "Були тривалі перемовини, і в підсумку Фінляндії вдалося переконати Україну. Але після доставки перших 200 людей у Гельсінкі уряд України призупинив подальші чартерні рейси і сезонних працівників більше не випускають за кордон", - розповів Каймо Кууск.

18. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ну навіщо Ви говорите дурниці?
    Аня он аж свідомість втратила...

Чи Ви, @medwedo berlogsoni, хочете, щоб я перед Вами зняв свою панаму?;

зі

Ви хоч бачили/читали паню @shelev?
    Та з такою людиною і помовчати приємно

@shelev, вибачте, що я говорю за Вас позАочі
    Але тотой вищий поліглот бере і мене злостить з самого рані...)))

ззі

Доброго ранку всім!

[​IMG][​IMG]

а де твій аватар? :)