Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Там не живу і давно на озеро не їздив.
    Це один із випадків.
    Не став Синютка "правильним" тільки тому, що у "правильній" партії.

2. Так в чому провина Синютки тоді?

3. Культурний уряд
    Зе!Уряд у зв’язку із COVID-19 хоче на 7 мільярдів скоротити видатки на культуру, молодь і спорт.
    Черчілю якось у 1940-му році, після Дюнкерка і у час повітряної битви за Британію запропонували скоротити видатки на культуру.
    - а за що ж ми тоді воюємо? – здивовано перепитав сер Вінстон.
    Але ж, скажете ви, то Брітіш і Черчіль. А тут Слуги і Зеленський. Масштаб не той.
    А ситуація була схожа. Туристи в той час не шастали – гроші не залишали. А утримувати штати музейних працівників і експозиції у тому ж Британському музеї треба.
    Я колись був там і скажу вам, що одного повного дня мені не вистачило, щоб побачити все. І Британія не скорочувала видатки на культуру у найстрашніші для себе дні.
    У нас видатки на культуру, молодь і спорт (разом) становлять 15,4 млрд. грн.
    А утримання системи Авакова – майже 93 мільярди гривень.
    Тобто, на молодь, спорт і культуру держава і так витрачає ушестеро менше, ніж на тих, хто цю культуру охороняє.
    Щось дорогі у нас охоронці.
    Структура Авакова всього лише на 20 мільярдів коштує менше ніж армія. АРМІЯ!!!
    Тобто, мені здається, якщо ужати структуру Авакова усього на якісь 8% - і культуру чіпати не треба.
    А культурні люди і злочинцями не стануть.
    Зокрема, хочуть скоротити 750 мільйонів для створення українського кіно.
    А у мене є альтернатива.
    Офіс президента нам як платникам податків обходиться у 916 мільйонів гривень. А уся ДУСЯ (Державне управління справами) у понад 2 мільярди.
    А не можна так, щоб нам скоротили кіно під назвою Офіс президента на 750 мільйонів,
    А залишили нормальне українське кіно?
    А президент ще раз може зібрати олігархів. Вони йому дадуть на утримання офісу (ну і на пожить). А на українське кіно вони не дадуть.
    Тут платникам податків думати треба.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2836392633135162/

4. Lanktocha

Афера із озером "Байкал" один із випадків.
    Чкільки моїх оточуючих не проголосували за Європейську Солідарність, по тій причині, бо там такі як Синютка чи Луценчиха.

5. Яка афера?

6. Lanktocha

Яка? Озеро "Байкал" ідеально очистили, довели до ладу, чи просто вкрали гроші?

7. Яким чином вкрали гроші?

8. Lanktocha

Із серії "Добрий день! Я олень". Озеро ідеально відчистили, зробили інфраструктуру? Чи більшість виділеного розікрали?

9. Скільки виділили, хто виділив. Цифри і факти в студію, піздбл, послєдиш кацаполапого.

10. Догосподарювалися. Попередня влада баригами була.
    А хто ж тоді ці казнокради?

КІНЕЦЬ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ: УРЯД СКАСОВУЄ НАДХОДЖЕННЯ 13,44% ПОДАТКУ НА ПАЛИВО У МІСЦЕВІ БЮДЖЕТИ ТА СУБВЕНЦІЇ НА РОЗВИТОК ГРОМАД
    26 Березня 2020 12:52

Уряд вирішив скасувати надходження 13,44% податку на паливо до місцевих бюджетів.

Про це йдеться в урядовому законопроєкті щодо перегляду закону про держбюджету-2020 через епідемію коронавірусу, повідомляє народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

"Тобто, після того, як скасували податок на оренду землі і нерухомість, зараз хочуть скасувати і збір акцизу з палива до місцевих бюджетів і туристичний збір. По суті, місцеву владу ставлять на коліна. Ось так і закінчується епоха децентралізації в Україні", - написав політик.

Він також додав, що Кабміні також хоче повністю обнулити Державний фонд регіонального розвитку, субвенції об'єднання громад на інфраструктуру, субвенції на соціально-економічний розвиток.

"Тобто, вся підтримка якась місцевих громад все знищується! Бюджет країни перетворюється в бюджет Урядового кварталу, який вже давно став 95-м кварталом", - додав Гончаренко.

11. Lanktocha

Ой Хомчин.
    Тільки не варто грати роль дурачка, ховати голову в пісок і вважати і заставляти так думати інших, що раз людина у "правильній" партії, то і сама "правильна".
    Держава не виділяє на ремонти доріг, інфраструктури кошти із бюджету? У якому стані озеро "Байкал", решту "агенти Кремля" присвоїли чи хто?

12. То держава має виділяти чи громада Задорожного.
    Що царя немає...... В голові.

13. Lanktocha

Задорожня - це тільки назва залізничної зупинки.
    Найближчі села Вербіж, Розвадів.

14. Помітили? Наша відповідь Чемберлену
    Соросята проти Коломошат
    1:1
    Спочатку Коломошата (збірний образ представників олігархату) звільнили уряд, фактично вичистивши з нього усіх, хто не був повязаний з олігархами і колаборантами.
    І тут. Буквально протягом тижня:
    - Фронда частини Слуг народу проти верхівки (самого Зе!, Уряду, Єрмака та інших колаборантів) стосовно спільної консультативної комісії з терористами;
    - ось зараз фрондерство (фактично та сама група у 30-40 осіб) із заявою про недопущення дефолту;
    - демарш частини комітетів проти спроб Мінфіну урізати їх фінансування;
    - Інтервю та стаття про недопущення дефолту Гончарука;
    - Мілованов вліз у дебати про недопущення дефолту;
    - якісною аналітикою вліз в інформаційну драчку Сергій Фурса;
    - просто розстріляв олігархічну сторону екс-прокурор Рябошабка;
    - і многіє, многіє, многіє.
    Таке стійке відчуття, що інформаційна атака - скоординована.
    Хоча зі мною ніхто не координувався.
    А я на війні проти брехливої системи був від самого початку. У мене ненависть до людей, які зіграли з моїм народом у наперстки, використавши наївність і віру в чудо більшості.
    Але я такий дивлюся, що на нашу сторону переходять ті, хто рік тому думали:
    "Ну, ми ж на виборах трошки не доскажем, це ж всього навсього технології. А коли нас призначать на посади - ми зіграємо чесно".
    Ага. Канєшно. Якщо хтось дасть.
    Але ( і ми це вже бачимо): ті, у кого є якісь береги у совісті - зараз будуть відповзати від основної камарильї.
    І тут, головне, дати можливість тим, хто відсахнувся - не дати лишитися у болоті, а дати можливість дійти до берега з твердим грунтом.
    Де Україна - понад усе!
    Ми за мир без рускава міра!
    Ніяких переговорів з терористами!
    Олігархів на нари!
    Диктатурі Авакова - ні!
    Це маяки нашого берега. І якщо хтось хоче до нас - треба приймати.
    Колись нас стане більше!
    Слава Україні!
    Віктор Бобиренко

• Смішно Смішно x 1
  15. ЗЕ - ликвидатор Украины
    Это Ярослав Погорелый - глава Госрезерва, друг Зеленского, человек Коломойского.
    Это он отгрузил маски с фильтром из Госрезерва - Радуцкому!(Держрезерв відвантажив МОЗ майже 10 мільйонів медичних масок
    Держрезерв відвантажив МОЗ майже 10 мільйонів медичних масок)

@vitamin633:
    Це значить, що він забрав маски у моєї дитини, моєї матері і дружини. В ваших теж. Ростову їм мало.

- Ну, хоть отгрузил, а вот сколько «утилизировал»:
    антисептический раствор – 5 тыс. литров;
    дезинфекционные средства – 20 тыс. кг
    шприцы – более 1,1 млн штук;
    интубационные трубки (вводится в трахею для обеспечения проходимости дыхательных путей) –более 3,5 тыс. штук;
    системы для инфузий (переливани раствора) - 30 тыс. штук;
    системы для трансфузий (переливания крови) – 6 тыс. штук
    катетеры для трахео-бронхиального дерева (вентиляция легких) - 12,5 тыс шт.

АМКУ відкрив справу за фактом суттєвого подорожчання продуктів у Києві.
    А за фактом подорожчення медичних масок вже 2-й місяць ніхто не хоче відкривати справи.
    Ні АМКУ, ані НПУ, ані СБУ, ані НАБУ, ані ДБР, ані ГПУ!
    Була ціна - 1,8 грн.
    Сьогодні - 25 грн.
    Це мародерство?
    Це бізнес.

Роман Донік:
    Судя по письму от заместителя главы офиса президента по поводу питания армии, со складами НЗ ЗСУ произошло примерно то же, что и со стратегическими запасами масок и респираторов.
    Кому-то показалось, что они не нужны.
    Есть такие склады - склады неприкосновенных запасов в ЗСУ.
    Или их уже нет?

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/4517121704980714/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Явно не член команды зеленскаго.

Сергій Прач:
    Міністр охорони здоров'я Польщі
    До початку епідемії - ліворуч, і зараз - праворуч. Людина працює на повне виснаження.
    Хтось бачив подібну втому у нашого Ємця, Шмигаля, рюкзаків?

- Можно еще сравнить Пороха в 2013 и Пороха в 2019. Седину и усталость.

- А потом сравнить Дурачка год назад и сейчас. Е...лет скоро в инстаграм перестанет влазить.

- А ещё наше отупевшее от пропаганды быдло73% таскало бы такое фото по комментариям и постам с налепленной надписью «борига-алкаголік не виходіт із запоя».

- Да просто він слабак, а ще не любить свою роботу, от для нього робота як каторга. Не на своєму місці людина.
    Он наш Арсенчик, золотце, день від дня кращає, квітне людина. Отак працювати треба!
    FB_IMG_1585350032305.jpg

17. Lanktocha

Скільки ставити цю аналогію, який поганий Зеленський і яким хорошим був Порошенко?
    Ітак страшно дивитися випуск новин, кругом стреси і переживання і тут ще ниття порохоботів та звинувачення у мій адрес, якого я не робив.

18. Шо, планктоша, страшно? А як вам довбойобам 73%-им стане страшно через місяць- другий коли заначки позакінчуються і ви будете доідати свій фуй без солі.
    Правда мозгів це вам не прибавить. Ви і дальше будуте говорити кацапськими штампами, вбитими в ваші бошки, про баригу, зароблянні на війні, свинарчуків і всяку іншу фігню. Бо ви не піддаєтися навчанню, тільки нейро-лінгвистичному програмуванню, чим користуються кацапи і всі олігархи.
    Зелена жаба, заздрість, лінь, обмеженість - ваше все.

Останнє редагування: 28 бер 2020
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Lanktocha

Дурню, напевно я міг махнути чарівною паличкою і переміг би Порошенко? Але такого не зробив.
    Чи не від мене одного це залежало?
    Дійсно, як нема більше проблем, тільки усунення Порошенка від влади.

а де твій аватар? :)