Дійсно. Якби він йому підсирав - це вже для Яника була б честь... А так він просто об нього ноги витирав.
У проросійського Зеленського, який спокійно поміняє курс країни і розверне її у бік євразійства не вірю.
На протязі останнього року, коли я чую будь-які розмови про ментів, мені хочеться взяти бейсбольну биту і йти їх 3,14здити. І 3,14здити так, щоб жодна с*ка з відділку не вишмигнула...І з кожним разом я відчуваю, що це бажання в мені все більше й більше наростає і скоро перельється через край. Може це якась хвороба? Для когось це буде здаватися дурнею, хтось засміється, але після того, коли в мене з бардачка на велосипеді НА ШТРАФМАЙДАНЧИКУ с3,14здили ключі , мій терпець увірвався. Я не уявляю собі наскільки треба опуститися, щоб вже ключі велосипедні красти. Це просто вже...я не можу словами описати те, що в мене на душі... Коротше кажучи - ЦЕ ПОВНИЙ 3,14ЗДЕЦЬ!!!!
Ірина Верещук, народний депутат з фракції «Слуга Народу», стала постійним представником Кабінету Міністрів у Верховній Раді! А що, гарна пані
Фі, тоже мені ціль Мені вже давно заявлено найкращою дівчиною в світі (їй тоді було чуть більше трьох років): - Як я буду женитися, а ви ще не вмрете, то я вас запрошу на танець з молодою. От це я розумію ціль!)))
Настають часи, про які мріяли сто років тому: всі стануть грамотні. View: https://youtu.be/O4yDP_5vkvQ?t=7
Мене це дуже надихає, скажу прямо. Нам не наздогнати Гарварди та Оксворди, але якісно змінити ситуацію в вищій школі треба було ще позавчора. Молодь на таких ставках працювати не буде - нема мотивації. Нема і науки. Якщо колись була хоч морква біля носа - наукова пенсія, то зараз і її нема. І аж кричить - треба відродити коледжі з професійно-технічними напрямками. Будемо дивитися, що буде, але наміри надихають..