Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Насторожило?? Не знаю, чи проходила тут інфа про те, що кум Путіна вже відкритим текстом каже: "Цю владу треба міняти(чи "прибирати", як там дослівно)".Бо миру на умовах Путіна нема, а поступовий рух на Запад -є. А чим тут займається тотий Хомчин? Тим, чого треба куму Путіна. Тому його фіговий листочок патріотизму - то ніщо, неякісна декорація.
    Дивіться, він вже перестав щось від себе вякати, а тільки перевалює на ЛФ, та мабуть ще на ряд форумів всю негативну інфу яку випікають певні люди в три зміни, розгоняючи сточні канави по всьому інету з метою дискредитації влади, нагнітаючи обстановку та намагаючись взорвати Україну зсередини, як того і хоче агресор.
    Тобто, якщо Мих - свідомий чи півсвідомий місцевий брехун, а паря - двієчник з-за порєбрика, якого вітром надуло, то Хомчин - ворог, це 100% ворог України. До речі, до його української теж придивитися варто, ви як філолог краще розберетесь.

Останнє редагування: 17 лют 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не філолог, я - поліглот цього форуму.
    Але те, що Хомчин сидить виключно в політичних темах, розганяючи по них перепости ворогів української влади - це факт.
    Грамотність у нього - не дуже. Якщо щось пише, то багато помилок і русизмів. Що Ви хочете - хлопець має двадцять три календаря в окупаційній радянській армії за плечима. І брехун до того ж усього. Кадровий офіцер не може бути безпартійним. Комунякою був.

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є ще термін "корисний ідіот".
    Звичайно, відкриті пропагандисти і явні вороги Кисельофф, косоока гопота Шейнін, Салавйофф-разбойнік, Скабєюшка..., які там ще фекалії із їхнього кодла? І неявні, може і самі того не бажаючі, сіють ненависть до влади, незгоди мііж людьми та розкол у суспільстві...? Звичайно, таким можуть тільки ослаблювати державу, пропагувати розкол та громадянську війну.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Good man

Good man Обычный человек

:haha::haha::haha:
    Уморы. Все у них не украинцы, только они одни украинские патриоты.
    Посмотрю на вас после второй нормандской встречи и её итогов.

6. Не працюю з компутера. Все зі смартфона. Я вже своє відбоявся. Ще в Афгані на початку 80-х минулого століття.

7. Lanktocha

Не чекайте цієї зустрічі вже з найгіршим сценарієм! Вже скільки таких було і ваші страшилки не справдились.

8. Планктоша, зразу видно хто яке гавно ість. Я украінське ТБ не дивлюся, не те що мокшанців. А ти все про себе розповів.

9. Косолапий, ти не поліглот а заглот. Сидіти перед кількома компами і проганяти написане через програми-коректори великого розуму не потрібно.

10. Good man

Good man Обычный человек

Вы видели скриншот Дмитрия Анатольевича? Там сплошные российские сайты. Этот урод их читает, а потом сюда ссылки приносит. И при этом считает себя патриотом Украины. Таким патриотам надо с ноги по лицу ставить печать патриотизма, чтобы не забывали её.

11. Lanktocha

Якщо знаю рашиських пропагандонів, не факт, що їх дивлюсь чи їм вірю.
    Приміром, Гавнапольський не є пропагандоном і не служить Порошенку як Салавйофф-разбойнік Пуйлу?

12. Good man

Good man Обычный человек

Твои Гавнопольский, Шустрик, Кисель - это всё российская оппозиция. Российская. А ты веришь в их любовь к Украине.:facepalm:

13. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, почему ты всегда осуждал переходы на личности, а когда Дмитрий Анатольевич позволил себе быдланские слова, то ты тут же сделал вид, будто ничего не было.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доводжу до відому запоребрикового кацапа, що я якщо дивлюся російські сайти, то лише два. Це - рбк.ру і ехо москви. Зате баннери у мене українські, що свідчить про те, що я проживаю в Україні.
    А запоребриковий кацап сидить за поребриком, нап"ялив на себе український прапор і сіє ворожнечу між українцями. Адміністрація дивиться крізь пальці. Тому що українці вибрали непорошенка. Значить, гудмен - сукинсин, але корисний сукинсин, бо виступає проти Зеленського.
    Але нічого. Українці переживуть і гудманів і інших сукинихсинів.
    Гудмана -сукиногосина варто було б поперти з форуму хоча б за те, що вякає проти @VasMT - офіцера, що зараз зі зброєю в руках захищає Україну від кацапсько-путінських агресорів та їх гудманів-холуїв.
    Зараз іде гібридна війна з Росією, і було б дуже дивно, якби російські інтернет-вояки не запустили сюди козачка якогось. Найбільша підозра падає саме на кацапа Гудмана, який в свої сорок років навіть українською мовою не володіє. І виявляється, йому це і не потрібно, Тому що його тут не банять, скотину, яка сіє розбрат в Україні. А Хомчини лише вуха розвісили.
    Вони, хомчини, думають, що з допомогою кацапів-гудманів вдасться скинути Зеленського. Тут я б процитував Скрипіна, але я - культурна людина (в міру). Короче - "... на комірець Вам". Зеленський утримається до кінця каденції. Порошенко - минуле. І він за свої 5 років викликав таку огиду у українців, що нічого йому більше у владі не світить. Оті сім відсотків порохоботів, ото і є його стеля. Якщо не посадять. Що було б непогано.

А Гудман перейшов на восьмигодинку. Ну-ну. Рви, паря, жопу. Уплочєно.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1

15. View: https://www.facebook.com/100010869428369/posts/1001921450180160/

16. Good man

Good man Обычный человек

Обиделся наш паря.:))) Все у него плохие, и я плохой и Михаил и администрация форума. Что же ты, паря, тут делаешь тогда? Вали в Россию, куда Зеленский с таким удовольствием продавал свои фильмы и шоу.

17. Lanktocha

На 100% нікому не вірю, йшла мова про інше, Ганапольський на порошенківських телеканалах займається пропагандою.
    Я не арбітр на форумі.
    Деколи треба гідно відповісти та не дати собі наплювати у тарілку.

18. Good man

Good man Обычный человек

В следующий раз попробуй что-то вякнуть про невоспитанность Михаилов. Я тебе напомню твои слова.

19. Адам Смит
    @_Smithchenko
    На сегодня прошло 55% февраля. Бюджет выполнен на 32,1% от плана. В обычный месяц это было бы нормально - месячные налоги платятся в конце месяца. Но февраль - месяц уплаты КВАРТАЛЬНЫХ налогов (срок 19, т.е. осталось 1,5 дня). И пока такой разгром!

Пока не хватает 51 млрд. Причем НДС (уменьшающий общее сальдо поступлений) пока толком не возвращался (3 млрд из среднемесячных ~20). Январь был выполнен на 78,5% - февраль грозит быть не лучше (хотя его "вес" из-за квартальных налогов - больше).
    В общем, бюджетная дыра растет!

Чем это плохо?
    Под плановые бюджетные доходы предусмотрены симметричные расходы, т.е. невыполнение плана означает, что правительство не сможет выполнять свои обязательства.
    Кроме того, недовыполнение плана - СИМПТОМ управленческого бессилия и/или невидных пока проблем в экономике

а де твій аватар? :)