Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Вижу, ты к своему сыну обратилась. Вряд ли он здесь сидит.;)

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та все він прекрасно розуміє. Я йому продемонстрував, на прикладі німецького форума, що баннери форума не рахуються. Їх розміщує форум.
    Доказом може бути лише інформаційний сайт. укр.нет, або рбк.нет.
    Нічого, і кацапів переживемо. Не вперше. Пане Юрку, забацайте катрен на цю тему, і дай Вам Бог здоров"я. Щось Ви кілька днів відсутні були...

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Засранец, пошел вон отсюда. Свободен.

Останнє редагування: 16 лют 2020
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ось, будь ласка. Російський сайт, а баннери - українські. Я недавно бритву на подарунок шукав. Ціна - в гривнях
    Так що Гудман, можеш насцяти собі в рот. Закусиш хлібом. Будуть щі.
    rbkua.JPG

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Вот и вся гнилая суть нашего Димитрия Анатольевича. Через года три он будет всем рассказывать, будто он всегда был за Порошенко, а за Зеленского его попросила дочка проголосовать.:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пане Медведю,пані Буля!Хотів би знати спочатку Ваші пророцтва на весну,літо...Коротко,прозаїчно,для вуйка з Галіції.Де ми опинимось,таки реально з тими фантастичними планами зелених?:hi:

83.jpg

7. Silver bullet

Для нього борщ))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Ну, сьогодні трохи пореагуємо на цього придурня. Завтра побачимо реакцію інших земляків.
    Особливо хотілося б почути реакцію Хомчина, Миха та Пріуса. Яким він так радо підгавкує. І щоб це їх трохи насторожило.

9. Good man

Good man Обычный человек

Спалился Дмитрий Анатольевич. А я то думаю, чего он постоянно сюда приносит ссылки на российских политиков. Да вы у нас безвылазно сидите на российских сайтах, неудивительно почему отдали свой голос за Зеленского.:suicide:

10. Silver bullet

Юрко, хто вас настрахав так - стару мудру людину? Це ж так треба по мозгах поїздити, щоб людина чекала на справжню катастрофу)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Да, пусть люди зайдут и увидят, гугл у меня общается на украинском, а наш Дмитрий Анатольевич постоянно на российских сайтах ошивается. А потом приходит сюда и рассказывает как лучше всего обустроить современную Украину. :facepalm::facepalm::facepalm:Таких подмосковных патриотов нужно сразу же высылать в Сибирь, пусть там померзнут и подумают над своим поведением.

12. Good man

Good man Обычный человек

Соса, не забывай свой быдланский уровень. Когда мнение прослойки быдла будет интересно, можешь высказываться, ну или на выборах голосовать за Зеленского.:))):))):)))

13. medwedo berlogsoni

Тепер Гудман може хоч всратися, ніхто йому не повірить, що він з України. Пензюк - він і є пензюк.
    Добраніч усім.

14. Good man

Good man Обычный человек

Бо-бо-бо, :))) обиделся паря, что снова сел в лужу. Не получился из тебя детектив.:))):))) Зато российские сайты у себя засветил. ;)
    Наш детектив в ходе доказательства сам спалился.:facepalm::facepalm::facepalm:

15. Silver bullet

Добраніч.

16. Юрко НОТОЦО

А хрін його знає! Та реальність дається знатись!:preved::morning1:

000000kо.jpg

17. Silver bullet

Ну пенсія - то таке - що заробив.
    Тут треба спочатку прозорість та єдині правила для всіх зробити. Почали закони прийматись, які відкладались. Нічого поганого поки що не побачила, слідкую.
    Погане тільки "мочилово" президента.

18. Юрко НОТОЦО

Во,во...Та не тільки!
    :))):cools:
    0aad-40вв3.png

19. Не пойму я этих митингующих

Где плакаты "Хуже не будет"?
    Где "В нас уже Кінець Епоїхи Бідності" ?
    Где "Ми зробили ЦЕ разом!" ?
    Где "Порошенко - Зеленський твій вирок!" ?
    Где хотя бы "Зато посмеемся" ?

Почему не смеется никто? Где радость, ребят? Что случилось?
    Случилось то - за что вы проголосовали. Что вам еще не так?

Заводчане «Океана» вышли на митинг против ареста завода: «Зеленский, мы голосовали не за это»

Заводчане «Океана» вышли на митинг против ареста завода: «Зеленский, мы голосовали не за это»

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1825223964278957/

20. Good man

Good man Обычный человек

Это всё проплачено Порошенко. В реальности нет никаких проблем, завод только нарастил объемы поставок своей продукции в страны ЕС.
    Подтверждение? Ну, я это из фильма Слуги народа понял. Для голосовавших за Зеленского такой аргументации достаточно.

а де твій аватар? :)