Це каже особа, яка по кілька разів на день безпричинно згадує Порошенка, (як і в Росії). Чувак не гібридний троль. Чувак майбутнього. Але за того, хто зараз визначає майбутнє (Зеленський) по кілька різів на день підкреслює, що не голосував.
Панове порохоботи, ви самі то слідкуєте, що пишите, що не копіпаста чорноволохів, то який поганий Зеленський і який хороший був Порошенко і я найбільше згадую?
Придурошному Хомчину кто-небудь объясните уменьшение поступлений на таможне от плана. А то помрет и не узнает.
а. боксер-математик пришел под ручку с царицей наук.Ну давай - расскажи что бывает при укреплении национальной валюты.
Соса, посчитай, насколько укрепился курс и какая разница в таможенных сборах. Там очевидная пропорция не в пользу Зеленского. Я джентльмен, поэтому предлагаю идти варить борщ, у тебя это получается лучше, чем писать тут.
Дуууже рекомендую подивитись інтерв’ю Сергія Іванова з новим міністром оборони Загороднюком. Звісно, вже звик, що нова команда не вміє «розмовляти» із журналістами. Але такої розмови давно не бачив. Міністр під час розмови постійно юлив, уникав відповідей, а наприкінці просто - втік від питань. Хоча питання були дуже прості. Чому міністерство планує закуповувати військову техніку по цінам, дорожчим ніж у минулому році. Адже курс - впав. І це не єдине питання від якого міністр «тікав» Суспільство не отримало відповіді і на інші прямі питання. Чому: - не постачаються боєприпаси для гаубиці Богдан? - не купляють боєприпаси для важкої артилерії - зупинилась програма забезпечення солдат житлом - більшість програм, яке реалізовувало колишнє керівництво Укроборонпрому під кураторством Гладковського - спинились Ну а після запитання про його зв’язки з Коломойським він просто втік. І тут мені згадалась інша новина - Коломойський на днях оголосив що збирається будувати заводи для виготовлення боєприпасів для армії. Якщо це правда - то це жесть. Адже якщо Коломойський дорветься до оборонних замовлень про всі попередні успіхи української оборонної сфери можна забути Спостерігаємо
Знову помилки, батєнька. Ітак, є російське "юла", українське "дзига", русизм "юлить", вважаю, у даному випадку можна замінити "викручуватися", "крутитись як вуж на сковорідці". "Дуууже", правильніше написати "ду-у-у-у-же". Видно які оцінки були по граматиці і українській філології. Нема чого показувати себе мудрішим за інших та гавкати, що хтось щось гірше знає.
а я не джентльмен, тому кажу прямо: тро-ло-ло , твоя думка тут не цікавить жодну людину, тому краще *дуй на форум Пензи і там будеш першим парубком) .
Соса, что же ты забываешь проявить свой быдланский уровень в тех темах, где люди удивляются моим словам в твой адрес? В этом ваша двуличная сущность и проявляется. Поэтому у вашего клоуна ни черта не получится. Потом ещё будете извиняться перед Порошенко и перед патриотами Украины за своё поведение.
@Good man, я пропоную зіграти в таку гру. Ви робите зараз скріншот, зайшовши на сайт ukr.net. І якщо Ви користуєтеся послугами українського провайдера, у Вас будуть українські банери. Ну, наприклад, як у мене. Цим Ви доведете, що Ви дійсно пишете з України. Пропоную іншим зробити подібне. Це нескладно і займе півхвилини. ЗІ. Тільки що був Гудман в онлайні, а це чомусь пропав... Ну, нічого, я думаю, він з"явиться і докаже, що пише з України, користуючись послугами українського провайдера. І посрамить мене.