Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1.ви не плутайте вливання грошей у бізнес з іпотеками...

2. з цікавості я читав умови кредитування... 5-7-9... вони доступні на сайтах банків...
    наскільки я зрозумів, мінімальна сума кредиту, яку можна отримати - 200 тисяч гривень,
    потрібен досвід роботи підприємцем хоча б рік...
    банк фінансує до 80% проекту...
    це означає що:
    - потрібен проект... обгрунтування, яке буде вивчатися...
    - треба своїх вкласти мінімум 50 тисяч...
    ну і застава ж мабуть...
    ну і віддавати колись все одно ж доведеться...

2. mypucm

от завжди так... уряд працює щодня... а шо президент робить?

3. Paul Potseluiev

Ви не повірите, там нещодавно Український центр суспільних даних виявив (посилання буде в першому коментарі), що Дубілет у своєму «дослідженні», для якого «держстат не потрібен» тупо взяв дані того самого держстату та помножив їх на 0.888. Дивно, що не на 14.88, але то мабуть просто інший рівень жіжіталізації.

Шляхом простих умовиводів я прийшов до висновку, що й коефіцієнт у 88.8% він взяв, тупо поділивши кількість пенсіонерів сьогодні на ту саму кількість декілька років тому. Всьо, дослідження готове, біг дата, peer-to-peer шифрування (sic!). Насрати на методологію, насрати на статистику, насрати на те, що дані не можна просто взять и начать «экстраполять».

Головне зробити поcтік в телеграмі, щоб свідки блокчейну та онлайн-виборів кип'ятком все обпісяли. Зекономили 200000000000000000 мільярдів фунтів, побороли совок, ставте лайк та тримайте монокод на промобанк. Чи навпаки. Головне щоб AirPods із вуха стирчав.

Ця історія підводить мене до того, що я давно хотів написати. Чому ніякої діджиталізації найближчим часом Україні чекати не варто. Бо керуювати цими процесами поставили людей, які навіть з простою математикою розібратися не здатні, я вже не кажу про статистику. Вони не розуміють, як саме працює шифрування. Не розуміють, чому криптовалюта — не панацея. Ба, я навіть упевнений, що вони не в курсі, що для роботи з нейронними мережами та модним deep learning непогано було б спочатку розібратися в статистиці.

Бо якщо поглянути на криптографію, блокчейн та machine learning глибше, ніж у заголовках газет та презентаціях PowerPoint, виявиться, що за всім цим стоїть досить нудна та незрозуміла математика. Що за «шифруванням» завжди ховаються якісь еліптичні криві та страшні дядьки Ейлер і Ферма. А за кожною нейромережею — зворотнє поширення помилки, локальний мінімум та багатомірні масиви.

І я кажу про це все не для того, щоб якось образити СММника Фьодорова чи топ-менеджера часів розкрадання Приватбанку Дубілета, ні. Просто об'єктивно, судячи з їхньої біографії, вони не мали навіть часу в цьому розбиратися. Був популярний Apple — Дубілет розповідав, як його туди намагалися зхантити, хоча такої посади як він назвав там просто не було. Став популярний в Росії Рокетбанк, «банк без відділень» — Дмитро робить «Монобанк», маленьким шрифтом вказуючи, що це не окремий банк, а додаток іншого банку.

Їхній рівень обізнаності — це новинні заголовки. Вони просто озвучують те, що модно звучить. І весь час намагаються «позбутися совка» там, де совком насправді і не пахне.

Мій викладач із Big Data у Варшавській політехніці мав, здається, PhD та займався розробкою системи, що відслідковувала та керувала громадським транспортом у місті. Його колега, відомий спеціяліст зі статистики, допомагав діджиталізувати банківські послуги. І я впевнений, що вони не напарювали роботодавцям, тобто урядові, «блокчейни» та «machine learning» там, де було достатньо логістичної регресії. Просто тому що вони — професіонали. Вони дійсно знаються на тому, що роблять.

В Україні найчутливіший ресурс найближчих десятиріч віддано у руки тих, хто каже, що роль кібербезпеки перебільшено. Тих, хто плутає end-to-end та peer-to-peer, бо какая разница, коли й те й те — модні слова? Наші з вами дані завтра можуть опинитися (якщо вже не опинилися) у вільному доступі просто тому, що керманичі не розуміють, як та від чого їх можна захистити. Та де ці дані потрібно застосовувати.

І це дійсно лякає.

P.S. Посилання на дослідження «дослідження»: 88,8%, або як Дубілет фальсифікував свій «електронний перепис» - Український центр суспільних даних

якщо не відкривається, читайте тут:
    Є НОВИНА! 88,8%, або як Дубілет фальсифікував свій «електронний перепис»

Павло Поцелуєв: Діджиталізація, або звідки взялися 88.8% Дубілета

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я подав інформацію, яку, наприклад, можна взнати тут:
    Держава втрачає до 15 мільярдів гривень через тіньовий обіг алкоголю – Дубілет
    Ви крім недалеких за своїм розумом образ можете сказати щось конкретне, своє?

ЗІ І на додаток:
    В Кабмине сообщили, когда заработает электронная акцизная марка

А тепер - риторичне запитання: Хто із нас маразматик?

Для тих, хто не в курсі, нагадаю, що ця "дискусія" почалася із мого вчорашнього посту

Останнє редагування: 5 лют 2020
  5. Good man

Good man Обычный человек

Этот щенок подмосковный оттуда и не выбирался. Полгода орал про коррупцию Порошенко с Роттердам+, когда при честном Зеленском платёжка не снизилась, то язык в одно место засунул. Рассуждает только об участниках ато, которые в уголовных делах фигурируют.

6. medwedo berlogsoni

А скільки було гвалту від порохоботів. І, відверто кажучи, це нікому не подобалося. Тому:
    Уряд прив’язав зарплату чиновників до середньої заробітної плати та зменшив премії

7. Когда меня спрашивают - почему я не являюсь клиентом монобанка, я объясняю. Принципиально. Потому что Дубилеты и потому что Тигипко. Потому что этот онлайн сервис делают люди, которые сделали приватбанк самым технологичным и продвинутым. Но! Я глубоко убежден (оценочное суждение), что делали они его таким для того, чтоб Коломойский смог обмануть как можно большее количество людей. И мне кажется, что они это знали. И именно для этого это делали. Отсюда же оценка успешности их банков не в клиентах банка, а в выданных картах. Когда каждому клиенту впаривали почти насильно по 3-4 карты. Сейчас эти люди частично раскручивают банк Тигипко подвязав к нему сервис "монобанк", а один ушел в правительство, где очень по продвинутому совершил липовую перепись населения. Понимаете, человек может быть продвинутым и гениальным, но он может быть обманщиком. Именно поэтому, всех клиентом монобанка, я воспринимаю, как будущие жертвы аферы.
    Роман Донік

8. Остап Бендер знал 400 сравнительно честных способов отъёма денег у населения.
    Но по сравнению с ЗеКо - он был просто лох.
    Правительство Гончарука - придумали свой 401 способ. Брать деньги за распределение газа с тех, кто им не пользуется.
    Ещё и су@а успокаивают. Типа, вы не переживайте это будет минимальная сумма.
    Например - при приготовлении еды на электроплите, вы заплатите всего 2,8 гривен за распределение газа! Или как понимать этот абзац из заявления правительства?
    Я фигею. Кто эти люди - Зеленский и его команда. Аферисты, просто дураки или принципиально игнорируют здравый смысл?

View: https://www.facebook.com/100037834671356/posts/178066996797788/

9. Як цікаво.....

Инга Нессен.
    Сегодня решила заплатить за .. нет, не так. Сегодня решила отдать свои деньги не понятно за что, то что официально называется " транспортировка газа ". Пытливый ум заинтересовало кого же я и вся страна содержу. Ну, то что деньги идут не в казну, это и ежу понятно. Ага. Платежка. Банк получателя АБ Клиринговый Дом. Я, человек, имеющий и банковский стаж более 10 лет, и опыт работы с банками по сей день, такого банка не знаю. Смотрим рейтинг по активам. 33 место. Ну да, очень неплохое место, для банка которому платит вся страна. Чей же это банк? О! А тут, как обычно, в нашей стране, на манеже все теже. Ю В. Левочкина - сестра С.Левочкина, И.Фурсин - младший партнёр Д.Фирташа. Дальше читать про остальных не стала - начало тошнить. Ну и как обычно, стандартный набор компаний.. Кипр, Сейшелы.
    Ничего не меняется :sad: увы

P.S. Я знаю, що це повідомлення прочитають всі апологети віслючка. У кого з них вистачить свідомості усвідомити що іх тупо мають іх кумири.

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, що Ви скажете на слова "ничего не меняется"? Часом чи не звучить це так, що і при Порошенкові було таке ж саме?
    Ті ж самі Льовочкіни, Фірташі? Якщо Льовочкіни обкрадають уже десятки років українців, то чому при найкращому президентові Славі Вальцману їх не викрили і не посадили?
    Нічого Ви не це не відповісте, ":sad: увы"

І потім, якщо нічого не змінюється, то яка Вам різниця, хто при владі: віслючок чи барига? І вже напевне, що якщо барига повернеться до влади, то також нічого не зміниться.
    А при "віслючкові" таки дещо міняється кращий бік. І з цим транспортуванням згодом розберуться. Наприклад, дорога в Вашому селі ремонтується за рахунок місцевого бюджету. І є місцевий податок, з якого виділяються кошти. І ніхто не кричить, що, мовляв, зменшіть мені податок, бо в мене нема машини, або машина поламалася, і я по тій дорозі, що ви латаєте за мій рахунок, не їжджу.

Останнє редагування: 6 лют 2020
  11. medwedo berlogsoni

Ще про газ. (Не про собачку).
    Можливо, слід було назвати плату, яка і колись була, але зараз виділяється окремим пунктом, не "за транспортування газу", а "за підтримання газотраспортної системи в робочому стані"
    Уявимо собі гіпотетично ситуацію.
    Двохповерховий будинок в райцентрі, підведено газ. Всі мешканці цього будинку виїхали на деякий час: хто на заробітки в Польщу, хто до тітки в Чикаго, хто - в Росію". За цей час ніхто за трубами не слідкував. Тоді хтось повертається додому, включає газ, щоб зварити такий смачний борщ з рідних бурячків, квасольки, капусточки, набрати джерельної водички. І тут раптом як .... (ну, мається на увазі - бабахне), бо ніхто не слідкував за станом газопровідних труб.

І чи багато буде таких, хто не користується газом, підведеним до будинку чи квартири?
    Не подобається газ, можна за порадою "доброго чоловіка" з Пензи перейти на зелені технології.

12. medwedo berlogsoni

В продовження теми. Зеленський таки прореагував на невиступ Гончарука четвертого.
    Якщо так продовжуватиметься і далі, Зеленський погрожує і Кабмін перетасувати, і призначити нові вибори до ВР на осінь цього року. Чекаємо 14 лютого, дня Валентина.
    Думаю, без Саакашвілі на високій посаді та Сакварелідзе на чолі Генпрокуратури не обійтися. Всі інші, що народилися в Україні, мають сватів, братів, кумів, кумів сватів і сватів кумів.

View: https://www.youtube.com/watch?v=e-6Z-YqXa2A

Коли зачуханий міністр, що займається оббиванням груш, отримує зарплату, більшу від зарплати президента США, це дійсно не лізе ні в які ворота.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну що ж, послухаю Вас - чекаємо 14 лютого, дня Валентина
    /я поставив в органайзері нагадування)/

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звіт Гончарука Зеленському: які завдання президента уряд не виконав
    Президент України Володимир Зеленський 4 лютого провів нараду з представниками Кабінету Міністрів України. Говорили про виконання завдань, які два тижні тому президент поставив перед урядом та прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

Про звіт прем'єра Гончарука щодо поставлених президентом Зеленським завдань повідомили на офіційному сайті глави держави.

Останнє редагування: 6 лют 2020
  15. Хотілось би почути звідкіля гроші на пентхауз в Одесі і гроші нп пластику, вірніше на натягування шкіри обличчя на сраку?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Гроші на речі, які для нас дивні, є не тільки у них.

17. Які "дивн"і речі, для кого"для нас", у кого "у них"?

18. mypucm

а де твій аватар? :)