Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я б Вам, Хомчине, радив просто не читати подібних моїх постів,

а краще перепостіть щось свіженьке про собачку.

Останнє редагування: 4 лют 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Только идиот считает Порошенко идеальным, но только идиот не считает его идеальным из всех представленных на выборах кандидатов.

3. Першою системною реформою уряду Гончарука на газовому ринку було розділення платіжок за газ і його транспортування.
    Другою (анонсованою міністром Оржелем) стане об‘єднання цих двох платіжок в одну.
    Посмійте тепер сказати, що вам не вистачає реформ чи ви сумніваєтеся в лавині інвестицій, котра от-от накриє нас із головою

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну шо, тепер мусет прояснилося

@medwedo berlogsoni, ми з Вами недавно розмірковували над долею уряду

Ну шо, тепер мусет трохи прояснилося

Виглядає так, що Гончарук має десь зауваження президента.
    Та й сам президент не дуже тим переймається ;)

Я так поняв, що сьогодні ніхто нікому нічого не звітував, чи нє?
    ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК!!!

А брали і казали)))

View: https://youtu.be/shJ4U7cNso8?t=555

Норм :good:

зі

Зеленський сам собі винен за втрату свого рейтингу.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну і грамацєй. Для цікавості, які оцінки були за диктанти? Слово "счастячко", добре, що прочитав на сидячи, інакше би впав, Янукович із "проффесор" відпочиває.
    Оправдуються прогнози, конкретно, які і коли були дані? Я наводив приклади прогнозів порохоботів, що не збулися.

6. Lanktocha

Стикався я з такими, хто проголосував за Порошенка за принципом "Нема більше за кого" чи як за менше зло. Але при програші волосся на собі не рве та не істерить.

7. Good man

Good man Обычный человек

Сколько таких в твоей палате лежало? А, это врач к вам заходил и делился своими мыслями.

8. medwedo berlogsoni

Пристайко призвал Чехию признать Голодомор геноцидом украинского народа

Якого порохоботам ще треба міністра закордонних справ?

9. Lanktocha

Що за бздури? Ніхто ні у якій палаті не лежав, зацикленість і манія, скоріше, у таких, як ви.
    Хомчин, так які оцінки за диктанти були?
    У мене не філологічна освіта, але слово "щастячко" пишеться, як я написав, "счастячко" я не писав навіть у школі. І такий "грамацєй" ще примудряється когось обзивати і робити із себе мудрого.
    Що, як не грамотно написана копіпаста чорноволохів, то сам дуб дубом.

10. medwedo berlogsoni

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Gyppsy, нічого не поробиш - цей уряд потрібен зібрати весь негатив змін та реформ, бо сильний професіонал не прийде на ці розвали. Десь до вересня ці будуть робити, а потім Кабмін докорінно зміниться. Про це казали експерти, і так воно і є, здається.

12. View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2728053113969115/

13. Ні. Хомчин, маючи можливість купити імпортне авто, іздить на ГАЗ 30105 2008 року випуску. На спідометрі менше 100 тисяч

14. Gyppsy

Я не говорю за уряд, я говорю за Зеленського.

Він знову не рахується зі своїми словами. Сам сказав - сам і забув.
    Дає завдання Гончаруку подати звіт до 4 лютого, а той має його десь. І вроді ніякої реакції з боку Зеленського.
    Чи я щось пропустив?

15. Silver bullet

Я не в курсі, коли йому дадуть час звітувати в Раді.

16. Gyppsy

Для чого Зеленський назначав конкретну дату?
    Чому її не дотрималися?

Гончарук підставив Зеленського кілька разів.
    Він обізвав Зеленського, потім гонорово подав заяву на відставку. Зе її не пустив в хід, показавши свою залежність.
    А на додачу Глнчарук ще й показово не послухав президента

17. Кредит с барского плеча.
    Зеленский лично прорекламировал Укргазбанк и с помпой съездил туда посмотреть, как начали давать кредиты под 5-7-9% годовых для бизнеса.
    Кажется, хрен с ним с Зелей, начинание то хорошее. Только одно Но. Банк заключает с предпринимателем стандартный договор на те же грабительские 20-25% годовых. А вот правительство уже компенсирует разницу из бюджета.
    Попасть под программу могут мелкие и средние предприниматели. Только Приват Банк в день получает 2500 заявок от желающих.
    Хотел бы я ошибаться, но сдается мне все это закончится большим скандалом и разводом наивных. Как и все что делает Зеленский и его команда. Сейчас он попиарится, а потом? В бюджете дыра, на всех денег не хватит, под программу начнут отбирать своих или за откат.
    Зеленский и Гончарук ничего нового не придумали. Была в 2000 х такая же программа. Доступное жилье молодым семьям. Где, тем кто сумел туда пробиться, а было это очень не просто сделать без блата, оформляли ипотеку под 5% годовых. И точно так же они заключали стандартный договор с банком под 20%. И счастливые въезжали в новые квартиры. Но через пару лет пришел очередной кризис, бабло закончилось.
    Государство просто перестало компенсировать проценты. Банки начали подавать в суды. Или плати сам всю сумму, или квартиру на продажу. Все. Кто то выкрутился, кто то остался без жилья. Так эта программа и заглохла.
    А у нас сейчас само это правительство кризис - деньги у них уже закончились.

View: https://www.facebook.com/100037834671356/posts/177808383490316/

18. Silver bullet

Я не в курсі, хто там від кого залежний, тому сперечатися не буду)
    Нема достатньої інформації. Було стільки шуму про Беню, але що вийшло? Нема від Бені залежності, ніхто Приватбанк не повертає, ніхто Бені нічого не виплачує...сдувся Беня. А Гончарук...та його прізвище через півроку ніхто і не вспомнить.

а де твій аватар? :)