А президент відповідає за склади? То чому зелупа не бере відповідальність за склади в Староконстянтинові і ти навіть не згадуєш зелупу?
Тут вже, як згадував раніше, щось хороше, заслуга Порошенка, навіть при мінімальному його відношенні, погане - це не Порошенко. Та було всяке, не робіть із Порошенка якогось божка!
То чому зелупа не бере відповідальність за склади в Староконстянтинові і ти навіть не згадуєш зелупу?
Вкраїнчики, хочу вам нагадати, що підвищення тарифів на електрику пройшло під гаслом "відновити енергосистему та недопустити знищення енергопідстанцій". І як результат? Pandamonium @RudijLis · 2h Тим часом хитродупий пуштун Мустафа водить очами по стелі, і намагається пояснити, чому за ті мільярди, що їм виділяють з бюджету, до зими готова лише 1 підстанція з 22, а інші будуть готові весною Октивізди, ви де, ау View: https://twitter.com/i/status/1714181167140782273
Забаню я тебе. Коли ти просто був довбойобом, я ще терпів. Але ти виявився ще й алкашом. А це вже занадто.
По информации, которая появилась у меня, до конца года или сразу после нового года снимут Шмыгаля и заменят его на Маркарову. Пишу заранее, чтобы потом проверить прогноз.
Ты сам напился на прошлогоднюю пасху, наговорил тут лишнего и теперь стыдишься общаться с теми, кого оскорбил.
Є немало лжеванг, якщо таке буде пізніше, або такого не буде, звичайно визнань своїх помилок не буде.
Люблю прогнозы. Большинство моих сбываются. По кандидатуре премьера очень сложно попасть с точку, а вот с фактом смены премьера, уверен, буду прав.
Це навіть не піар... Це діагноз... Хоча діагноз звільняє від кримінальної відповідальності через психічну неповносправність, тому оголошувати ці новиє літса хворими в жодному разі не можна!
Dmytro T @TDmitry · Oct 20 600+ днів, 20 місяців повномасштабного вторгнення. Бійцям видають ось такі аптечки.
Брехливі зелупоголові покидьки: Україна наразі виробляє снарядів "у рази більше", ніж за весь минулий рік, - Камишін Спеціально для міністра. За увесь 2022 р. Україна снарядів не виготовляла. Скільки б ви ви разів множили нуль на щось, математика невблаганна , буде 0...
Це точно бюджет воюючої країни? В проєкті бюджету на 24 рік уряд Зеленського- Шмигаля залишають майже 2 млрд на марафон, ці кошти підуть на олігархічні канали. Також в повному обсязі залишаються гроші на серіали. Хоча ВР проголосувала поправку, якою перенаправила 440 млн на реабілітацію поранених військових. Але КМ її не врахував. Тобто , серіали , які знімають фірмочки, наближені до ОП, важливіші за лікування наших воїнів?! Реально, уряд крис, а не державників! Ірина Геращенко
Ось і відкриття намірів, крики, що вибори не цікавлять, але ліплення найбільшого опонента, найопозиційнішої опозиції... Такого колись хотіли зліпити з Разумкова, нема спонсорів, тепер його не видно і не чути. Така тактика і використовується не тільки у нас.
То,що ти довбойоб-ідіот доведення не потребує. Але доведи де ти побачив вибори в лікуванні поранених?