Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Я тупі і розумово обмежені завжди заздрять розумним.

2. Good man

Good man Обычный человек

США целую армаду проверяющих назначили, а борщеварочка всё отрицает коррупцию.:facepalm:По её мнению, в правительстве США идиоты сидят, которые от нечего делать тратят деньги американских налогоплательщиков на зарплаты проверяющих. Уровень аналитики - баба, которая суп на кухне варит и параллельно о коррупции в стране рассуждает.

• Смішно Смішно x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Голова Державної міграційної служби Наталія Науменко

"За різними даними, за кордоном справді перебуває до 8 млн наших громадян. Як на мене, ці дані трохи завищені. Це дані передусім УВКБ ООН, вони розглядають таких осіб як біженців.
    Ми їх не розглядаю як біженців. Ми їх розглядаємо як людей, які вимушено виїхали з України. На щастя, колеги з міграційних служб інших країн мене також підтримують, коли я прошу не розглядати наших громадян як біженців, і не створювати програми для їхньої інтеграції в країні перебування"

https://censor.net/ua/news/3445652/u...t_tymchasovyyi

<<Біженці — особи, які залишили країну постійного проживання внаслідок надзвичайних обставин (збройних конфліктів, насильства, кліматичних змін тощо)>>

Які такі "біженці"?Це просто "виведені з зони комфорту".

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А коли став розумним Тарасю Чорновіл, коли від Ющенка перебіг у табір янукоїдів чи коли став затятим порохоботом?

5. Ідіоти, щоб прикрити свій дебілізм, завжди придумують свій світ, в якому вони дуже розумні
    FB_IMG_1695714740490.jpg

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу, нових методичок не має, вже ліпить те саме в якийсь десятий раз.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

"рівень аналітики"..... цікаво, а чим відрізняєшся ти ? :scratch_one-s_head:

8. Good man

Good man Обычный человек

С большим удовольствием отвечу.
    Качество моих прогнозов - свыше 95% сбываются. Я специально публикую их на форуме в открытом доступе, чтобы каждый мог их оценить. Делаю это до самого события, а не после свершения.
    Один раз даже показал всем, как это работает. Прошлой осенью я заметил связь между активностью кацалапого урода и массированными ракетными ударами. Когда заметил начинающую возрастать активность кацалапого, открыто об этом за неделю написал, потом за три дня. Съездил, заправил полный бак, набрал воды, закупился продуктами. Открыто и честно об этом писал здесь. И потом день в день, на основе большой активности кацалапого, угадал дату массированного ракетного удара. Это был самый сильный ракетный удар с начала войны. О нём одном есть отдельная статья на Википедии.
    Всё есть на форуме, с датами.
    Хоть какое-то признание после этого получил?
    Борщеварочка и кацалапая мразь пытались высмеивать, остальные не заметили.
    Когда делал другие прогнозы, то кацалапый и борщеварочка обвиняли меня в работе на кремль. А когда потом прогнозы сбывались, то они язык в заднице держали.
    Вот такие дела.

9. mypucm

так не буває :smokedup:

10. Good man

Good man Обычный человек

Бывает. Просто нужно думать по каким темам можно давать прогноз и уметь анализировать. Я же не счёт футбольных матчей предсказываю.

11. mypucm

:popcorm1:

12. Good man

Good man Обычный человек

Вот пример:
    Сенат США во вторник, 26 сентября.

Документ предусматривает выделение $6,152 млрд для Украины.

Это меньше, чем просил выделить Белый дом. В августе сообщалось, что президент США Джо Байден передал в парламент запрос на $24 млрд до конца года.

13. mypucm

якщо я скажу, шо 1 січня не буде йти сніг...
    і він не буде йти...

це означатиме, що я крутий метеоролог і мої прогнози на 100% вірні ? :scratch_one-s_head:

14. Good man

Good man Обычный человек

Вот ещё

15. Good man

Good man Обычный человек

Твой снег никому не нужен. Ты попробуй предсказать важные события, от которых зависят жизни и судьбы людей, как в темах моих прогнозов.

16. mypucm

тебе ціни на продукти в супермаркеті цікавлять щодня ?
    а врожай (і ціна на нього) прямо залежить від кількості опадів - дощу, снігу, роси...

без телевізора прожити можна, а без дощу та снігу - ніяк

17. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Это означает что Вы живёте на Флоридщине.

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты прекрасно понял суть моих слов. От уровня снега в конкретный день ничего не зависит. А общие тенденции на зиму метеорологи прекрасно дают.
    Ты лучше скажи, почему на приведенные мной попадания в точку никак не реагируешь? Завидуешь?;)

19. Тарас Чорновіл

"От з мене насміхалися, коли я казав, що Рєзніков виявився гіршим навіть за Тарана, а Умеров, що взагалі здавалося неймовірним, буде ще гіршим за Рєзнікова. На жаль, зараз починає справджуватися. І це поки не факти корупції під крилом нового міністра, це тільки шокуюча некомпетентність Умерова в дорученій йому галузі. Він там не розуміє взагалі нічого. Він після призначення навіть не зміг вивчити сферу відповідальності свого міністерства! Думає, що воно командує бойовими діями, а ще виготовляє озброєння!!!

То був страшний злочин, коли насувалося вторгнення, призначати міністра, який заявив, що йому знадобиться кілька місяців, щоб у всьому розібратися. Але, коли вже йде кривава війна, призначити знову абсолютно некомпетентну людину, а потім почати затверджувати заступниками осіб, які так само навіть не здогадуються, що це таке - Міністерство оборони - це вже державна зрада.

Хтось заїкнеться: "Не мали з кого вибирати" або ж: "Запропонуй сам щось краще". То не тільки я, але й Залужний, і союзники прямо вказували на Полторака. І про Дану Ярову йшлося на забезпечення - не дарма ж у москві й у нас на Банковій така істерика стояла. Але ж ця кротова нора, вочевидь, не на тому боці воює..."©

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Подивився. І ось на цю херню по чотириста з лишнім тисяч долларів на місяць?

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)