Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Народ в нас, звичайно, з почуттям гумору, сьогоднішня фб стрічка - яскрава демонстрація. Але, якщо вдуматися... Все, що може порадити пенсіонерці людина, яка відповідає за наше з Вами майбутнє, це продати елітного собаку ( ну дійсно, у нас в селах бабусі псів тільки з елітних пітомників набирають), то все це виглядає скоріше сумно!
    Хоча у якості турборежимної кнопкодавилки - ідеальний "слуга", кожний (!) внесений Зеленським закон Брагаром проголосовано, звісно "за", тому такого телепня будуть берегти.
    Андрій Дзиндзя

2. Таблички "обережно злий собака" набувають нового статусного сенсу, так само як і гавкіт, що доноситься з двору, адже утримувати собак можуть тільки ті заможні громадяни, які заплатили за комуналку

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Явно не те було сказано, чи може, спеціально була підкинута "качка" для порохоботів, не на одному ресурсі із таким гудять.

4. Депутату Брагару, який пропонував собаками за газ розраховуватися і писав доноси на волонтерок, які виступили проти незаконних російських серіалів лише 25 років. У його партії «Слуга народу» за нього вибачилися і порадили не виступати по телевізору, якщо не вміє , а писати закони. Правда? Писати закони легше? Так такі і пишуть. Про приниження пенсіонерів, знущання над тваринами, проти української мови. Ці люди ці закони пишуть і реєєструють!!! Так що нехай нічого не пише!!! А як вони взагалі цілою армією потрапили в парламент , висунуті популярною партією? Хто їх туди добирав, рекомендував, за якими критиреїми? Скільки таких взагалі у парламенті? Насправді , більшість. І частина тих, кому пропонують продати собак теж мають відчувати відповідальність за власний вибір.
    Микола Княжицький

5. Насправді ніяких порохоботів немає

01.02.2020

Олександр Костюк

Гебня дуже вдало придумала цей ярлик: «порохоботи». Яким напрочуд дружно користуються: влада узеленських, російські та зеленські боти, прихильники Зеленського, різноманітні «блогери та експерти» кремлівсько-колаборантського розливу, ОПЗЖ, «націоналісти» з Свободи чи нацдружин.

Звичайно, жодного реального доказу оплати Порошенком своєї підтримки (блогів, дописів, статей, мітингів) не існує. Це повна брехня, згенерована на луб’янці.

Насправді ніяких порохоботів немає – є українські патріоти-державники. Які підтримали Порошенка тільки тому, що він є патріотом-державником, кращим на даний момент. Кращим за цілком об’єктивними якостями: енергією, освітою, життєвим, політичним,дипломатичним, економічним досвідом, патріотизмом, фінансовою незалежністю. І патріоти-державники так само підтримують інших патріотів-державників: Парубія, Супрун, Зеркаль, Турчинова, Клімкіна, Климпуш-Цинцадзе, Забродського, Гонтарєву тощо.

Підтримали Кузьменко, Дугарь, Антоненко, тому що вони є жертвою несправедливого суду. Підтримували і будуть підтримувати всіх, хто реальними справами доведе свою патріотичну, державницьку позицію.

Москва найбільше боїться свідомих, об’єднаних, організованих патріотів-державників. Найбільше. Саме тому руками різних Бутусових-Лещенків і провела цю підміну понять. Яка спотворює реальність.

Насправді реальність виглядає так: існує спільнота українських патріотів-державників, людей різних національностей, мов та конфесій, яка розуміє життєву важливість для кожного українця існування незалежної від москви, суверенної, сильної держави. З усіма атрибутами держави, які роблять її справді сильною: армія, непорушність кордонів, міжнародна суб’єктність, державні символи, державна мова, незалежна церква, українська культура, законність, свобода слова.

Спільнота не така ще велика, але сильна чіткими державницькими переконаннями. Спільнота, яка намагається пояснити іншим українцям необхідність державницького патріотизму для їх виживання та добробуту.

І є маса українців, які все ще знаходяться в темряві невизначеності, совкових, кріпацьких комплексів. Комплексів, які їм старанно насаджують та підтримують. Комплексів, які насправді роблять їх бідними та неуспішними.

Але не зважаючи на те, спільнота патріотів-державників росте. Тому що вона не є замкненим клубом. Вона абсолютно відкрита, до неї може приєднатися будь-який українець. І для цього досить усього лише відкинути кріпацькі комплекси: «дайте мені», «мені винні», «бєсплатниє квартіри в СССР», «дєшовий газ із росії» і т.п. І зрозуміти необхідність для власних безпеки та добробуту повноцінної незалежності від москви і державницьких принципів.

Саме тому гебня і придумала цей ярлик з його негативною конотацією начебто «проплаченості», «культу особи», «сектанства» тощо. І поширює його руками зрадників українського народу. Щоб альтернатива, яка насправді виглядає як: «патріоти-державники з одного боку – українці з совковими комплексами, з невизначеними переконаннями з іншого», виглядала як ПРОТИСТОЯННЯ: «проплачені порохоботи-зелені», «порохоботи-націоналісти», «порохоботи-проросійські» . Щоб спільнота патріотів-державників перетворилася на такий собі вузький, обмежений клуб. Щоб інші українці з підозрою і ненавистю ставилися до них.

Завдяки цьому і зелена влада замість того, щоб робити державницьку роботу, підміняє її боротьбою з Порошенком (який давно вже не Президент) і міфічними “порохоботами

• Баян Баян x 1
  6. Lanktocha

Скільки у всіх темах можна копіпастити одну і ту саму статейку?

Я не виборець Брагара, які притензії, особисто до мене?
    Принагідно, не такий ідеальний і я не є виборцем Княжицького.

7. Пропала собака? Шукай в облгазі.

8. Lanktocha

За газ у мене оплачено, без собак, яких зараз не тримаю.
    Де відповідь на запитання? Ми ведемо дискусію, чи маємо тільки перечитувати копіпасту чорноволохів і хлопати ухами?

• Смішно Смішно x 1
  9. ДУЖЕ ВЕЛИКЕ РОЗЧАРУВАННЯ: ПЕНСІОНЕРКА, ЯКІЙ ПОРАДИЛИ ПРОДАТИ СОБАКУ, РОЗПОВІЛА, ЩО ДУМАЄ ПРО "СЛУГ НАРОДУ"
    2 Лютого 2020 12:31

Любов Павлівна Колюча, яка має 31 рік робочого стажу і отримує пенсію дві тисячі гривень, більшу частину якої віддає за комунальні послуги, розповіла, що розчарована діючою владою, особливо після такої "поради" від народного депутата з партії "Слуги народу" Євгена Брагара.

Любов Павлівна розповіла в ефірі "Прямого", що вона думає про "пораду" народного депутата.

На минулих виборах пенсіонерка голосувала за Зеленського, а потім за слугу народу, тепер каже покращення немає — одне розчарування.

Любов Павлівна, чому саме ви подзвони до ефіру телеканалу, що саме вас штовхнуло поставити питання, на яке ви отримала таку відповідь?

- За цей місяць за транспортування, за світло, за газ у мене отримується 2650 тис гривень платить я просто поставила питання, що нам робить пенсіонерам далі? Ми хворі, руки в мене покручені, не згинаються, я не можу піти працювати і заробити якусь копійку. Я в нього (Євгена Брагара — ред) запитала і він мені таке відповів я не знаю, що в нього в голові було.

А як ви самі оцінюєте чому він так відповів?

- Я так думаю, що вони пенсіонерів ні за що не рахують і "бідний багатому не товариш".

Це було ваше власне бажання зателефонувати на телеканал запитати?

- Я подзвонила запитати, зараз такий час, можна ж було якось відповісти по-іншому, щоб трішки почекали, а собака в мене проста, в мене не елітна, вже старенька, 14 років собаці, нехай приїде я йому продам цю собаку.

Любов Павлівна, чи з вами зв'язувались представники від "Слуги народу, щоб якось пояснити цю ситуацію?

- Ні, ніхто не зв'язувався.

Любов Павлівно, а правда що ви голосували за "Слугу народу" на минулих виборах?

- Так, голосувала, а тепер дуже велике розчарування.

Дуже велике розчарування: пенсіонерка, якій порадили продати собаку, розповіла, що думає про "слуг народу"

10. Роттердам+ замінили на ротвейлер+

11. Lanktocha

Це висловлювання, продати собаку - заплатити за газ, обросло вже фотожабами і дістало як гірка редька.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А що дурням робити? Один дурень тупо пошуткував, а сотні радіють.
    Вже коли пробачення було..
    Сім літ минуло, як музика грала, а він ще й тепер скаче.(с)

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Незабаром в облгазі:
    " Шо ви мені пхаєте, це ж не собака елітноі породи , а депутат із Слуги народу? Що значить "вони усі суки"?

• Подобається Подобається x 1
  14. Lanktocha

Був скритикований і у дещому спростований випадок із собакою, а дехто ще заспокоїтись не може, чи мусить вивалити всю роздану копіпасту.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Найцікавіше те, що хтось там із прохоботів сказав, що буцімто "собаку" вкинули, щоб відвернути увагу від важливих речей (майбутній саміт у Берліні тощо).
    Але цікаво також те, - якщо це дійсно так, що кинули порожню тему, щоб відвернути увагу, - то це свідчить лише про те, які дурні порохоботи, що так радо накинулися на цю приманку, і не можуть зупинитися.

Вважати, що "собаку" кинули для того, щоб відволікти увагу "свого" електорату - на це у мене бракує фантазії.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)