"Воля" разом з «ТЕЛЕБОЙМАН»-« «ЛЬВІСЬКІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ» вкрай охаміли. Без дозволу влізли в кооперативний будинок по вул. Коломийська, 3. Почали довбати стіни, підлогу, встановлювати своє обладнання. Коли їм вказали на двері, то почали грозити, що натравлять мешканців на правління кооперативу, нібито вони їм перешкоджають "в вільному передачі сигналу". Відключили подачу сигналу та брешуть абонентам, нібито голова кооперативу пошкодила їх існуючі мережі та не допускає їх ремонтувати. Гнати таких в шию, щоб не було потім проблем.
Того місяця перейшов на безліміт. Радощів було - повні сподні. Підключився до торентів,качав всьо,шо раніше жаба давила собі дозволити. Але ще вчора звернув увагу,що всьо дико тормозить.... І аська,і Скайп,і Опера... Був троха зайнятий і не дуже тим перейнявся. Нині загляда в скриньку,а там письмо... Коли підключався,про то мені ніхто не казав.... Як кажуть: Незнання закону не звільняє від відповідальності. Та й вотак.
то я з мобіли заходив, довгі цитати не показує по темі. Ото ти, Ромку, дійсно дорвався як до безплатного У мене також воля 10 мбіт. Ось за січень 94 Гб, за лютий поки що 31 Гб. Правда я зараз мало що качаю, всі фільми я передивився за попередні два роки Зараз в основному музикою канал забиваю
передзвонила вчора мила дівчинка.. порекламувала волю... і все б гаразд.. якби не наткнувся на уже вище згадану Ромком проблему... зайшов на сайт... почитав... Важливо! З метою забезпечення абонентам комфортного користування Інтернетом провайдер застосовує «політику справедливого користування» (Fair Use Policy) виключаючи можливість зловживання або неправомірного використання послуги окремими абонентами. Провайдер має право після досягнення певного обсягу трафіку (який визначається окремо для кожного пакета), знизити для такого абонента швидкість доступу в Інтернет до кінця місяця. З початком наступного місяця — швидкість у абонента автоматично відновлюється. Звертаємо увагу на те, що під дію Fair Use Policy потрапляє менше 1% абонентів, і умови Fair Use Policy переглядаються, якщо це співвідношення змінюється. В даний час встановлено наступні умови Fair Use Policy: Перші 350 гігабайт (пакети" ВОЛЯ-Експерт «та» ВОЛЯ-Експерт + «), 170 гігабайт (пакети» ВОЛЯ-Драйв «і» ВОЛЯ-Драйв + «), 80 гігабайт (пакети» ВОЛЯ- Boom «і» ВОЛЯ-Boom + «), 25 гігабайт (пакети» ВОЛЯ-Buzz «і» ВОЛЯ-Buzz + «), надаються на повній швидкості відповідного пакету, без будь-яких обмежень. Після зазначеного обсягу компанія має право знизити швидкість в пакетах до: 128/64 кбіт/сек («ВОЛЯ-Boom», «ВОЛЯ-Boom +», «ВОЛЯ-Buzz» і «ВОЛЯ-Buzz +»), 256/128 кбіт/сек («ВОЛЯ-Драйв» і «ВОЛЯ-Драйв +»), 512/256 кбіт/сек («ВОЛЯ-Експерт» та «ВОЛЯ-Експерт +»). Я 350 Гігів викачую за тиждень.. а що далі? а на швидкості 38 мбіт/сек це можна за добу витягти... ех... шукаю далі
Мені теж передзвонила... Я сказав, що телебачення (нашого) не дивлюся взагалі, вона перепитала здивовано і попрощалася...
Для них головне підписати клієнта на бабло тому і не говорять про деталі або друкують дуже дрібним шрифтом.Минулого тижня знайшов в ящику лист від Волі і почитавши дивуюсь тим хто підключається на акційні тарифи(всі ніби грамотні але не розуміють шо будь-яка акція явище тимчасове,потім тебе будуть обдирати як липку) достатньо зрівняти акційні тарифи волі з їхніми стандартними
по суті не такі уже й погані... 38 мбіт за 150 грн... мене цілком влаштовує... + статична іп адреса... хоча мені і динамічна не заважає... але головне що біла... На сайті київзірки прочитав про 80 мбіт за 140 грн... зара шукаю відгуки люду про тотой оператор
Воля залежить де працює норм. Но в мене від них ТВ кабельне воно деколи зникає а то бісить коли дивишся якусь програму норм )
То безпровідний вроді паскудний, а так то техніку вони файну поставили... В мене в будинку 7 провайдерів.... Вибирай, що хоч, Інті рулить
Згрубша це задача будь-якого бізнесу , інакше він "прогорить". Спробую подати альтернативну току зору: отже "Воля" свідомо обмежує апетити "качків". Тобто тієї незначної частини абонентів (~20, яка створює знану частину навантаження на мережу (~80. Як на мене дуже мудра і далекоглядна політика. Поясню чому: так чесно по відношенню до більшої частини абонентів, оскільки зменшує імовірність перевантаження мережі у час найбільшого навантаження (ЧНН, вечірні години ~19-23). Качкам таке перевантаження не є принциповим, ( ну завантажиться фільм не за 30 хв., а за 45 ), а ось тим хто переглядає сторінки чи ролики онлайн дискомфорт суттєвий, а платять то всі однаково. Звісно мережу треба модернізувати, щоб забезпечувати потреби абонентів, але за звичайної ситуації (без обмежень качків) вона модернізується через незначну абонентів , як створюють значне навантаження на мережу . Обмеження (цілком прийнятні навіть для частини "качків" ) дозволяють більш раціонально використовувати зароблені кошти на забезпечення кращої якості послуги для всіх.
вони мені точніше Ріалнету, і мені як його складовій та й не найкраща там ситуація.... абсолютно не згоден... у мене така ситуація, що я готовий платити більше, але мати стабільну та швидку лінію. я ж не просто так обираю тариф з швидкістю 80 мбіт/с, безліміт. Для початку, треба прибрати цей тариф з безліміток.. і я буду шукати дані можливості де інде, нехай і з дорожчим тарифом, яким буде оплачуватись оренда мною мережі, та завантаженість її ресурсів... Просто навіщо робити тариф 80 мбіт, якщо свідомо розуміти, що немає технічної можливості реалізувати це...
Я стільки поганого про Волю прочитав, було думав підключитися на 38мб/с але тепер навіть незнаю! Реально вони швидкість дають значно меншу за заявлену? І які ше в них недоліки (нет вибиває часто, ітд)??? Підкажіть чи дійсно неварто до них підключатися Ато в мене в будинку на Сихові крім фарлепу,який мені вже надоїв і Волі більше нічого нема!