Кабельний нет від "Воля-Львів"

Тема у розділі 'www', створена користувачем andre33, 20 кві 2008.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

В мене не то не так. Інтернет у Волі це щось непередбачуване. Переважно швидкість 2-3 Мегабіти, але субота-неділя, швидкість взагалі ніяка, особливо під час футболу чи боксу. Так зрозумів, що кабельне телебачення дає навантаження на пропускну здатність каналу. Чим більше людей його вмикають, тим менша швидкість інтернету стає. Пінг теж ніякий, бавитися в Контрастрайк на московських серверах з пінгом 150-600 зовсім зле. От коли добре, то це вночі, в проміжку 01.00-09.00 інтернет літає, швидкість буває вищою за 30 Мб/с. Інтернет хвилеподібний в день, 2хв нормально, 2 хв тупить, 2хв взагалі немає. Такий він непередбачуваний.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

[​IMG] - В даний момент часу.

[​IMG] - до Москви

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

P.S. В мене у волівському кабелі ще є приблизно 50 каналів телебачення: - І для чого вони мені, жодного разу не вмикав їх. Привязана послуга, без якої нет окремо не дають. Так розумію, в них немає технічної можливості вирубати телебачення в тому кабелі, що нет подають до квартири.

• Подобається Подобається x 2
  2. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

але ж за телебачення Ви не сплачуєте?
    Тобто наявність сигналу та реєстрація послуги то є різні речі. Чи Вас таки змушують платити за ТБ?

3. Максим Великий

ТБ обовязково, якщо нет підключати. Платиться разом. Окремо рахунку на то і то немає. І відмовитися від телебачення не можна.

4. ABCD

ABCD New Member

"Волею" користуюсь майже рік, кожен тиждень виникають проблеми, по дві години на день непрацює інтернет, деколи і цілий день. Зателефоную до оператора через деякий час вже працює, а додзвонитись до них просто жах, можна чекати годину.

5. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

Я десь зустрічав, що Воля розширила послуги в регіонах і зараз з дзвінками до операторів буде легше.

6. Максим Великий

Невірю, то вже роками, що додзвонитися то щось з розряду "очевидне неймовірне".
    Ехо в полі легше зловити і зайця заганяти ніж додзвонитися до Волі.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Льогко...:dntknw:
    232-33-33..навіть в суботу...:sorry:

8. Максим Великий

Хочу ще раз показати, які якісні послуги надає Воля. На скріншоті гарно видно, який хвилеподібний нет в них. Як часто в мене рве аську зі скайпом(аська при цьому губить повідомлення, а це погано бо спілкуюся часто з клієнтами по роботі). Як, блін, весело по скайпу розмовляти з глюками. Як буває що завантажуєш по багато разів файл на хостінг по ФТП, чи навіть скріншот на фотохостінг. Переписка з представниками їхніми ніякої внятної відповіді не дала: пишуть, що в них все добре і претензій до них не може бути. Стандартні відмазки. Останній місяць я певно користуюсь цим дуркуватим провайдером. Якщо тут є працівники Волі, то можете переглянути переписку зі мною, по скріншоту знайдете(якщо вмієте інтернетом користуватися і все таке інше).
    Швидкість, між іншим, повинна бути "до 38 Мб/с" за умовами договору.
    Мене аж чорти хапають як чую рекламу про їх "якісний та швидкий інтернет"

• Подобається Подобається x 2
  9. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Кабельне ТБ, цифрове не обов'язкове=) Взагалі раджу не підключати, хіба що немає іншого вибору! Більше 8-10Мбіт у мене ніколи не було, тому на "високу" швидкість не треба вестись! Не працював інет 3 тижні, а потім ще 2 з швидкістю 1-2Мбіта і пінгом до 200 на їхню ж площадку в Києві, пізніше вони хотіли змусити мене за це заплатити! Деякі тех. працівники і оператори сall-центру викликають тільки одне бажання набити їм їхнє гарне лице!

• Подобається Подобається x 1
  10. Максим Великий

Я навіть не знаю яке в мене там ТВ, цифорове чи просте. Я ніколи його не включав. При підключенні питав чи можна інтернет ввімкнути без всяких ТВ. Відповіли - не можна. Це в них виглядає типу ввімкнув телебачення ставши їх абонентом, а потім додатково вже підключів собі послугу інтернет. Інакше ніззя. Я останній місяць перестав платити їм за неякісний інтернет, веду з ними переписку по емейлу і поки внятної відповіді чи пропозиції не отримав, стандартні відмазки були, коли дойшло до конкретики, то перестали мені відписувати, а я перестав платити. Нехай судяться зі мною.

11. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Спробуйте у налаштуваннях торрента змінити bt.transp.disposition на значення 5.
    Це в розділі Advanced.
    Крім цього бажано змінити к-сть Half-open sessions з 10 до що найменше 100-200, використовуючи відповідний патч.

12. Максим Великий

В торенті в мене з настройками все добре(на роботі інший провадер і все нормально при закачуванні і віддачі).
    Download Master призакачці, ФТП клієнт FileZilla, відкриття сторінок в браузері з закачкою і віддачею теж демонструють НЕЯКІСНИЙ інтернет від волі. А ще люблю побавитися інколи на серверах в Counter Strike і мен або викидають або банять через низький пінг та й самому погано грати через тормоза. Аналогічно на інших провайдерах таких проблем нема. Робоча машина ноут в різних місцях(провайдерах).
    Найбільше мені подобається якість з того що я пробував то це Фарлеп колишній, УТ, і телком http://www.telcom.net.ua.

13. Karmeluk

Воля як і більшість провайдерів "дропає" UDP трафік через не коректну роботу торента версії 2.0. Якщо торент вимкнутий і проблема залишається тоді це проблема провайдера та його мереж через наприклад "криве" "пайпування".

14. andre33

andre33 Well-Known Member

Думаю підключатися до Волі , 2 роки юзав Ютел (Unet40)
    зараз нет став ні-який , кабельний модем маю -Motorola SB5101i-CN
    ще в принципі є одна остання надія , зараз провайдер Астра-нет почала
    осваювати суміжну територію -вже є їхній кабель по вул.Керченська 15а-17а
    (сам мешкаю вулиця Грицая)
    Нет від Астри маю у себе в офісі 10м безліміт за 60 грн -нарікань не має.
    Може варто перечекати ?

15. Максим Великий

У Волі інтернет останнім часом більш-менш нормальний. Лише проміжок від 7 до 11 години вечора буває в більшості випадків, що сторінка в браузері відкривається до 30 секунд. А закачка в торенті 20-50 КБ/с. До 12 ночі все проходить і можна нормально користуватися нетом. Закачка до 2 МБ/с. Сторінки миттєво відкриваються. Я вже якось пристосувався не сидіти переважно в часи поганого вечірнього інету. Лягаю спати в 6 ранку. Вечір для прогулянок і пива використовую.

• Подобається Подобається x 1
  16. Romualdo

Romualdo миється в бані

В мене особисто ті самі приколи, але переважно в період з 7 до 9, коли всі масово приходять додому і починають в масовому порядку щось качати. Але навіть в найтяжчі часи в мене менше 100-150 кб/с швидкість не падає.

P.S. Я думаю, що ніколи б не зміг жертвувати сном заради інету =)

17. Karmeluk

Мене б шляк_трафив з таким "сервісом" о_О. Якщо у провайдера не вистачає мізків чи то пак жаба душить розширити канали бо клієнт усе "схаває" тоді щось важко зарадити.
    Особисто мене не цікавить коли мені варто послуговуватися Інтернетом, а коли краще зачекати. Маячня якась.

18. elephant

elephant Active Member

Не в каналах справа , їх то зараз розширювати нескладно і порівняно недорого . Основна тенденція останнього півріччя це перевантажені маршрутизатори в час найбільшого навантаження (ЧНН). Повальний спринт в демпінгу з надшвидкісними тарифними планами призвів до різкого напливу абонбази на яку наклався також ріст популярності торенту (+ додаткове наватаження - відомий uTP) . У результаті "запас міцності" маршрутизаторів, припускаємо що хтось його прогнозував :) , був в у часі сильно зменшений оскільки навантаженян почало рости не лінійно в по експоненті і опля - 100% CPU з 19-тої до 23 , а до нового бюджету, щоб купити ще одним маршрутизатор (~$50K), ще гай-гай. Чітко помітно по тому ж бі-лайну - зараз на його форумах тиша, на відміну від лютого . Очевидно дали бюджет 2010 накупили залізяк і питання закрили . Ну ще і політику тарифну вирівняли , безлімітно безлімітних безлімітів вже нема . Тут то вже маркетологи постаралися , а до того класична ситуація - забамбурити "тяжку" для мережі акцію не порадившись з інженерами . При чому настільки класична, що аж смішно,як можна на ті ж граблі ставати : років мабуть 10 тому Київстар для збільшення абонбази щоб посунути UMC зробив безкоштовні SMS . Прийшов вересень студенти з новими нокіями скупчились у ВУЗ-ах , почався тотальний SMS флуд і соти пішли спати , бо , наскільки я зрозумів , для передачі SMS використовується окремий службовий канал , по якому ж ходить службова інформація зокрема стосовно комутації синхронізації тощо. Відповідно подався універ на фіз-ру на спорткоплекс і по всій личаківській говорити неможливо за те трамваї повні радісних кнопкодавів :) Аналогічно з політехом який тусує в стрийський парк.Соти лягають як доміно , покриття є , з'єднання нема . SMS ходять , ну правда з затримками , але ходять . Нічого не нагадує ? :)

Вертаючись до волі ситуація може бути пов'язана і з перевантаженням імовірно самої мережі , хоча не факт, яка на відміну від езернету має меншу пропускну здатність і дещо інакшу природу.

19. Максим Великий

У Волі теж йде акція. За 50 грн в місяць для нових абонентів і тв і безлімітний нет на максимальній швидкості.Тому й лягає інтернет у вечірній час.

20. andre33

andre33 Well-Known Member

Сьогодні був у офісі на Виговського 29а 2 поверх,
    перевірили мій модем Моторола ( мій власний) говорять , що буде все гаразд,
    модем підходить під їх мережу , але одно НО , буде підключений
    лише 1 копм , кілька компів підімкнути до нього кажуть не можна ...
    підкажіть , чи то так є у всіх користовачів нету від Волі ?, чи ,щоб
    роздати нет на кілька компів , потрібно у головний комп до якого підєднаний модем
    ставити ще одну мережеву карту а потім свіч?

а де твій аватар? :)