Не зовсім, бо у р2р протоколу порівняно великий службовий трафік і там де 1 Мбіт/с = 128 Кбайт/с торрент-клієнт покаже ~ 120 Кбайт/с Ну але для оцінки «на глаз» торрентом, звісно, можна скористатися. А от про швидкість у Волі теж хотілося б дізнатися. Особливо від тих, хто підключився за умовами акції «Фрістайл», якщо тут трапляються такі.
ну, років 5-6 тому я про таку швидкість мріяв 36600 біт/сек на діалапі якимось чином вистачало і на серфінг, і на веб-розробки і навіть на скачування музики
Сьогодні знайома сусідка перевіряла Фрістайл нет від Волі. Вул Сяйво(Левандівка). То швидкість в неї 12Мб/с на 0,45Мб/с
Тема Питання: Ок, змінимо формулювання: Шановні форумчани, скажіть, як часто у Вас змінюється ІР-адреса ("Воля-Львів")?
В п’ятницю підключили і з того часу і досі одна і та ж. Десь на форумі Волі бачив, що писали користувачі — адреса змінюється раз на три дні приблизно.
Ну не знаю як в кого , а в мене вдома позавчора тест показав швидкість 1,68 а вчора 3,43. Хоча заявлено 38. Хоча все норвлять рахунок на більшу суму ніж за один місяць скинути, але після дзвінка на номер підтримки все стає на свої місця отож пригадалося Приходить глухонімий в аптеку, хоче презерватив купити. Махав руками, гмикав, нічого аптекар не розуміє. Врешті решт глухонімий ложить гроші на прилавок, розстібає ширінку і виложує свого поряд. Аптекар зі спокійним виглядом розтібає ширінку і витягає свого який трохи більший ніж в глухонімого. І спокійненько забираючи гроші з прилавку примовляє: -Не впевнений, не змагайся !!!! )
а я от завтра до них в офіс на Виговського їду,бо майстер що підключав інтернет за розгалуження гроші взяв,а воно то безкоштовно(1грн.) Привикла людям вірити!!!
Я підключився до Волі 2 місяці тому (вже встиг змінити 4 провайдери до цього). Пакет 50 грн/місяць: 3 Гб в місяць + кабельне ТБ безкоштовно Якість інтернету дуже добра. Повністю задоволений послугами. Тому я купив модем, тому що дешевше купити раз, ніж платити щомісяця за нього.