Це м"яко кажучі не правда. А це схоже на чисту правду. Нажаль. славнозвісний літературний герой якось сказав таку річ "Всі глупощі і пакощі роляться з серьозним виразом обличча" (Цитата не точна, але аналогія хоч і дотична, але цілком точна). форуми для цього і існують.
Вот, очень неожиданное (для меня) толковние столь частьіх приездов Патриарха Кирилла в Украину. "Зеркало недели" - http://www.zn.ua/1000/1550/70161/
Ну "про рыло", вас лично и иже в обратно то не переубедить, по сему и спрашивать не стал (Кирилл приехал нас несчастных папуасов по новой колонизировать), хотелось бы узнать, кто же это "калашный ряд-VIP".:rolleyes:
чёй то вы путаетесь... если с рылом - согласны, то папуасы - это про тех, для кого рыло - лик? я понимаю вас. жара, травмы... политической борьбы... мысли путаются, злобища глаза застит... тут и не такую хрень напишешь.... "ты чегой то не в себе.... вон и прЫщик на губе... ой, растратишь ты здоровье в политической борьбе..." (с)
Вы бы для приличия, чем такие длинные посты строчить, посмотрели, где Сибирь, где жара, пожары и тд. "Ну ты папуас"(с) Да, кстати, с "колонизированными" вы согласны, не согласны только с "папуасами".)
Вряд ли, потому как ПАТРИАРХ УЕХАЛ! :rolleyes: Ну вы ему напишите, хоть он и не Санта-Клаус, потому как Санта-Клаус у цивилизованных европейцев, у прочих просто Дед Мороз.)
Ромку?Вы с ЛФ...раза четыре уходили на всех обиженный....:ireful: Мне проодолжить...или Вы сами успокоитесь?
Не вам судити і в казувати,звідки і куди я йду. На абіжених воду возять. А ви абідєлісь за свого ідола? По суті сказати нічого? Приходьте на львівський.
Ромчику!:ireful:Я Вам даже больше скажу..я не христианнин!!! Но не Вам..судить о действия Патриарха..... Он ...Вам не скасовывал цены на лики...сорри...:o
Генерал-патріарх ФСБ-РПЦ Гундяєв втік від радіації в Москві закордон Час публікації: Сьогодні о 15:28 Таємниче зникнення главпопа російської держцеркви, генерала-патріарха Гундяєва, він же ж — Міхайлов, з Москви, що задихається, привернуло увагу громадськості міста. За даними московських журналістів, сліди патріарха загубилися в аеропорту Нижнього Новгорода 2 серпня, а останній його виступ — «Патріарше звернення у зв'язку із стихійними лихами — посухою і масовими лісовими пожежами в Росії» — датоване 1 серпня. «Далі, в період розпалу лиха, коли в Москві в два з гаком рази підвищилася смертність, і стало неможливо дихати через 5-кратне перевищення гранично допустимої кількості чадного газу в повітрі, навколо патріаршого престолу повисло важке мовчання, яке з кожним днем все більш додавало у вазі», — вказують журналісти. Єдину непряму звісточку Гундяєв прислав з невідомого далека своїй пастві, що задихалася, — він переніс призначену на 10 серпня «архієрейську хиротонію» в генерали полковника ФСБ-РПЦ Аркадія Шатова «через важку екологічну обстановку». Відзначимо, що така «обстановка» панує зараз по всій Росії, і її уникнути можна, тільки виїхавши закордон. На накрадені гроші Гундяєв вже давно купив собі шале в горах Швейцарії.
а мне, в отличии от вас, шпаргалки не нужны. я и так помню где Сибирь. А в остальном то - что меняется про вас? Что, прыщик прошёл?