http://yusov.info/biography.php розкажіть, буль-ласка, більше про цього політика. бо мова про пана юсова йде, а хто це -- я не знаю.
Неоднозначно ставляться до всіх політиків, якщо вони ще живі)) Юсов за час своєї політичної карьєри побував багатьох партіях, дуже різних за ідеологією, і тому має репутацію перекати-поля.
даруйте, але це не є "перебігання". перебіганням можна вважати тарасіка чорновіла, "міграція" з бюту в пру, з пру в нунс. куп, пора, яблуківці -- це все правоцентристські партії і не більше. принаймні у них є якась ідеологія, на відміну від пру та бюту.
У вас терминология организации Дозор и Гриши Кваснюка. Вероятно, слишком много смотрите АТВ. А что касается любви-нелюбви, то все индивидуально: я например, не могу сказать, что люблю всех женщин, но к отдельным представителям женского племени отношусь с глубокой симпатией
а "бродський" це взагалі не партія... під вибори майже всі партії стають однаковісінькими, усі центристи, усі за народ, усі хочуть всім добра тощо, відрізняються тільки керівниками. чи не єдиними вийнятками є "[STRIKE]у[/STRIKE]родіна", пспу та пру -- бо антиукраїнські та локальні. тому кар’єра пана юсова нічим не відрізняється від кар’єри багатьох політиків. криворучко (ви ж звичайно знаєте, хто це) подався до нру, [STRIKE]шекіль[/STRIKE] шкіль до бюту, вітович до "здупинуль", [STRIKE]корчагін[/STRIKE] корчинський до кучми...