Ющенко все ж лайно ?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 13 чер 2011.

1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    Согласна с Вами. У меня есть очень отрицательный опыт обшения с Натальей. Особенно после местных выборов разочарование полное. Она не лидер и даже не менеджер - поговорить покрасоваться - это ее.
    [/OFFTOP]

2. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[OFFTOP]Была бы дурой...миллонные состояния не сколотила бы...даже под началом патроната своего братца....
    Так и ЮВТ...то же самое....[/OFFTOP]

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Господин Мокбо. Я хачу вас поросить не приписывать мне то, чего в моих постах нет. Я говорила, что Королевская дура? Нет, конечно.
    Надеюсь, вредь вы будете внимательнее. Такие "ошибки", как мне кажется, недопустимы в виртуальном общении. Я же не могу сразу отреагировать на такие неточности - на форум захожу по возможности, не часто. Спасибо за понимание.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так от чому досі тримають старого генпрокурора! :)))
    Невже Юра народить позитивний результат від своєї "підозги"?
    ;)

Генеральна прокуратура підтверджує, що екс-президента Віктора Ющенка підозрюють у розтраті майна на загальну суму 540 мільйонів гривень.

"У ході цього розслідування було складене письмове повідомлення про підозру, де вказано, що Ющенко, діючи за попередньою змовою з групою осіб шляхом зловживання своїм службовим становищем, заволодів державним майном – комплексом будівель та споруд урочища Межигір’я та будинком у селі Нові Петрівці, земельними ділянками, на яких він розташований. І все це загальною вартістю 540 мільйонів гривень. Все це кваліфікується за ч.5 ст.191 ККУ", - сказала Сарган.

а де твій аватар? :)