Це що, порада найманим працівникам, не розповідати кому треба про порушення законодавства з праці що до них ? )
А то,як посварилтсь Іван Іванович з Іваном Никифоровичем за лужки,а Ющ з " хитрожопою" за шлях до Незалежної України! Портупеи как одели...так и сразу потупели!(с)
Ющ сделал больше для Украины чем два попередних идиота. Единственный прокол это Жулька. Вот кстати голосовалка на ХФ: Результаты опроса: Вы - волшебник. Вернули бы вы Ющенко, вместо Януковича? да 173 51.18% нет 144 42.60% не знаю 21 6.21%
Нестримне бажання зробити бандюковича президентом, аби не Тимошенко - хіба це не зрада усіх українців, що налаштовані національно, ліберально, на Європу ?
вот тут согласен. хотя, если принять во внимание его поддержку Януковича, пусть и пассивную, то уже все не так однозначно.
Зрадив він її та ще й здорово! А почав з того, що всупереч Майдану підписав зміни до Конституції. А далі ... навіть голодомор своїм невіглаством запачкав. Як кажуть, дай дурню волю, то він і лоба розіб'є перед іконою. ЮЩЕНКО СВОЇМ НЕВІГЛАСТВОМ ПРИВІВ БАНДЮКІВ ДО ВЛАДИ. Я особисто його попереджав про це в березні 2006 року.
Все в этом мире относительно. По крайней мере он дал Украине больше чем Крвчук,Кучма и Жуля вместе взятые.
Красивые слова .. и только, нельзя женщину к власти допускать , иначе все мужчины начнут работать , может быть Я знаю, я злая
Юля не была президентом. И если рассуждать в Вашей системе координат, то Юля сделала Ющенко... Следовательно... .