Ющенко - ТАК?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Olivi@, 20 січ 2009.

1. ostrov_Singarella

ostrov_Singarella Well-Known Member

"Ганьба", правильно буде.

Закрите дело і амністія це різні речі. Чи не так? Давайте тоді уточнювати що там.

2. ostrov_Singarella

Я оцінюю його діяльність як Президента, а не озираюсь на політичну рекламу.

3. ostrov_Singarella

"Во-первых, ты и не спрашивал. А во-вторых нет абсолютно хорошего и абсолютно плохого. Всё - относительно. Я могу привести примеры, что считаю хорошего сделал и Президент и ПМ и даже глава ПР. Не факт, что вы это тоже оцените, как хорошее."

Підтримую.

4. скорпион

скорпион Well-Known Member

Поподробней можно? Перечисление полномочий я уже видел..(а вы сами их читали?) Вы ведь защищаете....
    А что поддерживаете? Газвать что-то конкретное сможете?

5. ostrov_Singarella

Тема Голодомора була правильно піднята Президентом. тим паче, що кругла річниця. Інша справа. що як Ви правильно пишете сійо було спаплюжено. А саме - отримує, для прикладу нач. упр. культури нібудь-якого міста , області Указ - що бум дєлать? Ну... Так-с, організувати дєманстрацію "за атгул", конкурс на тєму, пару лєкцій. В відповідному виконанні. Маємо - фарс. Що є гидко, і за що бажано бити обличчя.:ireful:
    Плюс, як Ви правильно знвоу ж, зауважили інформаціна війна. Ким? Думаю ясно. Для чого? По-перше українці (тут маєтсья нау вазі народ, а не національність, я в загалі вважаю національність пережитком) ні в якому разі не мають себе відділяти від братнього народу!!! По-друге не дуже гарно згадувати, що радянська влада улаштувала геноцид. А заодно і плюнемо в бік Ющенка, який наважився не йти по стільчик для Президента сусідньої Держави, як в анекдоті:o, простіше кажучи, не дуже озираєтсья на "Що скажуть в Москві?". Можливо ще якісь цілі були, не знаю...

Пам'ятник. А Ви, що "в зв'язку з скрутним матеріальним становищем" не опікуєтесь могилами предків? Це те ж саме, просто в масштабіх Держави. І потім, може досить скиглити про "скрутне матеріальне становище", це до речі, Вам, Скорпіон, про "не вилазили"? Особливо огидна така розхожа побутова сцена: сидить за робочим столом с теплі-добрі, жре бутерброд жирненько намазаний чимось добреньким і кидає хразу: "Та!, що той прищавий з своїм Голодомором носиться?!!! От зараз Голодомор!!!". Тут руикконкретно чешуться.

6. ostrov_Singarella

Да, Ющенко мій Президент! А Ви "и не вилазьте", як самі написали.
    Ющенко піарився? Але піар передбачає політичні бонуси, а Ви ж самі стверджуєте, що це не схвалюєте! Тобто він бонуси не сшиб, а втратив. В чому піар?

7. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Так в том-то и дело, что НЕ НА ЧУЖОМ. Чужим его участники информационной войны оъявили.

8. ostrov_Singarella

Ми граємо в "Я не розумію!"?;)
    Пояснюю повільно, "прошу учесть, шо два раза нє повторяю"(с):
    Підтримую думку Ніко про те, що не можливо однозначно оцінити дії влади, в даному випадку Президента, особливо, що стосуєтьс явнутрішньої політики, оскільки, що гарно одним, те погано іншим, оскільки в Державі відбуваються процеси, учасники яких є громадянами однієї Держави. Тобто Президент не може задовільнити всіх. Для прикладу - що повинен зробити Кабінет Міністрів для покращенян життя народу - підняти чи знизити ціни на зерно?

9. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

Моё личное мнение в отношении Ющенко заключается в том, что он сам не ожидал такого поворота событий на Майдане и морально не был готов и к реформам, и к тому, что обещал.... Он мыслил старыми категориями....
    Во время и после Майдана Украина имела огромную популярность в Европе и не только.... Дальнейшие события привели к тому что Украина, не без помощи Ющенко, всё это растеряла, увы....:scratch_one-s_head:

10. ostrov_Singarella

Моя особиста думка щодо Ющенка полягає в тому, що я для розуміння процесу набираюсь нахабності уявити себе на його місці:o. Значить, Помаранчева революція відшуміла, інагурація теж, перший робочий день. І колия починаю продумувати, ЩО ТРЕБА ЗРОБИТИ я натикаюсь на те, ЯК ВОНО БУДЕ ВПРОВАДЖЕНЕ в життя. І чомусь виходить картина та, що ми маємо зараз.:))

11. скорпион

Девушка, правила хорошего тона гласят - "не хочешь разговаривать с человеком - не разговаривай". К островным горцам сие относится даже более чем. Маленький ликбез.
    По теме - лучше уж не пытайтесь сразу "бити обличча", попытайтесь разобраться - памятник был основан на те деньги, кои не выплатили из бюджета на помощь постадавшим в ЗУ, пенсиям и т.д. Т.е. из МОЕГО кармана. Более того в памятник пошла часть денег, которые наши сограждане здавали в фонд создания детской больницы, который основала Е. Ющенко. И не тыкайте мне могилой предков и бутербродом - яэто мои деньги, а он использует деньги БЮДЖЕТНЫЕ - неужели не чуствуете разницу. На одной чаше весов - люди без крова, пенсионеры с маленькой пенсией, детская больница и т.д., а на другой - памятник за 750 млн.
    У Вас много эмоций, но мало мысли:pardon:. Думайте....

12. скорпион

Именно, что на чужом, т.к. так пиарится и наживаться на горе можно только чужом.

13. ostrov_Singarella

Емоції з9явлюються коли чуєш думки, вді яких волосся стає дибки.
    Щодо грошей - так він і потратив БЮДЖЕТНИЄ гроші на могили НАШИХ СПІВГРОМАДЯН, так само як Ви СВОЇ на могилиСВОЇХ предків. Що логічно. Аби він своїм родичам пам'ятник поставив - було бпро що говорити.

14. ostrov_Singarella

Ви не відповіли в чому піар?

15. ostrov_NIKO

А, кстати, да. Как и Премьер Тимошенко и лидер "оппозиции" Янукович. А Ваши - кто, скажете?

16. скорпион

Простите, но выделенное слово вы употребили не верно. Памятник и могила вещи уж очень разные. Еще раз повторюсь - могилы моих предков - на мои деньги, памятник же на 750 млн из бюджета - тоже на мои деньги. Вы зарплату получаете? Финотчет по з/п видели? Знаете сколько налогов идет в казну? А пошлины нынче какие? А пенсию у Вас в семье кто-то получает? А на ЗУ кто-то пострадал? А представляете какую сумму с 750 млн можно украсть?

17. скорпион

В чем пиар Хуфу в строительстве пирамид понимаете? Объяснить?
    Ваши испльзованно в контексте поддержки и одобрямса.

18. ostrov_NIKO

нет, ибо есть трезвый взгляд на вещи и желание делать для страны то, что от меня лично зависит; нет желания хулить в одну дудку с участниками информационной войны против Украины.

19. скорпион

Любопытно - хулят в основном украинцыи не Украину, а млявого президента. А получается выделенное? Интересно...:scratch_one-s_head:

20. Эрик Р. Бучер

Эрик Р. Бучер Well-Known Member

Это хорошо. Хулишь этого президента - дуешь в дудку "с участниками информационной войны против Украины".
    Что-то напоминает из недавнего прошлого...
    Ещё можно спросить, кто на чью мельницу воду льёт. Вполне в духе. И в букве.

а де твій аватар? :)