Ющенко – не прощаемся

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мені абсолютно до лампочки що там малюють у ваших капищах сатанизму під назвою "церква", бо вони мене цікавлять не більше ніж музеї старожитностей або картинні галереї, з тією різницею, що в музеях і галереях гіди значно зрозуміліші та професійніші ніж попи в своїх "храмах" (для приколу послухайте проповідь московського попа - гарантія що не зрозумієте жодного слова із його скроговорки яку він тараторить собі під ніс). в церків можна дивитиьс красиві ікони і розписи, але за умов щоб попи мовчали. ікони і розписи здебільшого дійсно красиві я витвір митецтва невідомих художників.

2. Tan To

Tan To сын империи

Было бы до лампочки, не постили бы свои твердые отходы, а вы еще больший ***** чем я думал.:sad:

3. ГРАНД

І це мені байдуже. Тому що я сумніваюсь в Вашій здатності думати взагалі. Ну хіба що на рівні прапорщика.

4. Tan To

Tan To сын империи

Ну ваш то мыслительный процесс, заключается в том, что бы постить чужие мысли и чужое мнение, а прапорщиков вы не трогайте, иные понимают в военном деле побольше, чем вы, не говоря уже о боевом опыте. Пустышка, хм.

5. ГРАНД

Ви у військовій справі не знаєте абсолютно нічого. Як що не вважати Ваші знання як підмітати плац чи гучно гавкати на переляканих 18річних дітей за віськову науку.
    ви хоч і служили десь в танковій частині, але танк бачили лише на картинках. Із чого я роблю висновок що Ви брехливий пустозвон. А моя "пустишка " в рота вам не поміститься (це не те про що Ви подумали).
    п.с. Ваш затяти й захист прапорщинків переконливо доводить що ВИ таки прапор. Та воно і видно.

6. Tan To

Tan To сын империи

Судя по вашим прибауткам и фантазиям, вы еще и гей, старый, выживший из ума гей...это забавно.:))

7. ГРАНД

Ви занадто мал і глуп....... (Чергова прибаутка);)

8. Tan To

Tan To сын империи

Зато вы, судя по вашим наклонностям и апеллируя ко второй части поговорки насмотрелись...:)) не надо так отчаиваться, разместите ваше "моя "пустишка " в рота вам не поміститься" (с) на соответствующем сайте и возможно кто нибудь отзовется....например Юрко Нотоцо.:))

9. ГРАНД

Ви відізвались, і цього цілком достатньо.
    До речі тему збоченого сексу, зачепили саме Ви. І тут же починаєте скиглить, а прислів"я "за що боролись на те і напоролись" не врахували.
    Так буває коли маєте маленький за розміром мозок (стандарт прапорщика) , юний вік, язика без кісток і абсолютну нездатність рзбиратись в людях. Хоча останній пункт цілком виправдовує молодість.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Уже тут...чьо там ждать!
    _______

Ви надто замалий і глупий...
    Й "моя пустишка" Вам у рота не вліза!
    Але це Hам,скажу я Вам,до-дупи!...
    Від цього не появиться сльоза!
    ;)

(Юрко НОТОЦО для Таn Тo)

11. ГРАНД

12. Tan To

Tan To сын империи

Да не комплексуйте маааальчишки:)) в просвещенной и любимой вами Европе даже министр в однополый брак вступил, вам ли, "соратникам" от Европы отставать. Кстати, теперь понятно чем стишок ГРАНДу понравился...размерами.:))
    P.S. "тему збоченого сексу, зачепили саме Ви." (с) и поэтому вы мне написали "моя "пустишка " в рота вам не поміститься" (с), мало того, что у вас латентная ***** вы еще с Юрко и хвастуны. Ну не буду вам мешать "пустышками" мерятся....:))

13. Tan To

Tan To сын империи

Касательно вас, в сортах дерьма не разбираюсь.:rolleyes:

14. ГРАНД

15. ГРАНД

:))

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну слава Богу один заспокоївся...Ще б Путін заспоко1всяа з Україною.І усьо...можна починати будувати Другу Республ1ку!:preved:

17. Tan To

Tan To сын империи

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що, ідея з кремлівським "4-им Римом" зникла?

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вже четвертий?!!о_О

Якась Санта-Барбара...

20. ГРАНД

Ай да Віктор андрійович! Ай да сукін син. :yahoo: Знав кого просувати на посаду тимчасового президента!!! Знав кого не жалко буде схарчити розярьонному натовпу!!!:)) Ай да молодець!!!:good:

а де твій аватар? :)