Ющенко – не прощаемся

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не прикидайтесь шлангом. янукович чудово розуміє кому він винен п"ятки цілувати. І як бачим він таки цілує. я не хочу сказати що це погано , чи добре. але воно так і є.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

до речі, сподіваюся, що Ви знаєте, що процитували українську приказку :rolleyes: :empathy:
    ужос, рускаязичьниє вимирали при Ющенкові мільярдами! о_О

а Ви часто буваєте в Гондурасі, що так добре орієнтуєтеся в економічній ситуації тієї країни?
    чи просто берете приклад зі свого кумира: "нах...іба, Гонд...урас" :rolleyes:

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Юморочек....
    И после подобных высказываний вы считаете себя патриотом своего государства?
    Да вас даже нормальным адекватным человеком назвать нельзя.

4. duncan

шановна пані Оленка, а коли я стверджував, що є "патріотом держави" чи (зауваження щодо Ваших попередніх інсинуацій), що є симпатиком "помаранчевих" вцілому, та Ющенка, як головного "помаранча", зокрема? :scratch_one-s_head:

щодо адекватності
    я ж не поливаю Вашого коханого Януковича брудом, тим паче - не поклав його на аватарку ;) :rolleyes:

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ви лучше совєтуйта далєє Януковичу,как положеніє спасать...
    а не халамана українцям закручуйте (халамана закручувать,це дурь нести,по-вашому)
    А майтки,то...то по-галицьки є ті труси жіночі,в які Ви пісять будете,коли бувший керівник СБУ стане Президентом України,по волі народу ,а не по-волі Москви! Починайте пакуватись!:))

6. Змейка

Змейка Well-Known Member

Cпасибо, что подтвердили моё предположение, что Вы - не патриот и родину свою не любите.

7. Змейка

Змейка Well-Known Member

Красавчик!
    Не знаю, как в Галичине, а у нас в трусы не принято.....

8. Luna

Luna Guest

да ладно, зачем на Ваши трусы кому-то посягать - своих нет что ли?)) И вот оно Вам надо, отслеживать кто и что в трусы...да оставьте Вы уж генитальный вопрос, стыдобище:))
    Мда...
    Ну никак не могу отследить и оценить глубину Ваших выводов...Очевидный сарказм Скарамуша ставить в упрек нелепо. Он прав.

:good: Браво!))

Только Галичина тут ни при чем. Юрко там ОДИН. Такой))

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Во всём должна быть мера.
    Шутить по поводу вымирания народа, тем более собственного, как минимум пошло.
    Ну это я так считаю.

10. Юрко НОТОЦО

Спасібочки...Красавчік!Це Наливайченку треба передати!
    А я хлопець зі Самбора,
    татко вмер,а мамця хора...
    Гулєю,співаю,як холєра!
    (коломийка)
    Це добре,що вже московскіє красавіци в труси не той...Європа ж...вже почті у Садового кольца...зі сторони Кремля!
    Добре...влюбляйтеся в Наливайченка,не так боляче битиме!:))

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Он ещё и дерётся?о_О

12. kertis

kertis миється в бані

С каких пор совки и забыченные малоросы, есть "собственный народ" галичанина (читай жыдобендерофца)? :rolleyes:
    Да пусть вымирают, мать их так.

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ну очень остроумно!:sad:

14. kertis

kertis миється в бані

:yes:

15. duncan

ростіть велика! :rose:
    в УПЦ МП також не ходжу і свічки "за здравіє Януковича" також не ставлю :rolleyes:
    а Ви?

16. Юрко НОТОЦО

Янукович у Нью-Йорку виступав перед порожніми кріслами
    Це – фотографії з виступу Віктора Януковича на генеральній асамблеї ООН в Нью-Йорку.
    Сесійна зала порожня на 70-80%.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4c9ccd8f4a27c/

17. Tan To

Tan To сын империи

Ющенко с семейством изобразили в храме рядом с Богородицей

«Ющенко с женой и младшим сыном символизируют украинскую семью, святое семейство», — сказал настоятель церкви отец Василий Говгера.
    На сводах греко-католической церкви архистратига Михаила в селе Верин подо Львовом изобразили экс-президента Виктора Ющенко с женой Катериной и сыном Тарасом по правую руку от Богородицы.
    По словам художника Николая Гаврылива, в церквях всегда было принято изображать не только святых, но и, например, гетманов или основателей церкви. «Ющенко с женой и младшим сыном символизируют украинскую семью, святое семейство, — объясняет появление экс-президента настоятель церкви, отец Василий Говгера. — Ющенко — лучший президент, который был у Украины. Если Янукович будет таким или лучше, то и для него место под куполом найдется». По соседству с Ющенко «поместили» вояк УПА, пап римских (Бенедикта XVI и Иоанна Павла II), митрополита УГКЦ Андрея Шептицкого, теперешнего главу грекокатоликов Любомира Гузара и местных епископов.
    Селяне в целом довольны росписями церкви. «То, что Ющенко нарисовали, это правильно. Вон в Донецке, слышал, Януковича когда-то изобразили на иконе. Так что, им можно, а нам нет?» — рассуждает селянин Василий. Но есть и другое мнение. «В церкви должны быть лики святых, а Ющенко не оправдал надежд, хотя люди в него верили», — говорит баба Ганя.
    http://www.segodnya.ua/news/14176486.html

18. Tan To

Tan To сын империи

И эти люди Путина стебали...:))

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не просто стебали, а ще і ви................ Між іншим, як що вже сказали "А" то кажіть і "Б". Тобто кажіть те про що власне йшлось в сюжеті, де художником та настоятелем цієї СІЛЬСЬКОЇ церкви було сказано, що цей малюнок далеко не ікона, і те що згодом вони планують домлювати тудиі Вашого януковича, але за умов як що він щось корисне зробить для України. Саме для УКРАЇНИ, а не для іншої держави , чи навіть для декількоХ (не українських) сімей із донбасу.
    Стосовно Ющенка. Так от Ющенка намалювали коли він вже не президент і майже забутий плебеями- совками яких намагався марно зробити вільними. А Вашого Путіна обціловує сектантська московська церква навпаки за те що він є влада, і за те що він московське бидло швидко загнав в стійло. Як кажуть в Одесі, відчуйте різницю. Принаймні спробуйте.
    Я як безжальний критик будь-якої церкви взагалі тему релігії на шпальти видань та телебачення не виносив, хоча б тому, що релігія є справою інтимною і особистою для кожної людини.

20. Tan To

Tan To сын империи

Ну если вы пытаетесь и это не сколько объяснить, сколько оправдать, нет даже не оправдать, а типа "ну и что такого?"...ну вы в курсе.

а де твій аватар? :)