Ющенко – не прощаемся

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2010.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

И это после 2318 сообщений на форуме?о_О

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

Значит я уже свой, буржуинский? :) :))

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Наливайченко сложил полномочия и вышел их НУ.

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

А кто это?
    Тема то вроде про Ющенко?

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://ua.korrespondent.net/worldab...spravi-timoshenko-perevodyatsya-na-yushchenka

Дійсно, досить близькі до Ющенка особи - зараз на службі в іншого гаранта...

6. ELiKA

Это как раз та тема чисто для граждан Украины. :rose:
    Наливайченко - руководитель партии Ющенко "Наша Украина". В НУ Ющенко - почетный лидер.

7. ELiKA

Тожк мне - открыли Америку господа эксперты :rolleyes:
    С третьего тура выборов президента уже ВСЕ было ясно. И на Острове об этом писали пересини громадяны, а не эксперты.

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну, особ особо приближенных к принцессе, в свое время, у ног нынешнего харанта еще больше.:)

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну тады общайтесь, уважаемые граждане Украины :))

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

11. Усі ми свого часу ходили до школи. Може хтось і зараз ходить. Скажіть, багато з нас любили вчителів? Тих, хто вчив нас уму-розуму, якого ми тоді не потребували принципово. Ну може хтось і потребував, але тих була явна меншість. Головне нам треба було (знаю по собі) погуляти, пограти у футбол, розважитися з друзями, музика і т. д. Нафіга нам були потрібні вчителі із їхніми повчаннями та моралізаторством? Але тільки зараз ми розуміємо, що без них ми не стали б тими ким ми є зараз. Ні, звичайно, є серед нас такі дупоголові, що не піддалися їхнім камланням і навчанням, та зараз не маючи проблем в житті є первокласними негідниками. Але не про них мова. Не будь вчителів, не було б нас, розумних, освічених, достойних людей. Коротше, Ющенко це вчитель. А ми ті ж самі учні, що мають дослухатися до нього і перемагати в собі бажання не вивчити урок, прогуляти заняття в надії, що воно само якось буде без нас, що прийде хтось, хто покладе нам прекрасне майбуття на блюдці з голубою кайомочкою і ми далі залишаючись неуками, будемо жерти з того блюдечка...
    ЗІ Тут є цікава статейка. Раджу почитати. http://h.ua/story/340712/

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

Я плакалЬ.А почему не Далай-лама?

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

є хороші педагоги, називають їх -- "від Бога", а є маніпулятори
    ющенко -- не з перших

14. Сказав двієчник. :))
    ЗІ На "прощальній" прес-конференціі 16 лютого 2010 року на питання про те, до чого призведе президентство Януковича, Віктор Ющенко відповів анекдотом:
    "Красива молода жінка спить і їй сниться сон, що вона начебто йде з роботи і за нею прив’язався красивий чоловік. І так начебто переслідує її. Вона повертає ліворуч у провулок – він за нею, вона праворуч – він за нею, вона починає бігти до свого будинку – він за нею біжить. Вона забігає в під’їзд, піднімається на третій поверх, дістає ключ, вставляє в двері, тільки хотіла відкрити, він ззаду бере її за плечі і повертає обличчям до себе. Вона його питає: «Молодий чоловіче, а що ви далі зі мною будете робити?» А він каже: «Не знаю, це ж ваш сон». Так приблизно й тут. Чого сподіватися? Це ваш сон. Це у ваших руках було".

15. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

есть как минимум два варианта:
    1. уйти в монастырь и всю оставшуюся жизнь каяться за совершённые ошибки.
    2. не забывая про ошибки - принять меры к устранению их последствий...

16. Пане Ворчун, гляньте навкруги... Все бачите?.. А тепер скажіть, Ви особисто вірите в то, що в усьому цьому винен особисто Ющенко?
    А може в цьому винна і Тимошенко? Про Янука я взагалі мовчу - він є прекрасним доказом того, що який народ, такі і політики. А може в цьому винен і парламент? Інші наші перші політики? А може і народ щось не те робив весь цей час?
    ЗІ А про помилки, так вони є у кожного.
    І знову ж таки, у теперішньому становищі винні усі, а не один Ющенко, як того хочуть преподнести деякі політичні сили, тому і помилки виправляти усім нам, усьому суспільству.

17. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Не уверен, что всё, но вижу многое.
    Да, ни Ющенко, ни Тимошенко, ни Янукович лично во всё - не виноваты.
    Скорее виноваты МЫ (и я в т.ч.) что так или иначе дали им возможность безнаказно творить то, что они сотворили.

С другой стороны - кому много дано, с того и спрос - больше.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Березень 2006 року. Я пікетую Секретаріат Ющенка. На одному з плакатів - "Ющенко і Ко, ви своїм невіглаством самі приведете до влади бандюків", на другому - "Українська влада - гонору на "Мерседеса", розуму на "Запорожця". підходить Ющенко з двома охоронцями та запитує відносно першого плаката - "Що ви за дурню написали?" Не буду описувати ще раз цей діалог десь хвилин на 40, просто констатую, що в кінці літа він привів до влади Яника і Ко.
    Висновок - Ющенко зробив зла Україні більше ніж Яник з Путіним разом - він відібрав ВІРУ й НАДІЮ в народу.

19. ELiKA

Партии регионов приказано рассчитатья по долгам «Нашей Украины»
    http://uainfo.censor.net.ua/news/16...no-rasschitatya-po-dolgam-nashey-ukrainy.html

20. Скільки ж можна одне й те ж... "Він привів"? А часом не народ України привів?

ЗІ Вибачте, а на фото саме той інцидент?

а де твій аватар? :)