Ющенко – не прощаемся

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я би трішки поправив Вас друже. Путін , а вірніше його зграя дещо модернізували таке пняття як український БУРЖУАЗНИЙ націоналізм. І тепер він у них зветься ПЕЧЕРНИЙ. Така ось трансформація і модернізація. Але як назвати такі яскраві откровення на весь світ :
    http://www.youtube.com/watch?v=Cxu7oK0cG-I
    о_Оо_Оо_О
    Наприклад від Ющенка такого не чув ніхто. Бо спражній націоналіст це стан душі, а не реклямна акція.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

3. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

против часовой стрелки

4. Dr.Dick

5. ГРАНД

6. ГРАНД

За великим рахунком бидло це Ви. Вибачте, але все ж таки Ви.

[MOD: нарушение Правил Форума 10 баллов
    2.1. Использование лексикона, унижающего достоинство собеседников, коверканье его ника, а так же мат (в том числе завуалированный), переход на личности, хамство и грубость – неприемлемы в нашем уважаемом обществе.]

7. olegp

olegp миється в бані

Лера- перерожденка, становится на сторону Лингвототалитарных режимов, типа укрорежима
    а ведь была некогда весьма прогрессивна с ее ДС

8. Dr.Dick

9. Dr.Dick

Гранд-быдло это вы, причем старое, вонючее и заплесневевшее.

2.1. Использование лексикона, унижающего достоинство собеседников, коверканье его ника, а так же мат (в том числе завуалированный), переход на личности, хамство и грубость – неприемлемы в нашем уважаемом обществе.]

10. Юрко НОТОЦО

Мурло рукоша-вольфганське поперло...І шо далі?

11. ГРАНД

Не нервуйте так активно.Ваша істерика є проявом слабкості. Чому я безмірно рад.

12. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Угу,вот только надо учитывать,что судьба выборов да и вообще Украины ей глубоко до лампочки.Всю эту ситуацию она рассматривает,комментирует,даёт рекомендации о предпочтительной кандидатуре будущего президента,только в ракурсе "максимально нагадить России".
    Более того , если ей покажется,что для свержения нынешней власти в Кремле необходимо перебить всех украинцев , она это сделает не задумываясь.Что русские,что украинцы - все лишь пешки для неё , расходный материал

13. De Foe

De Foe Well-Known Member

Все довольны и счастливы? Кто не добрал баллов до бана, прошу обращаться.
    Остальных - милости прошу ДОБРОЖЕЛАТЕЛЬНО общаться. БЕЗ переходов на личности.

____________________________________________________________________________

Всі задоволені та щасливі? Хто не добрав балів до бана, прошу звертатися.
    Усіх інших - ласкаво прошу ДОБРОЗИЧЛИВО спілкуватися. БЕЗ особистих образ.

14. Юрко НОТОЦО

Дякую за справедливі вимоги,і Ющенку дякую за подібне...та і Всім!
    Ми,Українці,Нарід добрий!І не дамо себе зобідити Нікому!
    А такі були,і ще залишились.То зважайте на Це,і не зобіжайте Нікого і Ніколи.
    Так Господь Велить!

Президент Украины Виктор Ющенко присвоил звание Героя Украины лидеру ОУН Степану Бандере.
    Об этом Ющенко сообщил в ходе торжеств, посвященных Дню соборности Украины.
    Ющенко подчеркнул, что это высокое звание, согласно его указу, присвоено Бандере за "отстаивание национальной идеи и борьбу за независимое украинское государство".
    :rose:
    http://korrespondent.net/video/ukraine/1038888

15. Dr.Dick

Юрчику!Ну оно вам надо?

16. Юрко НОТОЦО

Дохторе! Я ж просив по-темі,коли до мене...а до Вас від мене це було як нагадування,не користуватись мурло-текстом,яким користувалися Вами шановані друзі...Тут головне
    прошу ДОБРОЖЕЛАТЕЛЬНО общаться...
    і по відношенню до Ющенка,Бандери,українця рядового,i росіянина простого...А вас понесло...Я Вам не вчитель,а тому краще по-ділу,по-темі...шоб в вас не виникало,нібито Це Все про Вас.
    Забагато честі,шановний хочете!
    Простіше якось ...:preved:

17. Юрко НОТОЦО

По темі:

Президент Віктор Ющенко може ще довго виконувати обов'язки президента
    через судові суперечки Віктора Януковича і Юлії Тимошенко щодо перемоги на виборах.
    Таку думку в ефірі 5 каналу висловив представник "Нашої України" Роман Безсмертний.
    "Сьогодні важко прогнозувати цей період. Але жадоба влади обох кандидатів настільки велика, що вони можуть використати недосконалості виборчого законодавства, параліч судової системи, щоби виборчі перегони перетворити в безкінечний судовий процес, потім блокувати роботу ЦВК", - припустив Безсмертний.
    "І весь цей час Віктор Андрійович буде змушений виконувати обов'язки президента", - зауважив він.
    http://www.pravda.com.ua/news/4b59f9d2a7345/

18. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Я думаю правду казав Роман Петрович!!!!:good::good::good:
    Дал отмашку!Воруй!Есть еще время!!!:))

19. bayard

bayard Дуже важлива персона

А по-моему лучше просто уйти.
    вовремя ушедший тренер.....

20. Юрко НОТОЦО

Ось тому й будуть ті "судєбні розбіратєльства",що красти у народу нічого,а своє вони (два кандидати) не хочуть втратити...Якщо хтось з них переможе в судах,(а я глибоко сумніваюся!),то Це і буде Супер Стиллер!
    Не той злодій хто вкрав,а Той,Хто у Злодія викрав ...або в суді(якщо?) виграв!:preved:

а де твій аватар? :)