Ющенко даст Бандере звание Героя Украины 1 января 2010 года

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 23 гру 2009.

?

Кто для вас С. Бандера?

1. Герой Украины

48,4%
  2. "Региональный" герой

6,5%
  3. Простой лидер одной из организаций

12,9%
  4. Не герой

16,1%
  5. Обычный политик, со своими ошибками и недостатками

6,5%
  6. Воздержусь

9,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. kertis

kertis миється в бані

Я должен это увидеть... в идеале на уроке истории сяду на задней парте шоб диятям не мешать) Такое возможно?:o

2. Luna

Luna Guest

Да.

3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так Амосов и являлся Героем Соц.Труда. Погугли.

4. kertis

kertis миється в бані

Стукач жалкий :rolleyes:

Я предупреждала. С любовью, Луна.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Абсолютно вірно!
    П.Луно...Може Ви і не знаєте,а Степанич також пише вірші,подібні до моїх з Вашими...Нехай скалатає шось Памяті Героя України Стефана Бандери!
    Степаничy,ну...:preved:

6. Luna

Luna Guest

:o Та Ви мої зі своїми поруч навіть не ставте - то я експромтом у відповідь на Ваше професійне. А Степанич може й пише, та я не бачила в нього узагальнень про юрків;)

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пані Луно,ну пані Луно...Я ніякий не поет,тим паче професійний.Я професійний музикант і хлопський фільозоф...;)
    А,що до пана Степанича,то так: Давайте,Степанич...давайте своє узагальнююче про юрків,вуйків з УПА, дядьків з машингверами...як того Дама з Аркадіії просить!
    Буде рада дама,і хлопи навкруг,бо що курка ряба,то не є пєтух!:))

8. Luna

Luna Guest

При всій моїй повазі, але тема не про поета і навіть не про фільозофа:) Тому на поетичні змагання треба, мабуть, в інший розділ. Чи можна в цьому окрему тему політичної поезії відкрити.
    Дама живе не в Аркадії і простить:)

9. Коловрат

Коловрат Well-Known Member

10. olegp

olegp миється в бані

11. Коловрат

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Конечно. Психотип один.
    Да. Я и написал:

13. Коловрат

14. Tan To

Tan To сын империи

+100, лучшей иллюстрации деятельности "Бандера со товарищи" и придумать нельзя, пришли, постреляли, повесили, если нет партбилета, не важно, был бы человек - причина найдется и в лес до следующего раза. :)) Романтика борьбы за незалэжность, а словаааа
    "Чего то там про штурмгэвэры
    Открывай паскуда двэры" - волшебно, небось Юрко Нотосо слова сочинил;):))

15. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Перечисление. Немецкий ручной пулемет - Maschinengewehr, потом штурмовая винтовка - Sturmgewehr.
    Романтика в стиле Робин Гуда, одно слово.

16. Предлагаю в РФ переименовать СК "СПАРТАК" в СК "БЕРИЯ":))
    Методы НКВД не отличались от методов ГЕСТАПО.
    НЮРНБЕРГ и ГААГА не последние суды...

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://gulag.ipvnews.org/ подивіться тут. Це робила влада. А що робили партизани чи регулярні війська - то взагалі на гаагський трибунал тягне. Зверніть увагу на розмах дійства. Оптом нищили. Є звичайно ж і на Ютубі,http://www.youtube.com/results?search_query=Публичные казни в СССР&search_type=&aq=f але для просмотру заблоковано. І страта військового зрадника покажеться невинною витівкою.

18. Tan To

Tan To сын империи

Первая ваша ссылка, к сожалению, у меня не открылась, а что касается казней предателей, то по вашему их нужно было не казнить, а доп. паек выдавать? Хотя кого я спрашиваю....

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не дивно. Я думаю не відкрилась, тому, що в Росії у Вас сайт ГУЛАГ заборонений. Це щоб Ви не знали як воно було. Там хроніка із архівів НКВД. Масові страти в присутності великого скупчення населення. Спробуйте ще разок

http://gulag.ipvnews.org/

20. Forpost

Forpost Стоїк

...настоящих буйных мало! Вот и нету вожаков...(с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)