Йому було б 58 років.

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Мих, 5 бер 2007.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ьільки тут не про Івасюка, а про Білозора...
    Щодо нього - трохи уточню Тиму. Була сварка. Можливо, навіть пяна сварка. На грунті того, хто має голосніше грати - чи Білозір під гітару свої пісні під час святкування день народження, чи менти в цивільному - блатняк.
    А от "пяної бійки" не було. Було побиття молодими здоровими тренованими бугаями немолодого інтелігента.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну, і до чого тут КДБ? До чого убили за те, що співав українською? А якби причепилися "дай закурить" або "чого такий патлатий"7 Про мову там взагалі не йшлося. П"яні отморозки вбили людину (Білозіра, я так розумію, а не Івасюка). До речі, Ви впевнені, що то були "расєйськіє гражданє", а не коріння львовяни?
    Нагадує. Нагадує, що свій рукопис спалив САМ Майстер. Не бачите аналогії? Я вже не кажу про психлікарню і у житті, і у творі...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

споконвіку, з "визволення" у 44-му - вони й є "карєнниє"
    Там же ж ясно написано - синок мєнтовського начальства, на додачу і сам мєнт

степанич, з висоти психоаналізу, вишщої освіти, і здорового глузду, який у вас не відбереш, доки ви в політичних гілках не беретеся захищати тролів-провокаторів - нагадаю:
    1) Івасюк був кілька разів викликаний до найвищої будови Львова - до тої, з підвалу якої тоді сибір було видно, як на долоні слідчого
    2) власне з однієї такої "неофіційної" зустрічі - коли запросили не до будівлі, а "просто пагаваріть" - він і не повернувся
    3) тіло знайшли не просто в брюховицькому лісі - а на території "режимної" частини - самі знаєте - стороннім вхід заборонено, вартові і таке інше.
    ==
    вигадуйте далі аргументи, степаничу!

невже вам вже тоді не було огидно жити в тій країні, де того ж Булгакова доводилося читати потайки?
    а не пам’ятаєте, чому Майстер спалив рукопис, - чи вам до вподоби личина критика Латунського?

• Подобається Подобається x 1
  4. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Афтере,
    якими аргументами можна перемогти віру? Ніякими. Тому можу тільки повторити:

6. afterstep

у вас надто молодіжне і викривлене уявлення про світ - я читав у варіанті "саміздат", і про микитину відлигу знаю таки певно більше, ніж ви.
    ==
    Спробуйте порівняти дату видання з датою написання, можете з датою смерті автора
    ==
    Степаничу - вашу віру - теж не зламати. Віруйте!
    (і 30 за кіло гречки - не межа, а для віруючого - копійки)

• Подобається Подобається x 1
  7. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

8. afterstep

якщо ви дійсно поважаєте пам’ять Івасюка - заберіться від нього, і сумуйте за ним без будь-яких дописів/здогадок (домьіслов) на форумі. Бажано - взагалі не озвучуйте свій сум.

Я теж тяжко тужу за сталіним - не встиг він, неборака, вашу породу дочистити....

а де твій аватар? :)