Відповідь: Йому було б 58 років. Львовской молодежи только дай повод. Такой повод был найден. Ведь самое интересное, что никто точно не знает в чем причина, но в Львове точно знают, что это было КГБ и рука Москвы. Оля, ну вот вы сами не устали он всевозможных кивков в сторону советов. Люди знаете очень любят строить всякие догадки. Вспомните смерти Гагарина, Шукшина, Высоцкого и пр. Все уверены, что их убрали власти. Несколько лет назад погиб еще один прекрасный музыкант Игорь Белозирю Ну так сразу стали орать про руку Москвы, а на самом деле оказалась обычная бытовуха!
Відповідь: Йому було б 58 років. Та про шо Ви, Пересвєт? Тут справа не у львівській молоді, тим більше, я вже не молодь. Вислів "рука Москви" - всесвітньо-відомий. Чиїх рук справа загиблого недавно в Англії Левицького? Хто вбив не так давно кореспондентку, яка писала про Чечню? Підірвані будинки нібито чеченцями у Москві, Норд Ост, де травили всіх підряд. А Ви знаєте прізвища людей, що вбили І. Білозіра? А Ви чули які несенітниці поширювалися у Львові після вбивства Івасюка? Хто організував вбивство Степана Бандери? Хочете історії? Заслання на 25 років Шевченка, заточення гетьмана Калнишевського. Скільки нашого люду було відправлено у Сибір? Чия це рука?
Відповідь: Йому було б 58 років. як би то банально не звучало, але Гонгадзе теж зник, а потім в лісі його знайшли... методи роботи з небезпечними для суспільства людьми ще старі залишилися.
Відповідь: Йому було б 58 років. Так, і у загибелі Гонгадзе ніхто не згадує Москву, а методи ще ті, московські.
Відповідь: Йому було б 58 років. А я що говорила? :rolleyes: Пересвету хоч весь архів дай зараз розсекречений і всіх тих учасників вбивства постав перед ним з покаянням! Нізащо не повірить! "Нє могло такого бить! Ето всьо битовуха," - скаже....
Відповідь: Йому було б 58 років. А я що говорила? :rolleyes: Пересвету хоч весь архів дай зараз розсекречений і всіх тих учасників вбивства постав перед ним з покаянням! Нізащо не повірить! "Нє могло такого бить! Ето обичная битовуха," - скаже....
Відповідь: Йому було б 58 років. Я то Оля стараюсь более критически относиться к таким событиям. Если нет доказательств, то зачем агульно обвинять того кто вам не нравится? Убийство Ивасюка сразу почему то у вас ассоциируется с заказом Власти. Зачем это ей нужно??? 90% населения страны и не знало про такого человека никогда. А почему вы не исключаете какие нибудь разборки в творческом кругу??? Ведь могли же быть свои собственные псевдодрузья которые убили Ивасюка из мести, из зависти, из ревности, наконец. Я вам честно говоря, Оля и Мих, очень завидую Вы так все просто расставляете по полочкам, для вас все понятно. Ивасюк - заказ Москвы и КГБ Летвиненко - ФСБ и Кремль Политковская - Кремль и ФСБ Взрывы домов - Кремль и ФСБ и т.д. и т.п. А когда начинаешь копаться, тогда оказывается, что один деньги не поделил, второго свои же убрали и т.д. Вот Мих, Я не знаю имена людей, которые убили Билозира, допустим вы их знаете (назовите тогда), это что как то будет доказывать причастность Москвы к его убийству?
Відповідь: Йому було б 58 років. Якби це були інші мотиви, то для чого влада трималася версії САМОГУБСТВА?! Зауважте, не вбивства! Якщо Ви знайдете логічну відповідь - пишіть.
Відповідь: Йому було б 58 років. "З убивцями була й дівчина. Вродлива. Вона все бачила. Карти підказують, що дівчина згорає від мук сумління. Недалеко той час, коли вона не втримається і заговорить. Люди почують від неї правду про те страшне вбивство" Вот она Вам и расскажет, Mafia....
Відповідь: Йому було б 58 років. Білозір можливо й не Москва, (хоча прізвища вбивць чисто російські).
Відповідь: Йому було б 58 років. У маминой соседки сына убили в Находке. Он был морским офицером (не сильна я в чинах, но помню что его звание приравнивалось подпоковнику в сухопутной армии). Тоже говорили что самоубийство или случайность. Его машина попала под состав поезда. Приехали родители с братом на опознание (еле добились этого). Брат, сам врач, утверждает, что под поезд уже мертвым бросили, это видно по характеру кровоподтеков. Пытались искать виноватых, но вдову погибшего предупредили, что если не успокоится, то и ребенка потеряет, а не только мужа... В это время активно разворовывались склады с оружием, а он случайно стал свидетелем. Случайно, это точно, т.к. послали родственники за водой, чтобы помыться после работы на даче... Я к тому все это подробно пишу, что настолько непонятно поведение администрации и милиции в обоих случаях, что явно пахнет либо какими-то деньгами большими, либо замешан родственник больших людей того времени. У меня возник вопрос, а кто получил комсомольскую премию в год убийства композитора, куда не захотели отправить его документы?
Відповідь: Йому було б 58 років. Скрывать! При чем все и вся. Было основным почерком той власти! На Украине в деревне у нас есть соседи, так вот, в 1986 году один из сыновей их был отправлен водителем на ЧАЭС. Живым не вернулся, ибо как говорила официальная информация во время разгрузки сорвалась плита и упала на кабину КрАЗа придавив водителя. Когда его привезли хоронить, моя бабушка пошла помочь соседям (они к тому же еще и кумовья наши). Так вот во время омывания тела усопшего на голове были обнаружены пулевые ранения. Уже через 20 с небольшим лет выяснилась настоящая причина гибели. Город Припять эвакуировали в течение нескольких дней и в домах оставалось много людского скарба, некоторые особо наглые занимались мородерством, обворовывая дома и квартиры. Вот во время таких рейдов он и был застрелян патрулем. Так что неизвестно как все было на самом деле с Ивасюком. А предубеждения некоторых форумчан, исключительно ваши домыслы.
Відповідь: Йому було б 58 років. До приходу совітів на Західну Україну, ніхто в селі хату не закривав на замок - не було потреби. А якщо щось і пропадало, то й шукати не треба було, бо на 7-8 сіл був злодій і всі його знали. Так само з Москвою. Хто вбив? Всі знають, бо нема сумнівів.
Відповідь: Йому було б 58 років. Івасюк вартує, щоб його безсмертні пісні згадати, а не всяку брехню тут про його смерть придумувати. Тим більше, що тут у нас багато молоді, яка вже, певно, й не чула його пісень, крім "Червоної рути"...
Відповідь: Йому було б 58 років. Я піду в далекі гори Слова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк Я піду в далекі гори, на широкі полонини І попрошу вітру зворів, аби він не спав до днини. Щоб летів на вільних крилах на кичери і діброви І дізнавсь, де моя мила - карі очі, чорні брови. Приспів: Мила моя, люба моя, світе ясен цвіт. Я несу в очах для тебе весь блакитний світ. Я несу любов-зажуру, мрію молоду, І сади цвітуть для мене, як до тебе йду. А як вітер з полонини полетіти не захоче, Все одно знайду дівчину - чорні брови, карі очі. Перейду я бистрі ріки, і бескиди, і діброви І шляхи мені покажуть карі очі, чорні брови. Приспів.
Відповідь: Йому було б 58 років. Водограй Слова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк Тече вода, тече бистра, А куди - не знає, Поміж гори, в світ широкий Тече, не вертає. Ми зустрінемось з тобою Біля водограю І попросим його щиро - Хай він нам заграє. Приспів: Ой водо-водограй, грай для нас, грай... Танок свій жвавий ти не зупиняй. За красну пісню на всі голоси, Що хочеш, водограю, попроси. Стрни дає тобі кожна весна, Дзвінкість дарує їм осінь ясна. І ми заграєм на струнах твоїх - Хай розіллють вони радісний сміх. Подивись, як сіру скелю Б'є вода іскриста, Ти зроби мені з тих крапель Зоряне намисто. Краще я зберу джерела Й з них зроблю цимбали, Щоб тобі, дівчино мила, вони красно грали Приспів.
Відповідь: Йому було б 58 років. Два перстені Слова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк Як ішла я опівночі Понад тихою водою, Зачерпнула в руки срібло Те, що місяць там залишив, І зробила з нього перстень... А як сонце привітало Мене вранці в чистім полі, Я знайшла вінок з барвінку, Недоплетений учора, І зробила з нього перстень. Приспів: Два перстені - то для тебе, Вибирай же, любий. ** Два перстені - то твій усміх, А твій усміх - моя згуба. Два перстені, дня і ночі, Ти візьми з собою. Як знайти мене захочеш, Кинь їх вранці за водою. ...за водою. Знову осінь нам приносить В злотих кронах неба просинь, - Злива дивних барв довкола *** І вітрів віолончелі. Не сумуй за веснотравнем. Бо ж мелодію забуту Два перстені нагадають, Нагадають, як забудеш, Не знайдеш і не полюбиш. Не сумуй за веснотравнем. Приспів.
Відповідь: Йому було б 58 років. День з тобою Слова: Ростислав Братунь Музика: Володимир Івасюк Приспів: День без тебе — День без сонця, День без вітру — день... День з тобою — Промінь мрії, Що нас гріє, — день. Прийди весняною грозою, Сипни на серце яблунь цвіт. Я марю і я сню тобою — Моя любов, мій білий світ. Приспів. Прийди і сонцем усміхнися, Радіти нам удвох звели. Коли дороги вже зійшлися — Мостів до щастя не пали. Приспів.