Та нехай і найстаріша, я не сперечаюсь. Нині може навіть нею і бавляться поодинокі діти, але масово нею цікавляться тільки під час рекламних кампаній. Або при масовому завалу ринку.. От як було кілька років тому. Потім забулось, поки кока-кола не розбудила ту хвилю. І що далі? Побавились, закинули, забули. І так, певно, століттями, циклічно Раніше іграшка мала більшу популярність, бо не було такого різноманіття доступних забавок. Зараз же її я б вважала більш примітивною у порівнянні з іншими.
Ну, тут у магазинах можна купити і пружинки, які в нас навряд чи знайдеш зараз, і йо-йо. Думаю, тут це звичайна забавка. А мода приходить і проходить на забавки, пов"язані з мультиками. Принаймні, коли я шукала Даркові щось із "корпорації монстрів", то мені сказали, що нема і не буде. А йо-йо є.
Пупере, йойо вже маєш, купив? Ось тут один малий показує, що таке "кляса". http://www.youtube.com/watch?v=3mIpwjeSwuM
а я в дитинстві тим йойо подружці вдома світильник збила мені було смішно, а вона плакала... а потім усвідомили - і їй стало байдуже, а мені незручно...
Йо-Йо Люди добрі допоможіть) Може у когось, завалялося не потрібне йо-йо і є бажання його продати або подарувати, із задоволенням заберу. Будь ласка Дуже потрібно людині на подарунок!
А що сюди не можна було постити? Та я й собі лишила б) ностальгія така що йой, але потрібно на подарунок. Ото думаю як ще одне йо-йо знайти не те що два У мене є забавка інша то є таке силіконове чудо на ниточці теж силіконовій, дуже подібне до йо-йо, але все ж не те. Тому чесне-чесне слово не для себе шукаю. Вибачте ото мабуть треба було тему у всяке різне, а я її тут. Якщо можна перенесіть туди будь-ласка.
Свідком на базарі... - Тату, купи ми йойо! - Нашо тобі, дурню, того йяйя? Будеш з отим йойом як варьят по селі ходити!