Ну я так і пойняв ...Правда,про паню Un Known забув! Азохен вей,кулєги! Давайте...починайте свою "про-україншьку" діяльність ! View: https://m.youtube.com/watch?v=rc9suDcq-Jk
3 серпня 2015 р. Надзвичайний і Повноважний Посол України у США Валерій Чалий вручив вірчі грамоти Президентові США Бараку Обамі. У ході офіційної церемонії Валерій Чалий подякував Бараку Обамі за всебічну підтримку України та побажав американському народові миру і процвітання. Підтвердив Президентові США запрошення від імені Президента України Петра Порошенка здійснити візит в Україну. У свою чергу американський Президент відзначив, що на сьогодні зв'язки між США та Україною як ніколи міцні та запевнив утому, що Сполучені Штати залишаються відданими підтримці українського народу.
Йой...Треба б до Валерця Чалого в конзулят з'їздити,та спитати сі,що з того всього буде мати простий хлоп з України,що в гАмериці гарує тєжко!
В консуляті працюває консул !!!! КОНСУЛ !!! А Чалий - ПОСОЛ, ще й надзвичайний і повноважний. Цебто, працюває він не в консуляті а в амбасаді !!!
Дякую красно! До амбасади не поїду...далеко.Та й до конзуляту лиш подзвоню,спитаю'сі,шо вони там файного викрутили юж з Обамчиком і чи та легалізація,про яку він мовив юж в русі,чи так,як на Україні дурят нарід з тими корупційонерами,гризунами і Манькою Гайдаровою,котрим Петрусь понадавав без проблєм україншьких пашпортів!
Йой...юж ми того досць,шо м мав єм задурно від фонду Джорджа Сорроса разом з тими своїми кулєгами зі Львова,що полетілизмо до Чикаго вчитисі г'американського бизнесу для Неньки-України. Во,ми всі,львівяки,в Посольстві України в Чікаго...багато хто себе спізнає тутки...злоті часи були,коли гАмерика українчьом фундувала щось задурно.Ті сі часи юж минули...Ніц юж задурно нема,ні тут,ні там,і ні медицини,ні юніверситетів,а ні пашпортів! На стіні в посольстві портрет "баті" Кучми,президента Юкрейн!
Подзьвоніт, та й може завітаєте на кавусю та розповісте консулові як то живесі в Гомериці українським трудівникам.
Не знаю,Дзеко,не знаю! Дехто повернувся до Львова,як жіночки...а інші,хто юристом був,то пороз'їзджалися в останній день хто куди...Я в Бостон,до кулєги з консерваторії! View: https://m.youtube.com/watch?v=OBxcY6myJCY
Ой...я за вартуючими чогось в житті консультаціями вже став дзвонити в інші інстанції... View: https://m.youtube.com/watch?v=_oWEvOn6920
Во-о! Інститут з дослідження польсько-українських відносин мають намір створити у Польщі 5 августа 2015 Після закінчення президентського терміну президент Польщі Броніслав Комаровський створить інститут, де одним з напрямків діяльності буде дослідження польсько-українських відносин. Це передає УНН з посиланням на Onet Wiadomosci. "На даний момент немає остаточного рішення, але президент (Броніслав Коморовський - ред.) вказав деякі напрямки роботи. Він говорив про Україну, а також звернув увагу на підприємництво", - повідомив радник польського президента Ян Літинський. Про плани створити інститут Б.Коморовський оголосив у липні в Львові. Він зазначав, що в Польщі розповсюджена практика створювати інститути колишніми президентами. Так зробили Лех Валенса та Александр Квасневський. Як повідомляв раніше УНН, у липні у Львові Б.Коморовському присвоєно почесне звання почесного доктора Львівського нацуніверситету імені І.Франка. Джерело: УНН версия для печати ----- Етнічним полякам Вірив,Вірю і завжди буду Вірити,бо це Люди... той самий Нарід,що і на західно-українських землях,той,що має ту ж саму ментальність,що і українці Галичини!
Во-о...вчимося оптимального ведення бизнесу в гАмерики...в Брукліна. ------ На минулому тижні ми з кулєгами відправились в новий ресторан на Брайтоні. Зробивши замовлення, я звернув увагу, що офіціянт, котрий нас обслуговував, носить в кишені сорочки ложку Спочатку я не придав цьому значення, але придивившись я побачив, що ВСІ офіціянти тягають в кишені сорочки ложку. — Для чого ложка? — спитав я підійшовшого в черговий раз офіціянта... — Видите ли, руководство нашего ресторана наняло консалтинговую фирму для оптимизации наших процессов. Эти парни ковырялись тут несколько месяцев и пришли к выводу, что мы тратим очень много времени на то, чтобы сбегать на кухню за чистой ложкой, в случае если клиент уронит ее на пол. Это происходит примерно 3 раза в час за каждым столиком. Имея ложку в кармане, мы экономим полтора человеко-часа за смену… «Хитро!» — подумав я і продовжив їсти. По мері насичення ,увага моя загострилась, і я помітив, що у ВСІХ офіціянтів з штанів торчить якийсь тонкий шнурок. — Пробачте, а навіщо шнурок у вас в штанах? — спитав я в того же офіціянта. Нахилившись до мене і понизивши голос,він відповів: — Та же самая контора, проанализировав нашу работу, пришла к выводу, что мы тратим очень много времени в туалете. Ну, знаете, достать, помочиться, вымыть и высушить руки… Так вот, привязав шнурок к… хм… сами знаете чему, мы можем быстро его достать, не пользуясь руками, а значит, нам не нужно мыть руки после посещения туалета, тем самым мы экономим 75% времени. — Йой, але як же ви… як же ви,пробачте,засовуєте його назад, не користуючись руками? Понизивши знову голос, та ще й наклонившись прямо до моєго вуха, офіціянт прошепотів: — Я не знаю, как остальные, но я пользуюсь ложкой".
Во-о,про митників-українофілів тут,прям закоханих в Україну і її майбутній добробут... Керувати українськими митницями готові вже 4 іноземні компанії П'ятниця, 07 серпня 2015, 12:16Версія для друкуКоментарі1 Керувати українськими митницями виявили бажання вже чотири міжнародні компанії. Про це "Укрінформу" повідомив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров. "Вчора вранці ми зустрічалися зі ще однією іноземною компанією. Всього їх чотири. Ми дивимося на їхні варіанти і чекаємо пропозицій", – сказав Насіров. http://www.pravda.com.ua/news/2015/08/7/7077071/ + Як про це думають читачі газети з явно галицьким прізвищем... Юлія Самборська _ 07.08.2015 12:37 Продовження знищення митної системи. Дуже шкода, що керівник ДФС поняття не має куди потрапив. Наслідки "керування" іноземцями будуть відповідними до дій слона у лавці з посудом.
Американці в шоці: російські винищувачі літають над Каліфорнією 13:41 12 ИЮНЯ 2015 «Російська загроза» як ніколи стала відчутня для простих американців: в відеоблогах громадяни США коментують чергові докази небезпеки, яку несе з собою Росія. http://riafan.ru/309023-amerikantsyi-v-shoke-rossiyskie-istrebiteli-letayut-pryamo-nad-kaliforniey/ View: https://m.youtube.com/watch?v=yP53T9q5fsY Ніфігасі...розлітались! На хлопський розум повім так катреном,же так-таки вони долітаються...поки щось не впорють! Катрен про новий Перл Харбор Створить Путін В. конфлікт й напад на Аляску й стане третій раз Обама президентом в Вашингтоні... та й влаштують "пляску"!
Йой,чого б це Росія такою злою стала,на сир голяндський,на помаранчі,га-а? Інтернет облетіли шокуючі фото, на яких видно, як росіяни збирають залишки нерозтисненої утилізаторами їжі. А якщо уважно подумати,то може той-во... Хоча хід цієї російської гри розгадати нині важко...Це може бути предиктом до глобальної війни за Близько-східну нафту/бизнес і ставкою на Китай,Іран...зі створенням нової розрахункової грошової одиниці в Шанхаї на противагу доллару та перебудова всієї російської економіки на китайські рельси,які проявили себе успішними в протистоянні з економікою самих США... А далі? Далі буде видно...і все це на грані воєнних дій біля Аляски,Японії,Китаю,в Тихому океані поруч з США за оволодіння тим важливим регіоном для тих, хто веде вже цю економічну війну,що легко може перерости в реальну! Все дастся знати і на Європі! Поява нової розрахункової валюти/грошей за нафту/газ з економічного союзу Китаю,Ірану,індії,Росії і ЮАР може серйозно підірвати доллар,не говорячи вже про євро,якщо розрахунки з Шанхайським банком за енергоносії перейдуть з долара на нові гроші...ну там юань,а курс долара до юаня буде керований тими,хто оволодіє продажею Близько-східної нафти на зміну США/Ізраїлю...в чому і суть цього всього конфлікту і війни на Сході! Росія сяде на китайські кредити і буде як Греція в Європі на шару їсти китайське сало і овочі/фрукти! Коротше,побачимо,хто що буде їсти...що Рос'я,що гЕвропа,що гАмерика,а що Китай,який і нам,на Неньку-Україну мусив би шось продати в кредит також,раз ми з гЕвропою і Росією в тому г'Евро-Таможенному союзі разом з гризунами в карти граємо! View: https://m.youtube.com/watch?v=-l6mpj-du_Y
Пане Юрку, вам ще не набридло запощувати сюди паршиву кацапську макулатуру? З їхньою неймовірною брехнею? Я вже не запитую, що вас так заохочує регулярно то гівно читати. Та ви ж недурна людина, щоб зрозуміти, що політ кацапського металобрухту навіть над американськими територіальними водами був би останнім. Як в нас кажуть, use your brain...