Пане Юрку, та не страштесі так сильно. Скажу вам по секрету дві новини - нікуди той звйонзек не розвалиться і ніхто туди України не прийме. Особливо в теперішніх границях. Так що си випийте чарчину і майте недільний відпочинок, а то стрес негативно впливає на здоровлє.
Хе-х...та зобачимо,шо то буде! В вівторок з Грецією і референдумом 5-го числа! То страхи для Англіків і Німців,що придумали той сраний ЄС...а нам галичанам шо? Торбу на плечі і...гайда до Канади,гАмерики керовницю трака крутити і зуби мавпам,чи кому там з Африки вставляти! І юж по-войні!
Не думаю, що англійці дуже цим перепуджені, адже швидше за все вийдуть з ЄС вони, поскільки в 2017 мають референдум на це питання. А нам галичанам?.. Так само, треба і відєднуватись і приєднуватись... Бо з теперішнього роя меду не вийде. 25 років було досить часу щоб зрозуміти. Думаю, галичани таки починають то розуміти...
Ото'сте добре повіли,же з того роя не вийде...ні хрена! Як і з тої Одеси,як і з тим Мішіко і його Авіафлотом! View: https://m.youtube.com/watch?v=AudFgxvuy0A
Йой! Поки той Саакашвілов робить паромну переправу з Одеси до Тель-Авіва,а Садовий за той час юж відкриває з 1 липня пішохідний перехід до Польщі недалеко Львова... На кордоні України та Польщі діятиме ще один піший пункт пропуску Понеділок, 29 червня 2015, 11:40 З 1 липня у міжнародному пункті пропуску (МПП) "Угринів-Долгобичув" розпочне тимчасову роботу ще один піший та велосипедний рух через українсько-польський кордон. Про це повідомляє Радіо Польща. На сьогоднішній день пішохідний рух можливий тільки на одному переході польсько-українського кордону – в МПП "Медика-Шегині". Во-о...Один перехід біля мого Самбора в Шегинях,щоб жінка за ковбасою пішки переходила си кордон,а другий такий буде в Угринові,для львівяків,які також польську ковбасу любєт...та й кавусі,пива си також з сусідами в Польщі попити! Ну то й добре,шо нє?!
А чого...може хтось,як той Саакашвілі хабарника теж схоче злапати'си на кордоні! Ну наприклад зять обласного прокурора,або губернатора,чи то судді ,а чи кулєга президента якого...академії наук там,держави,т.п. View: https://m.youtube.com/watch?v=qfmBwT-UZaw
Йой! А як Яник приїде/повернеться разом з хвашистами і перший введе смертну кару,тіпа оттакої...як в Освєнцімі була...тоді шо?! О-от затіяли забаву...шляк би то трафив,ясний! Якесь дивне рівноправіє,демократія і справедливість...до дідька!
Мені часто досить важко зловити якийсь логічний зв"язок між вашими фільозофствуваннями. В даному випадку ваш допис № 67 (на який я відреагував) і вашу реакцію вже на мій допис (ваш допис № 69).... Ви про що балакаєте? Ви щось хочете вповісти, чи просто зафайдолили 50 дека віскі і пишете - шо в голову взбреде? І нашо виставляти відео 2012 року? Ще й заголовок до того відео : "папался на взяткє". Не може ніхто попастися. НЕ МОЖЕ. Документування факту отримання хабаря - це результат грамотної і фахової роботи групи правоохоронців. Сам по собі ніхто на такому не попадається.
Йой! Як я вам співчуваю,але мушу...мушу ,хлопе,ставити вам "тупо",ну так як ви мені,раз ніц не розумієте! А шо маю робити...Та пийте шось там...! Давати хабар можна і для того,щоб злапати хабарника!
Та, прошу дуже. Мені то якось до лямпочки. А шо ж вам ше зостається робити, як вповісти шось мудрого на то не годні. Хляйте далі......
Шановний, почитайте тронця ККУ, бажано коментований. Хабар, це коли дається для того, аби службова особа ЩОСЬ зробила. А коли дається ПРОСТО ТАК, то це НЕ хабар. Ферштеєн???
Йой,та чого просто,чого просто...спеціяльно дають служби безпеки хабарникам і кІно знімають про те,як то вже було ві Львові і Кийові! Ферштейн? А думаєте про ту зустріч Порошенка,Фірташа і Кличка кіна немає? У-у-у-у...ще зобачите і також йойкнете'си!
Та всралося мені то визначення хабара в ККУ! Я про провокації і проте,як все це робилося і робиться,в тім числі по-закону і поза законом! Як то з Боїнгом над Донбасом було,чи з тим Невзоровим в Москві...та ін.
Та всралося мені то визначення хабара в ККУ! Я про провокації і проте,як все це робилося і робиться,в тім числі по-закону і поза законом! Як то з Боїнгом над Донбасом було,чи з тим Невзоровим в Москві...та ін.
Дуже мудро. Тобто ви готові щось розказувати-доказувати на теми, в яких ви навіть азів не осягнули. Дууууже мудро.....