Йой!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yurko NOTOCO, 4 січ 2015.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юрку, та не страштесі так сильно. Скажу вам по секрету дві новини - нікуди той звйонзек не розвалиться і ніхто туди України не прийме. Особливо в теперішніх границях. Так що си випийте чарчину і майте недільний відпочинок, а то стрес негативно впливає на здоровлє.

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Хе-х...та зобачимо,шо то буде!
    В вівторок з Грецією і референдумом 5-го числа!
    То страхи для Англіків і Німців,що придумали той сраний ЄС...а нам галичанам шо? Торбу на плечі і...гайда до Канади,гАмерики керовницю трака крутити і зуби мавпам,чи кому там з Африки вставляти! І юж по-войні! :)))

Останнє редагування: 28 чер 2015
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не думаю, що англійці дуже цим перепуджені, адже швидше за все вийдуть з ЄС вони, поскільки в 2017 мають референдум на це питання.
    А нам галичанам?.. Так само, треба і відєднуватись і приєднуватись... Бо з теперішнього роя меду не вийде. 25 років було досить часу щоб зрозуміти. Думаю, галичани таки починають то розуміти...

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Ото'сте добре повіли,же з того роя не вийде...ні хрена! Як і з тої Одеси,як і з тим Мішіко і його Авіафлотом! :cools:

View: https://m.youtube.com/watch?v=AudFgxvuy0A

Останнє редагування: 29 чер 2015
  5. Yurko NOTOCO

Йой!
    Поки той Саакашвілов робить паромну переправу з Одеси до Тель-Авіва,а Садовий за той час юж відкриває з 1 липня пішохідний перехід до Польщі недалеко Львова...

На кордоні України та Польщі діятиме ще один піший пункт пропуску
    Понеділок, 29 червня 2015, 11:40

З 1 липня у міжнародному пункті пропуску (МПП) "Угринів-Долгобичув" розпочне тимчасову роботу ще один піший та велосипедний рух через українсько-польський кордон.
    Про це повідомляє Радіо Польща.
    На сьогоднішній день пішохідний рух можливий тільки на одному переході польсько-українського кордону – в МПП "Медика-Шегині".

Во-о...Один перехід біля мого Самбора в Шегинях,щоб жінка за ковбасою пішки переходила си кордон,а другий такий буде в Угринові,для львівяків,які також польську ковбасу любєт...та й кавусі,пива си також з сусідами в Польщі попити!
    Ну то й добре,шо нє?!
    :drinks:

6. manur

manur Well-Known Member

Ой, таки Львів"якам до Шегинів ближче))) Та й дорога гет ліпша. Угринів - то хіба для волиняків.

7. Yurko NOTOCO

Ближче,то там де хабара цельнику не тре давати! :mocking:

8. manur

manur Well-Known Member

А то до чого? Якщо хлоп собі йде і НІЦ забороненого не несе, то ЗА ЩО давати?

9. Yurko NOTOCO

А чого...може хтось,як той Саакашвілі хабарника теж схоче злапати'си на кордоні!
    Ну наприклад зять обласного прокурора,або губернатора,чи то судді ,а чи кулєга президента якого...академії наук там,держави,т.п. :crazy:

View: https://m.youtube.com/watch?v=qfmBwT-UZaw

Останнє редагування: 30 чер 2015
  10. Yurko NOTOCO

Йой! А як Яник приїде/повернеться разом з хвашистами і перший введе смертну кару,тіпа оттакої...як в Освєнцімі була...тоді шо?! о_О

О-от затіяли забаву...шляк би то трафив,ясний!
    Якесь дивне рівноправіє,демократія і справедливість...до дідька! :scratch_one-s_head:

11. manur

manur Well-Known Member

Мені часто досить важко зловити якийсь логічний зв"язок між вашими фільозофствуваннями. В даному випадку ваш допис № 67 (на який я відреагував) і вашу реакцію вже на мій допис (ваш допис № 69).... Ви про що балакаєте? Ви щось хочете вповісти, чи просто зафайдолили 50 дека віскі і пишете - шо в голову взбреде?

І нашо виставляти відео 2012 року?

Ще й заголовок до того відео : "папался на взяткє". Не може ніхто попастися. НЕ МОЖЕ. Документування факту отримання хабаря - це результат грамотної і фахової роботи групи правоохоронців. Сам по собі ніхто на такому не попадається.

• Тупо Тупо x 1
  12. Yurko NOTOCO

Йой! Як я вам співчуваю,але мушу...мушу ,хлопе,ставити вам "тупо",ну так як ви мені,раз ніц не розумієте!
    А шо маю робити...Та пийте шось там...!:)))

Давати хабар можна і для того,щоб злапати хабарника!:bye2:

13. manur

manur Well-Known Member

Та, прошу дуже. Мені то якось до лямпочки. А шо ж вам ше зостається робити, як вповісти шось мудрого на то не годні. Хляйте далі......

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

Шановний, почитайте тронця ККУ, бажано коментований. Хабар, це коли дається для того, аби службова особа ЩОСЬ зробила. А коли дається ПРОСТО ТАК, то це НЕ хабар. Ферштеєн???

15. Yurko NOTOCO

Йой,та чого просто,чого просто...спеціяльно дають служби безпеки хабарникам і кІно знімають про те,як то вже було ві Львові і Кийові!
    Ферштейн?:crazy:
    А думаєте про ту зустріч Порошенка,Фірташа і Кличка кіна немає?
    У-у-у-у...ще зобачите і також йойкнете'си! :facepalm:

16. manur

manur Well-Known Member

повторюю :

17. Yurko NOTOCO

Та всралося мені то визначення хабара в ККУ!
    Я про провокації і проте,як все це робилося і робиться,в тім числі по-закону і поза законом!
    Як то з Боїнгом над Донбасом було,чи з тим Невзоровим в Москві...та ін.:hi:

18. Yurko NOTOCO

Та всралося мені то визначення хабара в ККУ!
    Я про провокації і проте,як все це робилося і робиться,в тім числі по-закону і поза законом!
    Як то з Боїнгом над Донбасом було,чи з тим Невзоровим в Москві...та ін.:hi:

19. manur

manur Well-Known Member

Дуже мудро. Тобто ви готові щось розказувати-доказувати на теми, в яких ви навіть азів не осягнули. Дууууже мудро.....

20. Yurko NOTOCO

Шо я доказую? Не флудіть!
    Я лише кажу йой,коли вже пізно щось доказувати!:cry:

а де твій аватар? :)