Ну ось,про вовка промовка... ------ В Німеччині сталася бійка в притулку для біженців. 5 осіб поранено Середа, 07 жовтня 2015, 11:22 Версія для друкуКоментарі0 В німецькому місті Гамбург сталася чергова бійка у притулку для біженців. Про це повідомляє Hamburger Morgenpost. У приміщенні, розміщеному на вулиці Дрательнштрасе 60 біженців, здебільшого сирійці та албанці, влаштували бійку, застосовуючи ножі. Один з біженців, за повідомленнями поліції, мав при собі вогнепальну зброю. Як наслідок постраждало 5 осіб, серед яких також і волонтер, що допомагав в притулку.
Во,прояв патріотизму в нашого президента відбувся... Сміливий однако! Хлоп не побоявся самого Пуцькіна не привітати з Днем народження! Осмілів і закалявся видно в боротьбі з власними патріотами та націоналістами,що на руку тому ж Путіну! Ну чим не подарунок,га-а?...Ой! ---- Порошенко не привітав Путіна з днем народження Середа, 07 жовтня 2015, 17:54 Версія для друкуКоментарі4 Президент Петро Порошенко не привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження, який той святкує у середу.
Йой,та ні! Я ,як тіко хочу скалатати якогось пророчого катрена тепер,то...до-хулєри події ті з катрена,та поперед нього реально відбуваються,і скачуть наперед в пресу,так ніби спішать кудись...Ой! Во-о,люде мовлят,а ґазети пишуть,же палестиньчики там якусь 3-тю атифаду розпочинають...Шо то таке,га-а...і шо гадаєте про це? Ближний Восток: на пороге третья интифада? | Важнейшие политические события в мире: оценки, прогнозы, комментарии | DW.COM | 07.10.2015 Повічте нам тут прозою своєю,а я катреном покумекаю про то... Катрен про втікачів Розпочнуть ті палестинці,нову антифаду, так,же тєжко тим гебреям буде давать раду... Мусять будуть,як й араби їхать у гЕвропу (в місто Харків та шукають там,панів Гепу й Допу!), ну й творить нові пригоди...на власную попу! А може до Умані знов приїдуть,як то недавно було?
Кілька ракет, випущених Росією по Сирії, приземлилися в Ірані – CNN Четвер, 08 жовтня 2015, 20:55 доповнено о 23:11Версія для друкуКоментарі9 Кілька крилатих ракет, випущених з російського судна по Сирії, розбилися в Ірані. Про це повідомляє американська телекомпанія CNN з посиланням на двох американських чиновників. ----- Ги-ги-ги...хто що хоче то й пише. Та й я собі напишу... А може то Ізраель,альбо гАмерика штирма ракетами,та пульнула в той же час по Ірану?! А шо! Варяти кумедії розигрують! А нам то треба знати? Пек ти бідо! Комедіянти...в Третю Світову,бачу ж,почали бавитись! Катрен про самовбивць Як то має гинуть Мойша - нехай згине й світ... і той Владзьо,і Хусейн, та й Новий Завіт!
Йой,поміч г'американшька юж приперла'сі накінець до Одеси,-пише пан Олег Соскін. Троха почекає,подивить'сі шо до чого і напевно теж пуляти буде,як ті кацапи по Сирії. Але то ще буде...але,але! 9 жовтня 2015 Ракетный эсминец ВМС США Porter, оснащенный крылатыми ракетами Tomahawk, вошел в порт Одессы
США і Австралія обговорять дії РФ в Україні та Сирії Субота, 10 жовтня 2015, 01:30Версія для друкуКоментарі0 Сполучені Штати та Австралія мають намір наступного тижня провести консультації на рівні міністрів закордонних справ і глав оборонних відомств, в ході яких обговорять, у тому числі, дії Росії на Близькому Сході і в Україні. Про це повідомив у п'ятницю представник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає "Укрінформ". ----- Боже,Боже...які добрі і турботливі! І чого б це? Може то і їх, той смажений півень також в дупу вже починає клювати,га-а? ----- Катрен про спізнілих брехунів Перескочиш правди рівень, то і клюне в дупу півень... Не тринди вже й не піддакуй, сядь,вспокійся й не підскакуй!
Йой! "Свобода" юж в Берліні бунти підіймає. І дивисі-диви... Радить замудреним канадийцям і тим г'американським торгашам в'оливою до авта заспокоїтись з майбутніми хитрими заробітками на них,на європейцях! Ти ди...не чекав'єм такого від німців! Направду,не чекав'єм! ------ 100 тисяч людей протестують у Берліні проти ЗВТ між ЄС, США та Канадою Субота, 10 жовтня 2015, 16:47Версія для друкуКоментарі2 Десятки тисяч людей взяли участь у субботу в демонстрації в Берліні проти створення трансатлантичної зони вільної торгівлі Євросоюзу зі Сполученими Штатами (ТТІР), а також із Канадою (Ceta). Про це повідомляє Deutsche Welle. Поліція повідомляє про 100 тисяч уастників акції, організатори стверджують навіть про 250 тисяч демонстрантів, хоча попередньо очікували від 50 до 100 тисяч учасників. Катрен про логіку життя Йде все файно,файно,файно, потім р-р-раз...й пердець! Знімай мешти і в чоботях йди пасти овець!
А де, до речі, пан Юрко??? Panie Jurku! Gdzie jest Pan u diabla? Chas juz na powrot! Panie Jurku!!! View: https://www.youtube.com/watch?v=QvhUOq3VVlw
Ostap Drozdov 1 листопада - День народження Західноукраїнської Держави ЗУНР з кордоном на Збручі. Потому ЗУНР увійшла в УНР лише на правах широкої конфедерації з правом негайного виходу. Минуло майже 100 років. І ось що я думаю про нещасливий шлюб Галичини й України. Ми боїмося визнати, що Збруч – це не просто річка. Це - живий, реально діючий санітарний кордон між Галичиною та рештою країни. Збруч – це природне місце стику ідентичностей, разюче різних. Це - крайній кордон Європи. Після Збруча починаються неосяжні простори Євразії, грандіозний і цілісний материк усього іншого і навіть ворожого. Україна - це країна Євразії. Галичина - це регіон Європи. Перебування Галичини у складі України означає участь у євразійському проекті. Галичина добровільно підписалась бути євразійською (за компанію з рештою країни). Це не добре і не зле. Це - реальність. Я пишу це для того, аби соборники памятали про цю велику ціну, яку Галичина платить за участь у євразійському проекті України. А там, як не крути, все інше: католицизм витіснений ортодоксальним православієм, українська мова витіснена російською, повстанський пантеон героїв витіснений пост-сталінським; колядка витіснена піснею про Велику Перемогу, День Матері чи Покрова відсутні як такі. Там теж живуть люди, дуже різні й по-своєму хороші. І живуть вони ПО-ІНШОМУ. І їх більше. Тому що Євразія більша. І євразійська Україна теж більша. Для мене Галичина - це цивілізаційне прикордоння. Галичина живе в Україні, наче на 500-літній війні цінностей. По той бік – не інша область і не інші звички. По той бік – інша цивілізація з усім набором її атрибутики. Цього кордону ідентичностей нічим не подолати. Хоча ні, брешу... Цей кордон уже подоланий. Євразія вже переповзла до нас. Євразія вже оповила нас, наче плющ. І Галичина тане на очах, розчиняється в повітрі подібно тютюновому димові. І всі кволі, безневинні спроби акцентуватися на галицькій ідентичності миттєво піддаються обструкції. І страшні ярлики починають щипати очі. А тим часом Євразія поглинає мій маленький світ. Вона вже тут, у нас під носом. У Львові вже набагато більше українсько-євразійського, ніж галицько-європейського. І розквітає буйним цвітом уся ця типова, прісна українська Євразія з її сєльодками, тіліфонами, памятниками Хмельницькому (який закликав різати уніатів-галичан, як кабанів), ольою поляковою, шароварними шиночками, поросятами миргородської породи, занесеними ззовні чубами-оселедцями, російськомовними біженцями, які 20 років голосували за комуністів і регіоналів. За всю цю Євразію, настояну на русском язике і підпоясану ватою, галичани ще й готові життя віддати. Боже ж ти мій... Бо й дійсно: Євразія заразна. Ми, провівши 2 революції, так і не змогли заразити собою українську Євразію. Ми програли цю дуель заразності. Зате ми дозволили Євразії заразити нас. І тепер, коли 1 листопада уже ніхто навіть і не згадує про утворення ЗУНР, треба визнати, що Євразія таки перетнула санітарний кордон на одній замуленій отруєній річці. Висихає моя Галичина, падають останні оплоти галицької ідентичності, усе зводиться до комерційно привабливих штрудлів і Зеників, і перемагає Євразія-Україна. І нема навіть кому лампадку запалити в память про тих достойників, які майже 100 років тому чітко знали, що самим треба щось створювати, поки євразійські "братья" по той бік санітарного кордону будуть чухатися.