А з Польщею,яка більшою частиною входила в Російську імперію і з Румунією,та Болгарією з бувшої Отаманської імперії на побережжі Чорного моря,то і є та Суть,Нової Чорноморсько-Балтийсько-Адріатичної морської Унії східно/європейських держав! Типу,щось від планованого раніше Чорноморсько-Батійського союзу(od morza,do morza),плюс Адріатика. А там і Греція підключиться,оточена цією ж Унією. А Україна? А шо нинішня корумпована Україна?! Одне дурення Всіх і Вся! Але може,може...
Півдню Європи вибирати не приходиться...Або з турками,або з німцями! Іншого спасіння нема! Самі ж бачите ту масу людей,що суне з півдня на північ,а чи то зі сходу на захід! Благо ми,галичани,знаходимось в центрі Європи,що змінити неможливо! Якось то буде в з нами..так си оптимістично думаю!
"що зуміла свого часу" Ви хоча б іноді заглядали в російсько-український словник, перш ніж писати про речі вселенського масштабу.
Йой! Нема часу,хлопе на то...ой нема! Були би з те ту,коло мене на Галичині,то і заглядав бим...виглядав бим вас,та й впєрдолив би,яко мудрегеля,що зачинає шось тут мудрувати з якимось російсько-українським словником...Ой! Поговоріть'си хтось з тим Вселенським медведьом Тель-Аваківським,поговоріт,бо ми нервів юж бракує...направду! Вічно хлоп чимсь незадоволений! Най на Українській Правді виправляє помилки в тексті і всяку фігню писану!
Обама та Путін випили "за людей" Понеділок, 28 вересня 2015, 22:59Версія для друкуКоментарі7 Президент США Барак Обама на ланчі в ООН підняв тост за Організацію об'єднаних націй. Як повідомляє BuzzFeed, поруч з американським лідером під час ланчу сидів генсек ООН Пан Гі Мун, а за ним російський президент Володимир Путін. "Я хочу підняти цей келих за ООН, за наше об'єднання і за всіх тих людей, за кого ми несемо відповідальність. Будьмо здорові!" - сказав Обама. ---- Ото понапиваються горілцуні,а потім як вциндолять один-одному по 20 никулярних бомб і...тиша! Мать-етіть їхню,з пияками!
І не тільки корумпована, Юрку. Головна біда, що української держави нема. Є такий собі уламок СССР, такий собі законсервований кацапський совок. Ось ви приїжджаєте в Краків чи Вроцлав. Це безумовно, Польща. В Прагу. А це Чехія. В Софію. Болгарія. А приїжджаєте в Київ. Точніше на їх мові, в Кієф. Харькав, Вінніцу, Адєссссу, Запарожжє. І далі за списком. Це Україна???? Якщо це Україна то я циганський барон. І що, наші центральноєвропейці цього не бачать? Не бачать, що це де-факто Росія, рускій мір? І шкода, Юрку, бо ми, галичани, волиняки, гуцули, лемки, буковинці того не заслужили. Ми ніколи не були частиною того проклятого рускага міра. А нас туди тягнуть. Замість бути в центральноєвропейській сімї, де наше місце з незапамятного часу.
Так,Дзеку,ми були! А деякі і стали!...Як он,очікуюча моєго повернення додому дружина,уроженка Слобожанщини,яка за 40 років декілька раз всього їздила в рідні краї і лише для того,щоб перевезти батьків на Галичину,де й поховала з часом...Їм,етнічним українцям( в тестьової дівоче прізвище було Кобзар) галицько-польська ментальність і суть життя стала вкінці життя більш ближчою,приємливою і зрозумілою,ніж та, міксовано-східняцька,з невизначеною метою буття і отим постійним шовінізмом,який там до сих пір існує! Дружину став постійно приваблювати близький до Дрогобича Перемишль,Ряшів-Жешув,ніж той ...далекий і безликий Харків,де була колись народжена! Перемишль,який за якихось 40 км від Дрогобича,20 км від Самбора,це те ж по-своїй суті,що й Львів,Самбір,Дрогобич,Краків...та і Вроцлав також! Перемишль
Ми теж вже майже як Европа! Во! У столиці протягом тижня активісти громадської організації «Це наш Київ» встановили 6 «собачих туалетів». Всього у Києві вже налічується більше 20 «вбиралень», і 100 — ще планується встановити до кінця року.
Ну та чо,шось роблят і в Кийові для україншьких псів... То добре! В той час,як г'европейських вже вчать самих на ноцник сідати! August 7, 2014 at 6:25pm Я таке люблю...
Йой! Чи то дійте колись людям в Україні,що слід об'єднуватись навколо національнл-патріотичних сил,а не навколо тих хто вміє вкрасти щось там?! Ну кіко то про це тре говорити! Коалиція голосувавша за Конституцію Путіна-Порошенка,повинна бути знищена. Уничтожение коалиции это шанс изменить сценарий
Ото Юрку фист є зображення нашої правдивої Галицької родини. Тако маємо жити моміж наших Галицьких людей аби була злагода!
Liquid water exists on Mars, boosting hopes for life there, NASA says Liquid water exists on Mars, boosting hopes for life, NASA says - CNN.com
View: http://twitter.com/TimurKhorev/status/648587686979080192/photo/1 На що блогери жваво відреагували:
Тіко що но з буцигарні припльонтався сюди...привіт всім з цюпи! Інтересує ні той наплив арабо-мусульманських семітів-біженців з Близького Сходу в нашу г'Европу! Як гадаєте,в шо Це виллється в кінцевому рахунку з тою біженсько-еміграційною пошестю? Навіть уявити собі важко нині,згадуючи подібне ставлення до того,що відбувалося по-відношенні до семітів в 30-х роках в Німеччині! Навіть не знаю,як то Катрена якого на цю тему скалатати! А хочеться заглянути по цій проблемі в завтрашній день! Говоріть,мовте шось,хто шо думає...може хто шо і вгадає,та Нобля якогось отримає...або по писку! Або від Мартіні копнЯка і до цюпи! Є й такі г'европейці! Oн,один Пороченко чого тіко вартує!
Юрку, навіщо вам дурним перейматися. Європа, як завжди, раду дасть. Краще переймайтесь, що 70% населення України - це креоли-москалі-хахли. Люди яким українська держава, культура, традиції, мова цілковито до дупи. І поки вони будуть в складі України - далі будуть правити Україною бариги типу Януковича-Порошенка. А нам так і прийдеться померти на чужині...
Може й так...Але в такім разі мене інтересуватиме місце України-Галичини в Європі,а не місце Хохляндії-Русі на Євро-Азійському континенті!
Дай Боже...нашому теляті та ведмедя зжерти! Майбутнє Європи також не в рожевих кольОрах бачу для себе на ближні роки... Час від часу появляються на континенті,як не Наполеон,то Шикльгрубер,або той же Джугашвілі залазить в неї без Шенгенської візи...пек ти бідо,як і той негро скочив в крісло президента г'Америки! Ті всі близько-східні семіти,що там біля нафти крутяться,також різні,як і хохло-українці...Ще чого доброго,та в г'Европі зачнуть писки один-одному товкти,як то в Франції вже було недавно...Ой!