Йой!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yurko NOTOCO, 4 січ 2015.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой!
    Ось подивився відео з Ігорем Мосійчуком,за ґратами в суді і виступ Олега Ляшка на Шустер-шоу,і...склалось особисте враження,про заангажованість і абсурдність звинувачення від генпрокурора Шокіна...
    Це мій висновок! А Ви також подивіться собі і зробіть свій,особистий...і усьо!
    Як на мене,то...то це якась спланована провокація з багатьма іксами і...тими вже допущеними помилками в Верховній Раді! :scratch_one-s_head:

View: https://m.youtube.com/watch?v=nXMZ-kroy7M

View: https://m.youtube.com/watch?v=ZQTIvxtIXYw

Сподобалося висловлення депутата Ігоря Мосійчука в кінці виступу,про те,що він вірить,що лідер Радикальної партії Олег Ляшко стане новим Президентом України і радикально зробить зміни в державі!
    Хочеться вірити...
    І насправді,як по-мні, виступ Ляшка на Шустер-шоу робить його достойним цього державного звання і посади...моя це думка!
    :uanew:
    PS . Ось,і з Олегом Соскіним погоджуюся...
    Порошенко, Гройсман и Луценко тоже должны быть арестованы. Вместе с Кучмой и Медведчуком

Останнє редагування: 19 вер 2015
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Раджу Вам ініціювати нову тему в форумі.
    "Ляшко - мій виластий президент" (виластий - по аналогії з "серпастий-молоткастий")

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, то ви аж тепер помітили? А Сашко Білий? А Іловайськ? А Дебальцево? А десятки а може і сотні патріотів в тюрмах в той час як не один злочинець, не один бандит не сів за грати.
    Провокація і чийсь план почався коли бульдозер з Порошенком підігнали до Банкової. Єдине ще невідомо - хто ці плани розробляв, тобто хто ляльководи. Боюсь, викриття адреси тих ляльководів буде не дуже приємною новиною.

• Тупо Тупо x 1
  4. Yurko NOTOCO

Згіден.Брудна робота.Прості люди побачили воочію ту маніпуляцію з європейською ассоціацією...І це не лише з Україною таке,а і з Словенією,Хорватією,Угорщиною прокручують...
    Завтрашні вибори в Греції покажуть частково,що то було і куди рухатимуться знедолені махінаціями народи Східно-Центральної Європи...Хорватія,Угорщина,Польща,Литва,Чехія,Словенія,Латвія/Естонія...
    Всім,в деякій мірі вже відкрилися очка на Те що Діється по-Європі,по-Світу!
    Просто довірливим східно-європейцям понаобіцювали всякого і запудрили очка...подібно тим біженцям з Близького Сходу!
    Як ця проблема вирішуватиметься в Європі,то й побачимо!
    Якось буде!

5. Yurko NOTOCO

А ви,також давайте свою подібну тему,про свого кандидата, "Гепа - мій вилястий президент"(вилястий - по аналогії з котом) і складається враження вашої ж ним подібності поглядами на життя в Україні) :nyam2:

6. medwedo berlogsoni

Якщо Ви дасте посилання хоча б одного поста, де б я не те що виступав за Гепу, а хоча б його згадував, буду Вам вельми вдячний.

В той час, як Ви за Ляшка-президента чітко висловились.
    Не потрібно оцих Ваших єврейських маніпуляцій.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як вирішити цю проблеиу? Мудру пораду дав один таксувкаж під час мого останнього перебування в Кракові.
    Він сказав, що Польща, звичайно, не може повністю порвати з Заходом, але довіритись їм бодай на 1% теж не може, як показує історія. Все в руках східноєвропейських держав. Обєднаються - будуть мати спокій на століття, теж як показує історія.
    Але біда України - це те, що і Порошенку і іншим кєровнікам та Україна глубоко в дупі. Вони за кожний долар перегризуть суперникові горло.
    І думають, під кого лягти, чи то під Меркель чи під Путіна... Аби ще один мільйончик... Аби ще один мільйончик...
    Як думаєте, Юрку, коли вони вже вдавляться тими мільйончиками?..

8. Yurko NOTOCO

Думаю так...євро не самостійне і в розпорядженні долара.
    Долар нині не забезпечений золотом,тому його було наштамповано в папері коло 1 квадрильйона $ і розкидано по світу,в той час як вся...Вся(!) власність всіх держав оцінюється лише в пів-квадрильйона.
    Значить пів-квадрильйона фейк,як і та власність їх володарів!
    Коли в світі держави,люди заявлять про повернення за ті $$ золота,нерухомості,от тоді і буде Коллапс для багатіїв ,що жерли реальне,а розраховувалися папіряною валютою...Так як то в Німеччині після 1-ї Світової було з девальвацією і маркою,коли хліб коштував мільйони марок,а багатим залишився той,хто приберіг...золото,ну і уцілілу нерухомість.

Та Китай ще покаже свою Східну мудрість...а зобачите ще!
    Так си міркую в своїй хлопській лепетрі!:mocking:

9. Yurko NOTOCO

ОК! :haha:

10. Yurko NOTOCO

Ярош і Тягнибок обговорили "дорожню карту" об'єднання
    Субота, 19 вересня 2015, 23:08Версія для друкуКоментарі13
    Лідери ВО "Свобода" та "Правого сектору" Олег Тягнибок та Дмитро Ярош обговорили "дорожню карту" об'єднання політсил.

Про це Ярош повідомив у своєму Facebook.

"Зустрівся з лідером ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком. Дорожня карта по єднанню Націоналістичного руху і спільній протидії антиукраїнським силам на зовнішньому і внутрішньому фронтах попередньо обговорена. Консультації тривають", - зазначив він.
    ------
    Йой! А ди...вгадав'єм,чи шо?
    А чи то вони мого старого катрена з маю-місяця та начиталисі,чи шо?

Катрен про повернення

Свобода - партія,а Правий сектор-сила...
    і "хитрожопих" манія,ці Сили не скосила!
    Пошле ще Бог Бандеру,в образі другому,
    то й ждіть Вкраїну Вільную - вона верта додому!
    (30 Травня 2015 р.)

Останнє редагування: 20 вер 2015
  11. FourA

FourA Дуже важлива персона

В Германии после поражения в первой мировой войне была жуткая инфляция.
    Читали об этом, например, у Ремарка.
    На Украине безо всякой войны в 90-е годы 20 века была не менее страшная инфляция.
    И жителей незалэжной не удивишь банкотами номиналом в 1 миллион.
    Потому что каждый держал в руках такую бумажку.

А перед объявлением незалэжности на каждом углу висели листовки - что Украина самая богатая из всех республик СССР.
    И что как только станем незалэжными, то заживём лучше, чем во Франции или Швейцарии.

Германия в первой мировой проиграла.
    Почему Украина в средине 90-х дошла до жизни такой?

12. elban

elban миється в бані

Причин несколько.
    Первое - это москали.
    Вторая - это бывшие коммунисты у горнил власти.
    Третья - это 5-я колонна внутри Украины.
    Четвертая - это москали.

• Смішно Смішно x 1
  13. Yurko NOTOCO

Думаю-гадаю чому і...дійшов,що було проведено фейкову приватизацію при Кравчуку,коли роздали людям все так...що в кінцевому рахунку те,що вартувало золотих монет,опинилось в руках нинішніх "хитрожопих" олігархів,а те сміття,що ніц вже не вартувало,лише для пічки,то отримала решта народу карбованцями/гривнями.
    Те вартісне хитрі поміняли/продали за стабільну світову валюту,а маловажливі речі ніхто за таке не зміг продати/поміняти,тому й отак!
    Ну тіпа...хто хопить Одеський порт чи то плодородну Українську землю,той буде з того щось мати опісля,а хто отримає грядку біля Чернобиля,а чи кусень гори біля вершини Говерли,той...той ніколи не буде мати мільйона євро,а чи то кіля золота закопанного під грушкою,а тіко буде мати в кінцевому результаті якийсь мільйон гривень на кільо сала під час колапса/інфляції!
    І масти'си голову тим мільйоном гривень Лемку,і більше'сі не пхай відпочивати,чи то в Криму,а чи то на Бермудах...ну як шустрі михельсони!
    Короче...хто'сі на шо вчив!:dance3:

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. medwedo berlogsoni

В 1993-1995 роках інфляція була в усіх колишніх республіках.
    Так, в Україні, здається, найвища, але саме тому, що було що красти, і крали через інфляційний маховик.

В Росії, наприклад, в 93-році був індекс інфляції майже 900 відсотків.
    Экономика России: Инфляция
    Якщо поритися за посиланням то можна побачити тисячі відсотків і в інших республіках, не лише в Україні.
    Причина - одна. Колишні комуністи почали ділити народне добро.
    А те що саме з Москви пішла комуністична ідеологія і побудова "світлого майбутнього" - так це правда, від якої ніде подітися.

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

колишніх комуністів та їх нащадків.
    Ну, і зрозуміло, жуліків і бандитів. (Ці множини частково перетинаються)

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

Пане Юрку, як Вам FourA плюси ставить. Зараз ще elban поставить, а там і VasMT підключиться.

• ... ... x 1
  17. elban

elban миється в бані

Не из Лондона в 1848 году?
    Ну, Вам виднее, конечно.
    Пусть будет - из Москвы.

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

• кацап з минулого
    Вы ставите плюсики только своим единомышленникам?
    Я не обращаю внимания - кто мне что ставит.
    Сам ставлю плюсики за мысль, с которой согласен - независимо от того, кто её высказал.
    Неужели это у Вас считается преступлением?

19. medwedo berlogsoni

Практичне втілення. Якщо бути точним. Мало чого було коли скрізь понаписуваного...

• Подобається Подобається x 1
  20. medwedo berlogsoni

Не про Вас мова, ставте, на здоров"я.
    Мова про чикагсько-галицького патрійота.

а де твій аватар? :)