Дзеку,тут нині задурно нема ніц.Ніц!!! Ніхто,нічого і нікому ніц задурно не даст! Крапка! Хоч би ти і здихав. То гАмерика!
Еге ж. То є капіталісти. Я раз в Гамериці випадково потрапив у швидку допомогу. Лежав там чотири годині, потім прислали рахунок на 10 000$. А зі мнов все нормально було, я лиш хотів купити валерянки в аптеці.
Та так,так! Мені один знайомий гебрей "розумно" радив взяти під відкриття власного бизнесу якийсь можливий кредит в банку і...втікти з грошима в Україну!
Ого! Вже й чехи ,як і мадяри незадоволені попередніми діями і заявами австрійського канцлера... бо до Гренляндії,як мовить Дзеко і до тої обіцяної і нашептаної кимось(?) біженцям праці і притулку ой...ой,як далеко! А Чехія поруч... Коротше,бардак крокує по-гЕвропі! Чехія запроваджує контроль на кордоні з Австрією Понеділок, 14 вересня 2015, 06:03Версія для друкуКоментарі0 Влада Чехії слідом за Німеччиною прийняла рішення ввести контроль на кордоні з Австрією. Про це заявив глава МВС Чехії Мілан Хованець, передає Росбалт. За його словами, заходи безпеки на кордоні будуть тимчасово посилені у зв'язку з міграційною кризою. ---- Зупинять не можна пропускать! А кОму (,) в цьому виразі про наплив біженців,нехай кожна з європейських держав поставить собі сама ! Чехи для себе вже поставили! Зупинять, не можна пропускать!
Вам потрібно обов"язково почитати цікаву статтю. Я вже давав посилання. Блоги / Михаил Веллер: Хоронить заказывали?
Вже прочитав пару днів тому,з подачі в фейсбуці...ставлення до думок автора,до самого автора та і до Эха Москви негативне! Мудрування,дурення,залякування,провокуваня,т.п.
Для декого дурення українців і їх провокування - друге щастя! Во-о,вже... В Україні на кордоні з Угорщиною затримали мігрантів із Сирії та Іраку Понеділок, 14 вересня 2015, 13:13 На кордоні із Угорщиною прикордонники Мукачівського загону затримали 5 незаконних мігрантів із Сирії та 1 громадянин Іраку. Про це повідомили в Державній прикордонній службі. ------- А про обєднання України з Вишеградською четвіркою вже говорив раніше... Катрен про Європу і ЄС Чекала Турція в Європи благословіння у ЄС, аж поки зрозуміла,хлопе, же не її то інтерес! Так само дурять Україну, яка в Європі була й Є... Хай краще з Польщею й Литвою, сколотить файне щось,Своє!
Во-о,вже і австралійці "поперед паравоза" біжать назустріч...Путіну! На ходу шкарпетки міняють... Та кумедія то все...кумедія! Тоні Еббота змістили з посади прем'єр-міністра Австралії Понеділок, 14 вересня 2015, 16:46Версія для друкуКоментарі0 Австралійський прем'єр Тоні Еббот програв голосування за лідерство у Ліберальній партії Австралії Малкольму Тернбуллу, який автоматично стане наступним, 29-м прем'єром країни. Про це повідомляє місцеве видання Brisbane Times. Як відомо, раніше Еббот різко критикував російського президента Володимира Путіна, звинувачуючи Росію у знищенні малайзійського "Боїнга", на якому було багато громадян Австралії.
Партія "друга Путіна" сформувала "тіньовий" уряд в Британії Понеділок, 14 вересня 2015, 17:51 Новий лідер Лейбористської партії Великої Британії Джеремі Корбін, відомий своїми симпатіями до Росії, оголосив склад тіньового уряду. Про це повідомляє видання The Telegraph. При цьому більшість постів у "тіньовому" кабінеті зайняли жінки. Так, 16 постів в тіньовому кабінеті мають жінки, 15 - чоловіки. "Ми призначили об’єднуючий, динамічний, інклюзивний тіньовий кабінет, більшість якого вперше складають жінки", - заявив Корбін. Крім того, і "тіньовому" кабінеті з’явилася нова посада – міністр психічного здоров’я. Нагадаємо, 12 вересня лідером Лейбористської партії Великої Британії обрали радикально налаштованого депутата палати громадДжеремі Корбіна, який толерантно ставиться до дій Росії в Україні, які, на його думку, були спровоковані ззовні. Як відомо, опозиційний "тіньовий" уряд має офіційний статус у британській парламентській системі. Члени "тіньового" уряду отримують надбавки до своєї депутатської зарплатні.
Або знакомий лоєр робить комусь агромадну автостраховку ...потім в ваше авто врізається якась ненза,і так щоб на чолі була кров,або десь в іншому місці...Ви в шпиталі,грошики сраховочні лоєр організовує фест.Вам 50 тис.$ з яких зо 30 тис заплатите лікарям знайомим в шпиталь і собі лоєр зо 50 тисяч хопить до кишені. Всім файно...вам,лікарям,лоєру,ще комусь! Йой,та люде вміють. Бизнес,б'я!
Русини ми,як нас галичан поляки прозивали і в пашпортах,хто мав,та й так писали...А за Бабці-Австрії взагалі жилиз'мо якось всі туткай мирно,і не так,як за тих совєтів ,і перших і других,з тою стрільбою,та і не так,як то нинька живемо...без майданів всяких жилизмо і без політичних крутіїв великих! Ну хіба ,що там Олесьо Довбуш троха побушував си троха...і юж! Був би Йваньо Франко нинька з нами тут,він би більше всякого файного повів і порадив би нам...Ой,про шо я і кому! Навіть Чорновола не змогли вберегти... Від себе хіба що повім так,що на селі,в горах Карпатах,в галицьких містечках,в тих родинах і сім'ях, що церкву шанують і в Бога поради постійно питають,то...то ніц сі не змінило за ті востанні 100 років. В корні ніц! Так само все ,як за Австрії було, як в тій нинішній Словакії,Чехії,Хорватії,Тіролії...все так само і в нас на Галичині. І Львів наш десь такий самий,як та Прага,як той Краків,Загреб,як Братислава. Та шо то говорити багато і для кого тут...Ой-Йой! View: https://m.youtube.com/watch?v=JMtInLKaUUo
Абсолютно, Юрку! Я вже казав, що кілька тижнів тому був в Кракові. Почувався як вдома. Люди дружні, можна з незнайомим говорити довгий час. Навіть забулдиги, яких є там дуже мало подібні на львівських. А один випадок... Аналогія до Львова. Йшов якийсь чоловік по своїх справах. Мені потрібна була якась вулиця. Я запитав. Чоловік повернувся і пішов в протилежному напрямку показувати мені вулицю. Ні, Юрку, я переконався, ми, центральноєвропейці - це одна нація!..
Йой! Може по-сікрету та до того НАТА що говоритиме-щось там-балакатиме в Варшаві га другий рік,та й з того перестраху хоплят і Україну до кумпанії! А шо,всяке може стрілили їм в голову з тої гльобальної ситуації...ну може не цілу Україну хоплят,а...а якийсь кавалок! Во-о,нас Галицияків наприклад! А шо? Можна б і хабара якогось за теє дати,шо нє? Взяти і забрати всі грошики в усіх україншьких багатіїв,та покласти їх в кишеню та г'американшьким...і юж! Вони,як і ми такеє лю-ю-ю...блять! Але де-е-е то...то з нашим гетьманом Петрусем та не вийде! За дужо жаданий він і цукорки,то-єсть конхвєти для Рос'ї продукує,во-о! США виступили за те, щоб у грудні запропонувати Чорногорії членство в НАТО Вівторок, 15 вересня 2015, 18:27Версія для друкуКоментарі1 США підтримують ідею запропонувати Чорногорії членство в НАТО в грудні цього року. Про це заявив віце-президент США Джо Байден, йдеться у повідомленні Білого дому. Як зазначається, це може статися на грудневому засіданні міністрів закордонних справ НАТО. "США підтримують членство Чорногорії в НАТО за умови, що країна продовжить реформи і підвищить суспільну підтримку членства в Альянсі", - йдеться у повідомленні. На думку США, членство Чорногорії в Альянсі спиятиме більшій стабільності на Балканах. Раніше міністр оборони Польщі Томаш Сємоняк заявляв, що у жовтні на зустрічі міністрів оборони НАТО переконуватиме колег прийняти Чорногорію до Альянсу. При цьому глава МЗС Польщі Гжегож Схетина заявляв, що наступного року під час саміту НАТО у Варшаві Чорногорія може стати повноправним членом Альянсу.
Йой... А ото во,то весь пердець! ФОТО на ПАМ'ЯТЬ. Вчора Саакашвілі обіймався з Леонідом Кучмою - хресним батьком всієї українскої корупції і всіх українських олігархів, замовником вбивства Георгія Гонгадзе та ін. І як після цього вірити в ті всі красиві слова Миха про олігархів? Саакашвили обнимался с Кучмой (фото)
То буде називатись Пердець масонам у гЕвропі! А відбудеться і закінчиться для них(?!) та нинішня "вумна гра у справедливість" на шляху з Близького Сходу до г'европейського континенту! Та я вже про це скалатав раніше...
І я європеєць, і я! Колись дуже давно східні німці приїхали на екскурсію в Київ. Я їх побачив в ЦУМі, почав розмовляти. А вони питають, де магазин із кришталем. А я розуміти розумію, що питають, а відповісти не можу. Так я їх пішки з Хрещатика через Володимирську, площу Льва Толстого повів аж до самого магазину кришталю. Хоча мені потрібно зовсім в інший бік. Грошей за це не взяв, хоча й пропонували. Цікаво було просто to brush up мою німецьку.