Тойво доктор наук в 96-му році написав книжку, а помер в 2008-му. Вже не побачить як воно поділиться, мені здається не так як він вирішив.
Во-о...хитрозада массонська Німеція вже наїлася емігрантів...як і Австрія! Починають тепер виставу якусь відігравати з тими біженцями! Крутять,як вміють! Німеччина "досягла ліміту" щодо прийому біженців - міністр Неділя, 13 вересня 2015, 15:11Версія для друкуКоментарі2 Німеччина "досягнула ліміту" щодо прийому біженців і необхідно відновити дієвий контроль на німецьких кордонах. Про це заявив міністр транспорту Німеччини Александр Добріндт, повідомляє Deutsche Welle. "Межі допустимого навантаження досягнуті. Цей сигнал має бути сприйнятим однозначно. "Нам потрібен час, щоб упорядкувати складну ситуацію, що склалась", - сказав Добріндт. Він наголосив, що зараз важливо вжити заходів для зупинення потоку мігрантів на німецькому кордоні.
Хе-е,там сончя нема,помаранчі не ростуть,поміч матеріальну не дають... Вони того не схочуть! Вони центральну гЕвропу хтят,файну працю,зарплату...ну як турки перед ними мали! Шось то німецькії багатії за-дужо накрутили. Теперки тєжко буде цофати'сі назад.Ой тєжко буде!
То видно буде так,же...обідніють багачі начисто в гЕвропі,шляхом насильного їх розорення протестуючими і...буде та правда на континенті такою,як у всіх...чи то приблизно такою! Рівноправ'я таке собі припреться і в гЕвропу...ну а потім і до гАмерики також! Катрен про розорення Прийде час для всіх багатих, пити з-горя водку... бунтувати на майданах, та і дерти глотку!
А як в Ізраелю шось подібне почне відбуватись,то...то їх куди,га-а? В гЕвропу(Англія,Бельгія,Хранція)також,чи в Україну(Умань,Одеса,Дніпропетровськ),а чи...в Біробіджан? А може в Крим? В Криму класно було б,я бував там...це я вам,як Нотоцо мовлю! Врешті зобачимо і це...
Вірно...в Гренландію перших,а слідуючих в Ісландію,і далі вниз...в Ірландію слідуючих,ну і самих пізніх в Шотляндію,Нормандію і Голляндію! Щоб всім добре було! Та нехай...добре що не на Галичину,чи то в Польщу,в Майданек,чи Освєнцім!
Навпаки, з Галичини всі їдуть до Німеччини, а їх будуть перенаправлєти до Гренландії. То буде сі називати Нью-Галичина, і вам Юрку з Бостона буде ближче їхати домів.
Ага...а ви і кулєги з Хайфи в другий бік поженете,в Дніпропетровськ і то буде'сі називати Нью-Хазарією! Класно с те вигадали! Але хто то даст?! Галицький кавалок...в звіринцю Львова на вході плакат: Слонь щодня з'їдає 50 кіля яблок Вовк зїдає 10 кіля мяса Верблюд випиває 20 літрів помаранчевого соку Бегемот з'їдає моркви...і т.д. Діти спинили сторожа і питають: -Вуйку,то правда,же звірі стіко щодень можуть з'їсти? А вуйко: -Хе-е...з'їсти,то вони можуть,але хто то їм,то все та дасть!
А-а-а...50% біженців до праці в Арктиці по-видобуванню нафти в окіяні з проживанням в Гренляндії на льоді,а 50% в New NATO,обути,навчить стріляти і... вйо на Близький Схід,додомцю,захищати добро багатіїв Хайфи,та і New system в New Syria будувати! Розумно! Але ж...хе-хе,вар'ятів по-світу юж розвелосі-і-і...Йой,йой,йой!
А шо, погано? Вони ж за роботов їдуть. В Канаді на видобування нафти черга стоїт, файно платять. Ая, можна подумати їх в Німеччині хтось заставлєє шось захищати.
А шо,не боїтеся вже,що десь в Ірані Мухаммед Йосипович Шикльгрубер якись народився? Ну як в гАмериці Барак Хуссейн Обама!
Таки розумний,але ...дозвіл я отримав не від нього,а в Украаїні разом з запрошенням на стажування та обмін досвідом та з правом працювати по-спеціальності,чи відкрити власний бизнес тут,що... просто не до речі в такий ,як нині час!
Шо там не до речі, вовка боятися - в ліс не ходити. Кілько то маєте стажуватися за кермом, вже сі настажували на шофера семого розряду. Сухий пайок хоч дають на дорогу?