Нє,не запросили'ні...Повіли же наційоналістів не приймають до кумпанії,тіко про-сіоністів і про-массонів! А петардами і плаксивим газом закидали "той форум тих п..." там місцеві... Кому вони нафіг потрібні! А Ви до кого примикаєте? Красний,білий,різнокольоровий? Он,Дзеко хоче знати,чи то не з вашої кумпанії кандидат на президента до гАмерики? Скажіт му шось в відповідь...Він вам теж шось відповіст! Та й я шось про Авраама-президента гАмерики додам... Там он Трамп,з курячими,чи то дитячими мозгами на президента пхає'сі,ги-ги!
Для притупленого Педра з Льондину... Катрен про Юркове щастя Мені в щасливій Україні жить... навряд чи ще прийдеться! Мені й Галичина скромненька підійде... Та вірю,що народ мій український добре впреться, то ради наших діток, тих хитро-мудрих...з розуму зведе!
Йой пане Юрку, лицемірите... Яка Україна? Яка Галичина? Ось де ваше щастя... View: https://www.youtube.com/watch?v=MehL4BdenU8
Фантазер без дітей і без жінки розповідає батькові 3-х дітей де йому(йому!) було б найкраще жити! Егоїста! Катрен від галичан Нічого не навчила тих гебреїв ні Біблія,ні Тора,ні війна... Так само далі все кохаються в лівреях І не вилазять із массонського гівна! Катрен про кіно "Вінець слави" Той,хто досяг в Вкраїні влади й вважа,що слави це Вінець... Пердець підкрався непомітно І закінчивсь з словом Кінець!
Пане Юрку, а звідки то ви знаєте, що я не маю дітей? Навіщо видумувати? Маю, але вони самі на себе працюють після університетів і не змушують мене відректися від професії і крутити керовницю чи чистити туалети. А хотілось би запитати, хто такий Карен? Це вірменин, ваш знайомий?
Початкуючі маCCoни з Совітьського Союзу похоріли...на єболу,чи шо? Де ви якогось Карена бачите,сукашвілеві діти?
Йой'кнулося важко при згадці,що хтось загинув на Донбасі,що кожен день гинуть люди,вояки,добровольці,волонтери там на полях боїв! Господь Все бачить... Всі,хто приклався до знищення України - будуть покарані! Всі! Катрен про Божу кару За тисячі героїв-українців скалічених й загиблих на війні, пішле Бог кару ворогам народу... й за Україну знищену в пітьмі!
Ого-о-о... То вже не жарти...зовсім не жарти! Але...може бути і провокаційна заява! Тільки кого? Син бен Ладена закликав "Аль-Каїду" атакувати Лондон і Вашингтон, - ЗМІ Син Усами бен Ладена закликав до скоєння атак на США, Британію та інші західні країни Про це пише Еспресо.TV із посиланням на The Telegraph. Терористи з "Аль-Каїди" опублікували аудіозвернення. У записі чоловік, якого "Аль-Каїда" називає Хамзою бен Ладеном, закликає здійснити напади на США і їх союзників. Він також назвав передбачуваними "цілями" для терактів такі міста, як Лондон, Вашингтон, Париж і Тель-Авів. Також в аудіозаписі були названі кілька міст на Близькому Сході. Раніше Хамза бен Ладен не робив звернень від імені "Аль-Каїди". На даний момент його місцезнаходження невідоме. 1 серпня 2015 року неподалік Лондона вибухнув літак із родиною бен Ладена на борту. http://espreso.tv/news/2015/08/15/s...yiduquot_atakuvaty_london_i_vashyngton____zmi
Таке траплялось на Севфорумі. Спочатку напише щось, йому зроблять зауваження, виправить і "Какой-такой павлин-мавлин?"
Катрен про Божу кару За тисячі героїв-українців скалічених й загиблих на війні, пішле Бог кару ворогам народу... й за Україну нищену в пітьмі! Люди не хочуть гинути невідомо за що і тому... Бійці АТО об'являють на Майдані в Києві 4 вересня акцію "Всі на Майдан!" перед Адміністрацією Президента по отриманню відповідей на питання про війну в Україні! View: https://m.youtube.com/watch?v=3Khe_ooytX0
Польтрет Стефка Бандери з аукційону Сотбі,роботи галичького маляра з Дземброні Дзека,е-е-е... Як вас на ім'я,Дзеку!
Та Галичина,Галичина,не прибідняйтесь...a Дземброня родіна Дзека,як Стрий Васьки-котодушителя,а чи то Самбір-місто столиця Бойківщини,бандеровців і Юрка Нотоцо! Ну шо нє?