А мені подобається "Ой у полі вітер віє" у виконанні двох українців. www.youtube.com/watch?v=IknpfOFoBp0 Мене покійна бабуся навчила цієї пісні. Вона співала високим голосом, а я - "кімнатним тенором". Співали в два голоси. А ще співали ми "Ой, хмелю ж мій хмелю", такі пісні інтуїтивно розкладаються на два голоси, без усяких нот.
Ой,добре,вірю...вірю,що Ви з бабушкою Україншькі пєсні п'єлі на івріті,щоб не розстроювати Вас і не під... підколювать,а то загнівається ще! Благо діло діалог,то биш дует нав'язався. Давайте співайте...а я підспіваю!
Йой,катрен сам вискочив,во-о... Катрен на прощання Прийде Ярема із Тягнибоком, а Петя чав,в Лондон тихо так чав-чав-чав... щоб Правий сектор із Фаріоншов по-дупі му не надавав! View: https://m.youtube.com/watch?v=O6oR4xK6xe8
Ого, аж самого страх бере від всяких останніх новин і кричати про порятунок спросоння хочеться... Самому-то страшно,але ніяк не зрозумію тих моцарів перестрашених з гАмерики і Рос'ї,що з никулярними бомбами,яких Україна не має,котрі помалейку починають свій нарід страшити! Хто кого боїться і шо думають з того перестраху робити? Товктися,чи шо? А чи заспокійливе питимуть? Генерал армії США: Росія представляє найбільшу загрозу для Сполучених штатів Четвер, 13 серпня 2015, 05:07Версія для друку Коментарі0 Начальник штабу Армії США генерал Реймонд Одієрно, який йде у відставку, заявив, що Росія представляє найбільшу загрозу для Сполучених Штатів на сьогоднішній день через "складні" військові операції в Україні. Про це йдеться в повідомленні CNN. ----- Росія знехтувала санкціями РБ ООН, прийнявши у себе іранського генерала Четвер, 13 серпня 2015, 03:37Версія для друку Коментарі0 Російська Федерація порушила санкції Ради Безпеки ООН, прийнявши у себе іранського генерала Касема Сулеймані. Факт візиту іранського військового діяча до Росії підтвердив під час брифінгу у Вашингтоні заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає Укрінформ. ---- Стра-а-ашно,аж жуть!(с)...шо то може бути! View: https://m.youtube.com/watch?v=SJ9SgnR33U4
Йой, ніхто юж ніц і нігде тут не пише... форум без новин! Всі сі поховали по-норах,по-хатах,по-клубах...ніхто й нікуди не рухається, всі завмерли в очікуванні,шо то далі буде...дефолт,чи шо? Ат ні-і... Во-о,Педро...наш Педро, Педрусьо,до клюбу Манчестер Юнайтед поїхав футбол копати... Педро погодився перейти до Манчестер Юнайтед Sport bigmir, Сьогодні, 12:54 Фото: sport-xl.org Педро може залишити Барселону Нападаючий Барселони Педро найближчим часом може стати гравцем Манчестер Юнайтед. Нападаючий Барселони Педро дав свою згоду на перехід в Манчестер Юнайтед, повідомляє El Mundo Deportivo. Англійці заплатять за Педро 25 мільйонів євро і ще 5 будуть виплачені у вигляді різних бонусів. http://ua.korrespondent.net/sport/football/3550818-pedro-pohodyvsia-pereity-do-mui-zmi ----- Йа-йа-йа...нє,жеби на Неньку-Враїну,в Київшьке Динамо бальон за гривники штуркати... До англіків хлопа потєгнуло...за мільйонами! Ой,життє францувате! Попробуйте,хлопи,то всьо зрозуміти!
Не просихать пан Юрко, не просихать... Нащось уже сюди в політику і лобду приволік. Русинсько-український словник А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ы ЛОПТА м’яч ЗІ На Іршавщині кажуть саме "лобда"
Йой! Вам тіко політика в голові...а мені ще кумедії різні,бальон та емігранти! Як Вам Наш Педро,Педрусьо,га-а? Файний,шо нє?!Кавусю попиває'си,хвунти стерлінгів рахує... Чи ви вже гумор ніц не лапаєте?
Пане Педро,давайте,розповідайте...шо за каву п'єте? Арабіка,Мокка,Копі Лювак,Капе Аламід... Як там в Британії нинька,кризис не давить на кишеню? Чи то все що дієсі в світі британцям до-лямпи? Поділіть'сі враженнями троха...шо сі діє на боїску Англії,самої мудрої нації на землі...після гебреїв,опісля них! Оповічте шось!
Йой...геї в Одесі хочуть провести Парад Рівності в суботу 15 серпня... і бути небитими! Смішні ці геї,я вам повім...направду смішні якісь! Напевно Мішіко таке-щось та придумав! В Одесі заборонили Марш Рівності. Організатори домовляються з ..."Правим Сектором" Четвер, 13 серпня 2015, 16:28 Версія для друку Коментарі9 Одеський окружний адмінсуд заборонив проведення в Одесі маршу рівності. Проте представники ЛГБТ спільноти не мають наміру відмовлятися від ідеї і домовляються про ненапад з "Правим сектором". Таке рішення було винесено за позовом Одеської міськради, повідомляє Інтерфакс-Україна. --- Може їх на АТО слід відправити парадуватися і кохатися? А шо,там не б'ють... там стріляють!
Альтернативний Майданчик-заворушку видно хочуть гей'чики провести тОму ГРЯДУЧОМУ фінальному МАЙДАНУ...шо нє?! Гроза буде по всій Україні,хмари сунуть! Коротше,зобачимо,чом пісмени-миролюбці(peace man) так спішать...бути попереду!
Во-о! Всі...всі(!!!) християнські конфесії проти цих п...перевертнів! Дивимось кумедію далі! View: https://m.youtube.com/watch?v=x0qr9uOOhek
З цим погоджуюсь. Якщо рівність, то рівність. Нехай в окопах під Маріуполем цілуються, скільки влізе (якесь слово неоднозначне). Можна їм райдужні бронежилети видати. Дозволити параду (die Parade -жіночого роду), на параді вручити повістки і відразу ж парами нах остен.
Також так подумав...чоботи нарцисам на ноги,автомат в руки,шпіца під дупу і в складі добровольчого батальйону "Бидло" в кірзаках,та під власним прапором покоряти Донбас...щоб життя їм стало зрозумілішим! Якось так! Катрен на початок змін Почалися в світі зміни ,що були й раніше й раз в сто років відбувались,бувало й частіше! Впаде сила непохитна закладена в грошах - життя стане більш простіше...як в дощ і в гальошах!
Ну во,"адєсскій гей" на мітинг,чи то на парад спішить! Ну шо там? 8-ма година ранку. Одеса просипається... Буде парад чи ні? Пишіть шось,хто знає! Чи всі в путі-дорозі...на парад вже пішли! "Крокодили" з ПС видно на пляцу десь вже чекають "клієнтів"!
А вас, Юрку, запросили на той парад? Чи може вже ви в Одесі? Бо бачу це питання нікого тут не цікавить крім вас.