Миху,для мене на-нині росіяни є агресори,а американські гебреї воображали,які хочуть вже тлумити один одного... Мені то шо до того?Вам то шо до того? Хочете їх вчити?? Пек ти бідо! Мають обоє бомби,джети,ракети,нехай і тлумяться!Я спокійний в міру за Україну,Галичину...за Європу!
Педро,Ваші зауваження йдуть від вашої самовпевненості...а я не впевнений,що Росія хоче спокою! Завтра може спровокувати воєнні дії над Аляскою,яка всім до-дупи,але... Слід буде об'являть ариканцям Росії війну,що їм (Росії) зараз на руку... та і вибори президента зриваються і Обаму,як Рузаельта залишать на 3-й строк... На переправі коней не міняють! І це також Росії на руку... А нам шо? Та зобачимо,що то буде і чим закінчиться! Я на відміну від вас ніц не стверджую!
Ой,Дзеку... Якось так склалось тут в мене,коли спілкуючись з ними тут, відчув ненависть до українців,як нижчої раси! Та й те,що не признається ніхто тут з них,що він єврей...француз,ірландець,англік,але ніколи не єврей! Між собою так! Дякую,що не обізвали антисемітом...я ним не являюсь,як і не являюсь представником вищої арійської раси! Просто,галицький хлоп,який не дасть собі до зупи плюнути!!
Побачимо... Як почнеться всесвітня тряска то і ви кудись на якийсь Ху...почнете скакати! Он,вже Курили,що навпроти Аляски і недалеко Китаю,та трясти починає чогось...за метр від Японії! І чого б це? Поблизу Курильських островів стався землетрус Корреспондент.net, Сьогодні, 02:58 Поблизу Курильських островів в акваторії Тихого океану 11 серпня стався землетрус магнітудою 4,7 на глибині 80 км. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС РФ по Сахалінській області з посиланням на Геофізичну службу РАН. Сейсмоподію зареєстровано за 55 км на схід від острова Шикотан.
Йой! Ну все...брехня пливе гЕвропою! І досить возмущатись та робити круглі очка,що русскі теж кушать хочуть... Хтось ще сумнівається в Їх надзвичайному розумі і апетиті? Як то мовлять: Євреєм можеш ти й не бути,та по-єврейськи жити мусиш!(с) Russia's Caviar Is Coming From Italy John Follain Flavia Rotondi August 10, 2015 — 6:00 PM EDT Share on FacebookShare on Twitter Росія імпортує з Італії чорну ікру з позначкою "зроблено в РФ" Вівторок, 11 серпня 2015, 14:53Версія для друку Коментарі14 Росія не включила в контрасанкційні списки чорну ікру і продовжує імпортувати улуюблений делікатес багатіїв з Італії. Про це повідомляє Bloomberg.
Ой! Йшли на Майдан і на вибори по мир і в Європу ,а прийшли...до війни вдома! Катрен про олігархів Запустили по-Майдані супер пропаганду, та й до влади привели олігархів банду... Банда ця без міри та й розперезалася, і в кінці-кінців логічно...взяла,та і всралася!
Юрку, Росія не варта поваги. Краще почніть поважати самі себе - українця і Україну. Ви словами Путіна говорите. Ми ні до якої війни не йшли, нас прийшли окупувати, щоб ми перехотіли йти туди, куди збиралися.
Пгивіт бгате-музиканте з Госії і гЕвгопи! Пий шось! Танцюй якогось козачка/гопачка!Співай шось! Будуй нашу україньшьку Хазарію,не дрихни!... View: https://m.youtube.com/watch?v=1iszAPBMHHY І хто прийшов окупувати? ЄС з НАТО, чи Росія ??? Дзеку,я й про це й торочу,що прийшли брехуни,наобіцяли/набрехали про ЄС...і т.д. і т.п. Краще б окупували! Катрен про брехунів Розбрехалися вже так,що й суть не вловити, що й нема кому фактично брехунів спинити! Брешуть,вішають шпагетті всім і вся на вуха, а хохол далі краде...та уважно слуха!
Самі ви...емігрант,разом з своїм Порошенко/Яценюком/Турчиновим,що дурня валяєте! Катрен для євро-крутіїв Уже завтра(?) рано-вранці вСССРається Європа, як в Росії замість Путі, коронуючи-прокрутять... більш хворого хлопа! 29 квітня 2015 р. І підуть ваші "дослідження і побудова" України-Хазарії в складі ЄС...коту під хвіст! Галичина і це перенесе і перетерпить,як це вже було! Слава УПА! Слава Неньці-Україні!
Бачу нинішні реалії по Україні,Європі,гАмериці,Близькому Сході і страх'ні покидає,же буде... же буде...же буде все і всюди ОК! Катрен про боязнь гАмерика з НАТО,гЕвропа й Петрусь, натринділи сті-і-і-ільки...я мало не вс... майже не боюсь, що насуне рай в г'Европу, сало й кока-кола і що Ненька-Україна юж не буде квола!
Во-о...Україншькі бизнесмени-хохли роз'бизнесувалися,розікралися,б'я! ----- Комісія з цінних паперів і бірж США (The Securities and Exchange Commission, SEC) порушила справу за фактом шахрайства проти низки профучасників фондового ринку, до списку яких увійшли дві відомі інвесткомпанії і шість трейдерів з України. Про це йдеться у позові регулятора, передає "Інтерфакс-Україна". Згідно з позовом, зокрема, до списку обвинувачених увійшли дві київські інвесткомпанії Concorde Bermuda, Jaspen Capital Partners, а також Олександр Єременко, Олександр Макаров, Андрій Супранонок (володіє 30% у Jaspen Capital Partners), Іван Турчинов (усі - Київ), Неля Дубова, Владислав Халупський (обоє - Одеса).
А мені подобається "Дивлюсь я на небо" в виконанні українця... View: https://m.youtube.com/watch?v=tX0Hh0_N2J4
Жаль,що не зможе...просто не встигне Порошенко грузинку Гвердцителі поставити в Україні Міністром культури...ну як того Мишико поставив і інших!