Ех дівчатка, всі кілограми від дієт і обмежень Наш організм краще за нас знає що йому потрібно - треба вміти його чути. І якщо я сьогодні з"їм два авокадо, то цілий тиждень знов не хтітиму його. Те саме з шоколадом. та будь-якою їжею - на свята поснідала так, що до другого сніданку ніц спожити не могла. А якщо хтось постійно щось гризе - то звісно - голосу організму з-за того хрумотіння вже не почути Щодо цікавинок - розповім про артишок.. люблять його у Франції. Але продукт - на любителя. І скажу Вам що всередині вже спечений він своїми волосинками нагадує неочищену кукурудзу. щось таке. Тобто його споживання для непідготовлених може видатись ще й веселим - ті волосинки тре зрізати і їсти, також що є під ними
Артишоки не люблю. Як і всі інші салати, зелень і решту дівчачих пріколів. Мені мнєса давай, рибу. Морепродукти можна. Хіхі, я раніше по простоті душевній думав що артишок - це рибні консерви.
а якщо мені як в тому анекдоті - я завжди про це думаю, ну хочеться мені жувати і все... постійно щось хочеться і в основному щось солодке.
мої також... мій старший, тобто муж, дуже полюбив в закордонії різні салати, змішує всяку траву до купи і пожирає величезними мисками. Я аж дивувалась, бо всі мої друзі говорять так як Самойлович - я не козел і капусту не їм. А мій муж козел виявляється. Се я його так любя. а я дуже люблю фарширований артишок або дип з артишоку. У цього чуда така файна кислинка.
я люблю ківі, вірніше воно має цілу купу вітамінів, більше чим лимон. Люблю їсти його так: розрізати навпіл ( не чистити) і ложечкою чайною істи, а можна порізати на дольки як апельсинку от на свята в гостях була кишка, ну не можу я того їсти, хоч шо і просили і все, нє не можу ( .... чогось собі внушу таке і все ...)
а я люблю сало... от як була в бабусі на Різдво, то привезла його багацько... зараз нагамалась його з цибулькою і чорним хлібом і відчула себе справжньою україночкою
І я сало люблю а кишка то мається на увазі кров"янка? Якщо так, то я теж такого не можу їсти..бридую...
тато розповідав, що у них в селі дядько який колов кабанчика, завжди випивав кружку свіжої крові.Бррррр
Я те ж люблю всякі різні фрукти. Помело супер, а от лічі мені не сподобалися, ще й асоціація з нечистю, але то видно через забаку Герої А ще дуже люблю варення з обліпихи смачно і корисно. оригінальний смак має варення з фізалісу, трохи полуницею пахне. Попривсякі там новинки і цікавинки все одно найбільше люблю полуницю у всіх її проявах
і я люблю креветки і рибу всяку. а от на Новий рік купила на пробу мідії в розсолі, то якісь були без смаку і навіть коти їсти не хотіли.
І я люблю дари моря, але люблю купувати не варено морожені, а сирі або свіжо-морожені, також сирі. Кардинально інший смак - і ціна також
я б теж, але подивилась передачу, що їх антибіотиками годують і всяким таким, то шось не можу їх їсти, хоч дуже люблю з пивком Старе місто
Коты не дураки. Плохую пищу они никогда есть не будут, даже если голодные. На них часто проверяют качество мясных и рыбных продуктов.
Ой, а кого сейчас антибиотиками не кормят? Кстати, а я думала, что их в море вылавливают, а, оказывается, все выращенные в разводниках.