Їстівні цікавинки.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Samojlovu4, 29 лис 2008.

1. Чупага

Чупага Well-Known Member

На мою думку справжні відьми і шляхтенкі (що часто совпадiть) не дивляться на ціну та етикетку, відразу розуміють що для бидла а що для "лохiв" але справжніх мало і завжди було мало.

• Подобається Подобається x 1
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Це що ви називаєте кормовими- це зовсім інший вид бананів, вони значно більші і смак інший, їх жарять, а є ще маленькі, значно менші від тих які ви називаєте людськими:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще можна їсти з соєвим соусом, а я люблю з лимонним соком, від нього авокадо не темніє;). Після того як з'їли авокадо, внутрішньою стороною шкірочки протріть лице і залиште хв. на 15, змийте теплою водичкою. Чому добро має пропадати, це дуже корисно:good:

• Подобається Подобається x 12
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Platanos maduros:preved:

Читаю вас про бананаси і ананаси і малом з крісла не паду - які страсті. Ті банани що розміру з пальчик називаються карликовими, якщо літературною мовою, а бейбі це вже поганий переклад. Так ось, це різновид банану за смаком дуже терпкий і солодкий.
    Звичайні банани завжди зриваються зеленими і повинні дійти/достигнути вже «на землі»
    А ті банани що ви називаєте кормовими, то це є плантейни - планатос, по-іспанськи. Вони дуже смачні, солодкаві. Без платанос ніяка латинсько-американська кухня не була б такою. Лишень у них їх вміють готувати правильно і дуже смачно. Доречі плантейни треба обирати від шкірки так само як і бараболю і готують їх так само як і картоплю, або варять в великій кількості води аби смажать. Мням!!!

Як вибрати ананас? Як вже тут зауважили всі фрукти треба вибирати на запах. Яблуко повинно пахнути яблуком, сливка сливкою, диня динею і так далі. Візьміть невеличкий ананас. Гичка у нього повинна бути яскраво-зеленого кольору. Сам фрукт має бути зеленкавий але з під шкірки має пробиватись жовтавий колір. Візьміть цей фрукт за гичку і переверніть і понюхайте зі сторони хвостика. Якщо ви не відчуєте приємного аромату ананасу - це зелепуха. З таким є два варіанти - ставите на місце і шукаєте може є кращий клієнт, але якщо ні то несете таке чудо додому і ставите в паперову торбинку, закриваєте і не рухаєте день, може два. Коли через день ви відкриєте це чудо ананас достигне і ви зможете його залюбки хрумати. Він має бути дуже соковитий і солодкий.

Останнє редагування: 15 гру 2008
    • Подобається Подобається x 14
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Якщо ви не можете їсти ананаси (як я колись)о_О, бо відчуваєте неприємне пощипування на губах, то посоліть трошки і всe буде:good:і ням:)))

• Подобається Подобається x 9
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Очень часто при покупке свежего ананаса возникает сомнение спелый он или нет. Есть простой способ проверить это: потяните ананас за “султан” - пучок листьев. Если листья отделяются легко, значит ананас спелый ;-).

Это совет из Интернета. Я пользуюсь более простым способом. Чуть повернуть султан вокруг своей оси, если легко поворачивается, значит спелый

• Подобається Подобається x 9
  7. Summer

Summer Well-Known Member

а я люблю салат з ананасів та курячого філе, така смакота :nyam2:

• Подобається Подобається x 7
  8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

а я зараз голодна і хочу часникового сала з чорним хлібом. і зеленої цибульки.. щось просто захотілося.

9. Summer

Summer Well-Known Member

сало то супер, ціла таблиця Менделєєва :good:

• Подобається Подобається x 6
  10. Галюсік

і від сала не поправляються.

• Подобається Подобається x 4
  11. Summer

Summer Well-Known Member

:yes: воно дуже кориснюче, хоча б шматочок в день їсти :). Не дарма наші предки їли сало з часником, з цибулькою - то здоров'я!

12. Галюсік

А ще деколи щось дуже смакує мені солодка соковита цибулька з хлібом , напевне так організм захищає себе від хвороб, і сам просить, що йому дати. Колись я цибулю навіть нюхати не могла, а тепер смакую.

• Подобається Подобається x 6
  13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Чув цибулею та часником єгиптяни єврейських рабів годували а самі вживали інші вітаміни.
    Так старий фашист поясняу різницю єврейського і арійского духа.Нордічни пивний з кмином, їх часниковий з цибулею. Стільки народу поубівалі з-за духу .....

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

як кажуть, і що їм то дало?:mocking:

А мені нераз кортить випити шклянку молока.:pardon:

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Менi теж , як трошкi пофарбувати гербаткоi , лепшь млечко iдє .

Останнє редагування: 17 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хочу смаженої картоплі і салатик з квашеної капусти.

17. Галюсік

Нагадали про капусту. Маю в холодильнику літрову банку квашеної смачнющої капусти, точніше, уже не літру, бо кожного вечора гамцяю ту смакоту. Така кисленька, ням-ням. З приходом холодів щось такого завжди хочеться. І оселедця також.

18. Summer

Summer Well-Known Member

квашена капуста теж корисна, а ще заправити олією та цибулькою, ммм смакота :nyam2:

• Подобається Подобається x 5
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Саме так і робимо:)

20. Summer

Summer Well-Known Member

забула, люблю зверху посипати капусту клюквою, але то вже нюанси :)

а де твій аватар? :)