На мою думку справжні відьми і шляхтенкі (що часто совпадiть) не дивляться на ціну та етикетку, відразу розуміють що для бидла а що для "лохiв" але справжніх мало і завжди було мало.
Це що ви називаєте кормовими- це зовсім інший вид бананів, вони значно більші і смак інший, їх жарять, а є ще маленькі, значно менші від тих які ви називаєте людськими
Ще можна їсти з соєвим соусом, а я люблю з лимонним соком, від нього авокадо не темніє. Після того як з'їли авокадо, внутрішньою стороною шкірочки протріть лице і залиште хв. на 15, змийте теплою водичкою. Чому добро має пропадати, це дуже корисно
Platanos maduros Читаю вас про бананаси і ананаси і малом з крісла не паду - які страсті. Ті банани що розміру з пальчик називаються карликовими, якщо літературною мовою, а бейбі це вже поганий переклад. Так ось, це різновид банану за смаком дуже терпкий і солодкий. Звичайні банани завжди зриваються зеленими і повинні дійти/достигнути вже «на землі» А ті банани що ви називаєте кормовими, то це є плантейни - планатос, по-іспанськи. Вони дуже смачні, солодкаві. Без платанос ніяка латинсько-американська кухня не була б такою. Лишень у них їх вміють готувати правильно і дуже смачно. Доречі плантейни треба обирати від шкірки так само як і бараболю і готують їх так само як і картоплю, або варять в великій кількості води аби смажать. Мням!!! Як вибрати ананас? Як вже тут зауважили всі фрукти треба вибирати на запах. Яблуко повинно пахнути яблуком, сливка сливкою, диня динею і так далі. Візьміть невеличкий ананас. Гичка у нього повинна бути яскраво-зеленого кольору. Сам фрукт має бути зеленкавий але з під шкірки має пробиватись жовтавий колір. Візьміть цей фрукт за гичку і переверніть і понюхайте зі сторони хвостика. Якщо ви не відчуєте приємного аромату ананасу - це зелепуха. З таким є два варіанти - ставите на місце і шукаєте може є кращий клієнт, але якщо ні то несете таке чудо додому і ставите в паперову торбинку, закриваєте і не рухаєте день, може два. Коли через день ви відкриєте це чудо ананас достигне і ви зможете його залюбки хрумати. Він має бути дуже соковитий і солодкий.
Якщо ви не можете їсти ананаси (як я колись), бо відчуваєте неприємне пощипування на губах, то посоліть трошки і всe будеі ням
Очень часто при покупке свежего ананаса возникает сомнение спелый он или нет. Есть простой способ проверить это: потяните ананас за “султан” - пучок листьев. Если листья отделяются легко, значит ананас спелый ;-). Это совет из Интернета. Я пользуюсь более простым способом. Чуть повернуть султан вокруг своей оси, если легко поворачивается, значит спелый
а я зараз голодна і хочу часникового сала з чорним хлібом. і зеленої цибульки.. щось просто захотілося.
воно дуже кориснюче, хоча б шматочок в день їсти . Не дарма наші предки їли сало з часником, з цибулькою - то здоров'я!
А ще деколи щось дуже смакує мені солодка соковита цибулька з хлібом , напевне так організм захищає себе від хвороб, і сам просить, що йому дати. Колись я цибулю навіть нюхати не могла, а тепер смакую.
Чув цибулею та часником єгиптяни єврейських рабів годували а самі вживали інші вітаміни. Так старий фашист поясняу різницю єврейського і арійского духа.Нордічни пивний з кмином, їх часниковий з цибулею. Стільки народу поубівалі з-за духу .....
Нагадали про капусту. Маю в холодильнику літрову банку квашеної смачнющої капусти, точніше, уже не літру, бо кожного вечора гамцяю ту смакоту. Така кисленька, ням-ням. З приходом холодів щось такого завжди хочеться. І оселедця також.