а сало у будь-якому виді?? тобто може бути копчене чи тільки варене??? сало з цибульою і хлібом - моя улюблена страва дтинства...)))
Просто соленое, в копченом все-таки канцерогены, хотя мне нравится копченое сало по-венгерски в Закарпатье, да и шпондарь поважаю
У цю хвилину гризу чорний шоколад із перцем. Специфічний смак. Ще навіть не знаю, чи сподобався мені, чи ні.
Каже, що рожевий. Але смакує цілком як чорний. Poivre Rose, 52% dark with pink peppercorn bar Ось такий, як за лінком. http://www.chocolatetradingco.com/moreinfo.asp?ID=49 І мені він сподобався. Я вже їла трюфелі з паприкою. Була в захопленні. Цей специфічний трохий, але теж мені сподобався. 70 г - $4.59
Е-е-е-е, прошу пана, Ви ше певно малясівки не куштували Малясівка - то така самогонка, яку селяни гнали в 90-их роках, коли був великий дефіцит цукру, з мАлясу. Маляс - то така густа коричнева солодка рідина, яку роблять з цукрових буряків для того, щоб додавати у корм худобі. По правді Вам скажу - термоядер ще більший ніж бурачАнка (самогонка з цукрового буряка)... Так от в порівнянні з малясівкою тото мексиканське пійло - просто амброзія з нектаром перемішана Гм... Ну трюфелі то гриби, до них перцю - сам Бог велів. А шоколад... Хоча ніц не скажу поки сам не спробую.
Гм... Я все ж таки ліпше собі до паприки якесь м"ясо підберу... Ви не подумайте, чорний шоколад я теж поважаю, але їм його якось більш консервативно... без перцю...
Скуштувати завжди варто. Гарячий шоколад із перцем чілі - це перепис ацтеків. А кажуть, що вони були винахідниками цього напою.
ну так як у вас зарплата у тих одиницях, то не дивно... в нас теж нормальний шоколад менше 5 грн не коштує...)))
Кажуть, що в шоколадному фондю воно навіть смакує. Не куштувала, не знаю. Не люблю сало. Ой ні, повірте, що це дуже дорогий шоколад. У нас нормальний шоколад зазвичай можна купити за 2, максимум 3 доляри, і то за 100-грамову плитку. 5 це вже дуже багато і я собі таке дуже рідко дозволяю купити, та й зазвичай в італійців. За 2.99 я можу купити пачку бельгійських трюфелів. Можна піти і до фірмового трюфельного, де за штучку просять 1,5 доляри, але на таке я вибираюся раз на кілька місяців. Дорого.
Під Клепсидрою продають сало в шоколаді. Забавка задля екзотики - нічого аж такого, думаю ви можете собі уявити той смак самі Я все-таки надаю перевагу вінницькому салу з часничком. ням-ням-ням. Мушу зізнатись. що навіть зловживаю цим продуктом хоч він зовсім і не цікавинка. О, а як є борщ і нема сала, то шукаю хоч смальця
Я б на таке не зважилася б..Уявляю той смак сальце я теж люблю.Можна з гірчичкою, можна з хріном або й просто з зеленою цибулькою і чорним хлібом
та я знаю, знаю, що проживання за кордоном набагато дешевше, принаймі в плані харчування, єдиний виняток який я знаю, то напевно Італія.. а так - США, Франція, Іспанія... як була у подруги в гостях, то просто очі на лоб вилізли, як вона повністю додому скупилась за 100 з чимось евро... у нас за такі гроші хіба шо хліб, масло і ковбасу купиш і ше всякі дрібнички.. а вона на бенкет отак... єдине що, нерухомість дорожча, різного роду оплати - то воно не так вже й легко виходить...
Ой, ми як тільки сюди приїхали, то боялися будь-що купувати... Але у Львові ціни на харчі (я була цього року, кінець травня-початок червня) мене вразили ще більше. Нелюдські ціни однозначно. Але бачте, то свідомість така в людей. Якщо тут до свят ціни знижують, то в Україні навпаки, яйця перед Паскою коштують, ніби вони позолочені. Щодо оплат, то так, поки за всі послуги заплатиш, то мало що й лишиться. Хе, ну, бенкет в Україні, а в Канаді то дуже різні речі.