Я з ними вчився. Файні жінки. Принаймі ті з якими вчився. Мініатюрні тільки дуже. Але хробаків в Н.Й. не продають, треба в Таіланді свіжі купляти.
Мініатюрні , але вправні.Вміють хлопові догодити. А хробаків , не тільки в Н.Й. не має , але в всій Півн.Америці. ,я думаю. Є тайські ресторани , але їда в них адаптована і "культуралізована" під місцеві стандарти і смаки. ...глобалізація.Люди їздять світами - розширюють свій кругозір і більше пізнають світ. Думаю життя було би набагато скучніше як би обмежувалося тільки пирогами , голубцями i борщем
нэ, ну такі обмеження не для мене))) памятаю, як була в Іспанії, то просто балділа від їхньої кухні і їла всі морепродукти, якими пригощали... а от моя компанія варила борщі, українські страви, бо не могли то істи... основний прікол був у тому, щоб знайти свіжий буряк - ледве знайшли, коли по всіх супермаркетах прошвирнулися)))
Я теж не маю проблем і люблю їду народів світу. Зразу сприйняв китайську , вєтнамську кухню.Кухню Індії , або Півд.Америки.... А італійська кухня для мене #1.Вона таки найкраща. Але і знаю людей (1 сімю) , які вже довго живуть в такому багатонаціональному місті як Торонто , але так і не попробували чогось іншого крім традиційних , привикнувших з дому -картоплі , голубців ,борщів і всього решта набору що їли на Україні.Коли в них буваю , я деколи цим їм штрикаю , то вони дуже нервуються.
А моя дочь, которая живет в Испании, в восторге от местной кухни, особенно понравилась рыба и морепродукты, многое сама готовит. Еще и суши готовит. Но иногда готовит борщ, окрошку и блины. Муж-англичанину нравится. Буряк и квас покупают в магазине для русских
йой. та нашо вам ті хробаки. вжесьте забули борщ, капусняк, деруни, голубці, вареники? та ще й під самогончик))
так, але я жила в курортному містечку, де магазинів для росіян нема)) не спорю, що десь в Іспанії точно продають...) ну такі люди є консервативні... індивідуальність, відітє лі...)))
це ви навмисне мій шлунок дразните?!!!? адже тут є люди які цілий день на роботі і ніц крім кави і сигарет не їли
Пив-ям ту горівку і їв тотого хробака... Хробак як хробак, такий самий як в ябках наших тіко більший. І ніц не нудит від нього... А от від горівки нудит... Від любОї, якщо за вечір більше норми вдути... А хробак - то така фішка, типу як перчик у нашій горілці, чи що. Тоті хроби агаву (тотой кактус з якої женут ту горівцуню) жерут, от їх туда і пхают - мовляв наша самогонка з екологічно чистого продукту, який не постидав-сі їсти ототой хроб.
Салом можно лечить печень 02.12.2008 Сало - отличное желчегонное средство, но при условии, если его есть в небольших количествах. При этом вы должны быть уверены, что при откорме свинки не использовались гормоны и ее не привезли с экологически загрязненной территории, так как в жиру развиваются токсические элементы. Ненасыщенные жирные кислоты сала, которых в нем находится 40%, попадая в организм, связывают и выводят из организма токсины. Очень хорошо салом чистится печень. А, кроме того, салом проводится профилактика онкозаболеваний, так как большинство канцерогенов растворяются в жирах, и после этого легко выводятся из организма. Чтобы почистить сосуды от холестерина, надо есть сало с чесноком. Сало не накапливает в себе радионуклиды. В нем не живут глисты. Mosmedclinic